[ad_1]
طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی خوشمزه به روش خانگی
سلام به همه! امروز میخوایم با هم یه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی خوشمزه درست کنیم. این ساندویچ یه غذای ساده و خوش طعمه که خیلی سریع آماده میشه و میتونه یه گزینه عالی برای نهار یا شام باشه. با مرغ و نخود فرنگی که ترکیبشون فوقالعاده است، این ساندویچ میتونه یه تجربه جدید و خوشمزه براتون باشه.
برای تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی، سینه مرغ رو با پیازچه، برگ بو، نمک و فلفل سیاه میپزیم و بعد ریشریش میکنیم. خیارشور رو رنده و آبگیری میکنیم، نخود فرنگی رو بخارپز میکنیم و سبزیجات رو خرد میکنیم. سس مایونز، ماست و خامه رو با نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم و به مرغ و خیارشور و نخود فرنگی و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد رو داخل نان ساندویچی میریزیم و با اسلایس گوجه فرنگی سرو میکنیم. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
نخود فرنگی بخار پز شده | ۱/۲ پیمانه |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱ قاشق چایخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری، شوید، پیازچه | ساطوری شده ۱/۲ پیمانه |
خیارشور | به مقدار دلخواه |
برگ بو، پیاز، نمک، فلفل سیاه | برای پخت مرغ |
طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی
مرحله ۱: پختن مرغ
سینه مرغ رو با یک پیازچه چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه بریزید. روی مرغ آب جوش بریزید و درب قابلمه رو بذارید تا مرغ بپزه. کمی نمک بیشتر اضافه کنید تا مرغ خوش نمک بشه. بعد از پخت، مرغ رو ریشریش کنید و کنار بذارید.
مرحله ۲: آماده کردن خیارشور
خیارشور رو بشورید و رنده ریز کنید. بعد داخل یک آبکش بریزید و کمی با پشت قاشق فشار بدید تا آب اضافی خیارشور خارج بشه. این کار باعث میشه که ساندویچتون آبکی نشه و مواد بهتر با هم ترکیب بشن.
مرحله ۳: بخارپز کردن نخود فرنگی
نخود فرنگی رو که فریزری یا کنسرو شده است، بخارپز کنید. این کار باعث میشه که نخود فرنگیها نرم و آماده استفاده در ساندویچ بشن. بعد از بخارپز شدن، نخود فرنگیها رو کنار بذارید تا خنک بشن.
مرحله ۴: خرد کردن سبزیجات
پیازچه، جعفری و شوید رو پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید. این سبزیجات عطر و طعم خوبی به ساندویچ میدن و باعث میشن که مواد تازه و خوشمزه به نظر برسن.
مرحله ۵: آماده کردن سس
داخل یک کاسه، سس مایونز، ماست و خامه رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید. بعد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره هم بزنید. این سس رو کنار بذارید تا بقیه مواد رو آماده کنید.
مرحله ۶: ترکیب مواد
مرغ ریشریش شده، خیارشور رنده شده، نخود فرنگی بخارپز شده و سبزیجات خرد شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سس آماده شده رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته بشن.
مرحله ۷: آماده کردن نان
نان ساندویچی رو باز کنید و از مواد مرغ و نخود فرنگی داخل نان قرار بدید. بهتره از نان تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم ساندویچ بهتر بشه.
مرحله ۸: اضافه کردن گوجه فرنگی
برای طعم و رنگ بهتر، چند اسلایس گوجه فرنگی به ساندویچ اضافه کنید. این کار باعث میشه که ساندویچتون خوشرنگتر و خوشمزهتر بشه.
مرحله ۹: سرو کردن
ساندویچهای آماده شده رو داخل بشقاب بچینید و با سس اضافه یا هر نوع سبزیجات دیگه که دوست دارید، تزئین کنید. ساندویچها رو بلافاصله سرو کنید تا تازه و خوشمزه بمونن.
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران