[ad_1]
مصرف کدام مواد غذایی برای بیماران مبتلا به نقرس مضر است؟
افزایش سطح اسیداوریک در بدن زمانی رخ میدهد که پورینها تجزیه شوند. به همین دلیل، افرادی که به نقرس مبتلا هستند یا در خطر ابتلا به آن قرار دارند، باید مصرف غذاهایی که دارای پورین بالا هستند را کاهش دهند. از جمله این غذاها میتوان به گوشت قرمز، نوشیدنیهای گازدار و غذاهای سرخکردنی اشاره کرد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد درگیر با بیماری نقرس باید از مصرف گوشت قرمز، انواع صدفها و غذاها و انواع شیرینی پرهیز کنند.
۲۱ شهریور ۱۴۰۳ ۱۷:۵۲
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران