[ad_1]
طرز تهیه کیک ریکوتا، یک کیک جدید و خاص ایتالیایی
طرز تهیه کیک ریکوتا، یک کیک جدید و خاص ایتالیایی

طرز تهیه نان زعتر نان زعتر یکی از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی عربی است که با نوعی ادویه خاص مربوط به کشورهای …

طرز تهیه توپک خرمایی توپک خرمایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دسر ایرمیک دسر ایرمیک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این …
کیک ریکوتا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که به خاطر وجود پنیر ریکوتا در آن بافتی بسیار لطیف و نرم و طعمی فوق العاده دارد و خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه محدودی آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک ریکوتا در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک ریکوتا | |
ریکوتا | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
نشاسته سیب زمینی | ۵۰ گرم |
شکلات تلخ چیپسی | ۸۰ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | به مقدار دلخواه برای تزئین |
طرز تهیه کیک ریکوتا
مرحله ۱: ترکیب پنیر و شکر
برای طرز تهیه کیک ریکوتا ابتدا مقداری پنیر ریکوتا را داخل یک ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا بافت آن نرم و لطیف و یکدست شود سپس مقداری شکر را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا شکر حل شود و خوب با هم مخلوط شوند و طعم پنیر کمی شیرین شود.
مرحله ۲: اضافه کردن تخم مرغ و وانیل
سپس یک تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و با مواد کاملا ترکیب و بافت یکدست و صافی تشکیل شود بعد به دلخواه خودتان میتوانید مقدار کمی وانیل هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۳: افزودن نشاسته به مخلوط
عطر وانیل بوی زهم تخم مرغ را از بین میبرد بعد از آن مقداری نشاسته به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود، بهتر است که برای ترکیب با مواد از نشاسته سیب زمینی استفاده کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن شکلات چیپسی
سپس با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک کمی هم بزنید تا کاملاً در همه قسمتهای مخلوط پخش شود و بافت یکدستی تشکیل شود مقداری از شکلات چیپسی را برای تزئین روی کیک نگه دارید.
مرحله ۵: آماده سازی قالب
بعد داخل یک قالب ۲۰ سانتی را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید به طوری که کاغذ روغنی کف و دیوارههای قالب را بپوشاند سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک سطح کیک را کاملاً صاف کنید.
مرحله ۶: قرار دادن در فر
بعد مقداری شکلات چیپسی را روی سطح کیک به طور پراکنده پخش کنید و به شکل و طرح دلخواه روی آن را تزئین کنید و سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۷: پخت کیک و تست پخت
سپس اجازه دهید تا کیک داخل فر به مدت ۴۰ دقیقه خوب بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون ممکن است پف کیک از بین برود و بعد از آن چون دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد میزان پخت کیک را تست کنید.
مرحله ۸: بررسی پخت و خنک کردن کیک
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده و آماده است سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت آن کم و کیک خنک شود.
مرحله ۹: تزئین با پودر قند و مواد دیگر
بعد از آن مقداری پودر قند را با الک روی کیک بپاشید به طوری که پودر قند کاملاً سطح و اطراف کیک را بپوشاند سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی چند قسمت از کیک مقداری خامه فرم گرفته یا گاناش شکلاتی و یا شکلات ذوب شده بریزید.
مرحله ۱۰: تزئین نهایی و سرو کردن کیک
سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، فندق خرد شده و یا تکههای شکلات و برشهایی از موز یا توت فرنگی آنها را تزئین کنید و بعد کیک ریکوتا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را در ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک ریکوتا را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها به همراه چای داغ سرو کنید.
طرز تهیه کیک ریکوتا، یک کیک جدید و خاص ایتالیایی
4.5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران