[ad_1]
طرز تهیه کاپ کیک موکا، میان وعده جذاب و بسیار شیک
طرز تهیه کاپ کیک موکا، میان وعده جذاب و بسیار شیک
کاپ کیک موکا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و از آن میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب و یا یک میان وعده پرخاصیت برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موکا در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آب جوش | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
نسکافه | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کاپ کیک موکا
مرحله ۱: جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ
ابتدا سفیدهها و زردههای تخم مرغها را از هم جدا کنید و داخل دو ظرف جداگانه بریزید سپس زردههای تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها صاف و یکدست شود و پف کنند و حجم آنها زیاد شود.
مرحله ۲: اضافه کردن شکر به زردهها
سپس دو سوم مقدار شکر را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار و یکدست شود بعد از آن اطراف ظرف را با لیسک تمیز دورگیری کنید.
مرحله ۳: افزودن عصاره وانیل
بعد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید وانیل را به مدت تقریبا یک دقیقه در مخلوط هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد سپس دوباره اطراف ظرف را دورگیری کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: تهیه مخلوط کاکائو و نسکافه
سپس مقداری پودر کاکائو را داخل یک ظرف کوچک یا لیوان بریزید و بعد کمی پودر نسکافه هم به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و مقداری آب جوش روی آنها بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر کاکائو پخش شود.
مرحله ۵: ترکیب مخلوط کاکائو با زردهها
بعد مخلوط تشکیل شده را روی زردههای تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و مخلوط یکدست و صافی تشکیل شود و عطر کاکائو و نسکافه به خورد تخم مرغها برود سپس ظرف مخلوط زردههای تخم مرغ را کنار بگذارید.
مرحله ۶: هم زدن سفیدهها و اضافه کردن شکر
سپس سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی بیشتر شود و پف کنند بعد باقیمانده شکر را به سفیدههای تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۷: فرم گرفتن کامل سفیدهها
سفیدههای تخم مرغ را به اندازهای هم بزنید که کاملاً فرم بگیرند و جای پرههای همزن روی سفیدهها باقی بماند به طوری که اگر ظرف را برگرداندید سفیدههای تخم مرغ از ظرف بیرون نریزند و حجم آنها تقریبا دو برابر و کرمی شده باشد.
مرحله ۸: آمادهسازی و الک کردن آرد و بکینگ پودر
سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا بافت آنها کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله ۹: ترکیب آرد و سفیده با زردهها
بعد از آن ترکیب آرد و سفیدههای تخم مرغ را کم کم و در طی چند مرحله و به طور متناوب به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک و به شکل دورانی و خیلی آرام هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود.
مرحله ۱۰: ادامه اضافه کردن آرد و سفیده به زردهها
برای اضافه کردن آرد و سفیدههای تخم مرغ ابتدا مقداری آرد را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و بعد مقداری از سفیدهها را بریزید و با هم مخلوط کنید و سپس دوباره مقداری آرد اضافه کنید و همینطور ادامه دهید تا آرد و سفیدهها تمام شود.
مرحله ۱۱: توجه به حفظ فرم سفیدهها
دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و سفیدههای تخم مرغ مخلوط را خیلی هم نزنید و فقط با لیسک به آرامی هم بزنید چون در غیر این صورت پف سفیدههای تخم مرغ از بین میرود و در نتیجه کیک پف نمیکند و شکل و ظاهر آن خراب میشود.
مرحله ۱۲: پر کردن قالبهای کاپ کیک و پخت
بعد داخل قالبهای مخصوص کاپ کیک را چرب کنید و یا کپسولهای کاغذی داخل قالبها قرار دهید و سپس نصف حجم کاغذها را با مایه کاپ کیک پر کنید و سطح آنها را صاف کنید و بعد قالبها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ۱۳: تنظیم دمای فر و مدت زمان پخت
سپس دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۲۰ دقیقه در فر خوب بپزند و آماده شوند و سطح آنها طلایی رنگ شود دمای فرهای مختلف با هم فرق میکند پس دقت کنید که کیکها خشک نشوند.
مرحله ۱۴: چگونگی بررسی پخت کامل کاپکیک
در مدت زمان پخت در فر را باز نکنید چون پف کاپ کیکها از بین میرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را داخل یکی از کاپ کیکها فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به سیخ چوبی نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است.
مرحله ۱۵: خنک کردن و جدا کردن کاپکیکها
بعد از این که کیکها خوب پختند و سطح آنها طلایی رنگ شد قالب کاپ کیکها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند و بعد کاپ کیکها را به آرامی از داخل قالب آنها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۶: تزئین و سرو کاپکیکها
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کاپ کیکها بریزید و سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی آنها را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید. در آخر کاپ کیک موکا را به عنوان یک میان وعده مقوی و یا یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک موکا، میان وعده جذاب و بسیار شیک
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران