[ad_1]
طرز تهیه خورش ترش واش، غذای جذاب و خوشرنگ گیلانی
طرز تهیه خورش ترش واش، غذای جذاب و خوشرنگ گیلانی

طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساندویچی است که به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کباب فلفلی کباب فلفلی یکی از انواع کباب های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه نان سیر فوری نان سیر با نان تست یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سریع بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
خورش ترش واش یکی از انواع خورشهای خوشمزه و لذیذ شمالی است که با نوعی از سبزی مخصوص شمال آماده و تهیه میشود این خورش خوش طعم که خیلی راحت و سریع درست میشود برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش ترش واش در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سبزی ترش واش | به مقدار لازم |
فیله مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۵ حبه |
بادمجان سرخ شده | ۴ عدد |
گوجه سرخ شده | ۲ عدد |
طرز تهیه خورش ترش واش
مرحله ۱: سرخ کردن مرغ
ابتدا در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود بعد تکههای مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شوند بعد از این که یک طرف مرغها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود.
مرحله ۲: خرد کردن و تفت دادن پیاز
سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و خوب تفت دهید تا بافت آنها سبک شود.
مرحله ۳: اضافه کردن سیر و تفت دادن با مرغ
بعد سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شوند و عطر سیرها پخش شود سپس تکههای مرغ سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی با پیاز و سیر تفت دهید تا عطر پیاز و سیر به خورد مرغها برود.
مرحله ۴: تفت دادن سبزیهای ترش واش
سپس سبزی ترش واش یا سبزی مخصوص این غذای شمالی را که از قبل تهیه کردهاید و تمیز شسته و خرد کرده اید داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سبزیها در مواد پخش شود و رنگ آنها کمی تیره شود و آب سبزیها جمع شود.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویه و آب
بعد کمی نمک و فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و کاملاً با هم مخلوط کنید سپس مقداری آب روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط همه مواد با هم خوب بپزند و خورش خوب جا بیفتد.
نکته: توضیحات در مورد سبزی ترش واش
سبزی ترش واش شامل گشنیز و جعفری و چوچاق و تره و خالواش و ترش واش و نعنا است.
مرحله ۶: استفاده از آب نارنج یا آبغوره
سپس یک نارنج را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و داخل قابلمه بریزید اگر نارنج در دسترس نبود میتوانید از آبغوره برای طعم دار کردن و مزه ترش این خورشت استفاده کنید و مقدار کمی آبغوره داخل قابلمه خورش بریزید.
مرحله ۷: اضافه کردن رب نارنج به خورشت
به جای آب نارنج یا آبغوره میتوانید از رب نارنج هم استفاده کنید که طعم این غذا را فوق العاده لذیذ میکند و بعد اجازه دهید تا خورشت خوب بپزد و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم برود، مقدار ترشی این غذا به سلیقه خودتان بستگی دارد.
مرحله ۸: آمادهسازی بادمجانها
در این فاصله بادمجانها را که از قبل پوست گرفتهاید و از وسط برش داده و نصف کردهاید و داخل آب نمک قرار دادهاید تا مزه تلخی آنها گرفته شود آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آنها برود و کاملاً خشک شود یا با پارچه آنها را خشک کنید.
مرحله ۹: سرخ کردن بادمجانها
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجانها را در آن سرخ کنید وقتی که یک طرف بادمجانها کاملاً طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود مراقب باشید که بادمجانها نسوزند.
مرحله ۱۰: آمادهسازی گوجهها و سرخ کردن آنها
بعد بادمجانها را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود سپس تعدادی گوجه فرنگی را هم که از قبل شستهاید و خشک کردهاید از وسط برش دهید و داخل همان تابه با مقداری روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ۱۱: تزئین خورشت با گوجههای سرخ شده
بعد از این که یک طرف گوجهها خوب سرخ شد گوجهها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود و بعد گوجههای سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید تا در هنگام سرو آنها را برای تزئین روی خورشت بچینید.
مرحله ۱۲: اضافه کردن بادمجانها به خورشت
سپس در اواخر پخت خورش تعدادی از بادمجانها را داخل خورش بریزید و اجازه دهید تا چند دقیقه با خورش بپزند و طعم مواد داخل خورش به خورد بادمجانها برود، چند عدد از بادمجانها را هم برای تزئین روی خورشت نگه دارید و در قابلمه نریزید.
مرحله ۱۳: تزئین خورش ترش واش
بعد از این که خورش خوب پخت و آماده شد خورش ترش واش را داخل یک ظرف مناسب بریزید و چند برش بادمجان سرخ شده روی آن بچینید و تزئین کنید همچنین گوجههای سرخ شده را هم روی خورش بچینید و خورش ترش واش را تزئین کنید.
مرحله ۱۴: سرو کردن خورش ترش واش
سپس برنج زعفرانی که در حین پخت این خورش خوش طعم پختهاید و آماده شده است را داخل ظرف مناسب بکشید و خورش ترش واش را به همراه برنج زعفرانی و ته دیگ و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه خورش ترش واش، غذای جذاب و خوشرنگ گیلانی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران