[ad_1]
طرز تهیه تاکو مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی
طرز تهیه تاکو مرغ خیلی آسونه و خوشمزست. با این دستور میتونید توی خونه یه غذای خوشمزه درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم هم خیلی معمولی و در دسترسه، فقط کافیه چند تا ماده رو با هم ترکیب کنید و یه غذای جذاب برای خودتون و خانوادهتون درست کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه تاکو مرغ.
برای تهیه تاکو مرغ، اول سینه مرغ، فلفل دلمه، پیاز، سیر و قارچ رو خرد کنید و آماده کنید. بعد مرغها رو توی تابه با روغن سرخ کنید، پیاز و سیر رو اضافه کنید تا طلایی بشن. ادویهها رو اضافه کنید و بعد فلفل دلمهها رو هم تفت بدید. خامه و قارچ پخته شده رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. مواد رو توی نانهای پیتا بریزید و پنیر موزارلا بپاشید. توی فر یا تابه بپزید تا پنیرها ذوب بشن. نوش جان!
مواد لازم اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۲ عدد |
فلفل دلمه سبز | ۱/۲ عدد |
فلفل دلمه نارنجی | ۱/۲ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
پیاز سفید | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
خامه | ۱۰۰ میلی لیتر |
فلفل تند قرمز | ۱ عدد |
نان پیتا | ۵ عدد |
پنیر موزارلا | ۱۰۰ گرم |
دیگر مواد لازم | مقدار |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری | به میزان لازم |
طرز تهیه تاکو مرغ
مرحله ۱: آمادهسازی مواد
سینههای مرغ رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه سبز و نارنجی رو هم بشورید و نگینی خرد کنید. سیرها رو پوره کنید و پیاز سفید رو هم نگینی خرد کنید. فلفل تند قرمز رو بشورید و کنار بذارید. قارچها رو بشورید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله ۲: پخت قارچ
قارچهای خرد شده رو داخل قابلمهای با مقدار کمی آب بریزید و بپزید. یک قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید تا قارچها سیاه نشن. وقتی قارچها پختن، کنار بذارید.
مرحله ۳: تفت دادن مرغ
توی یه تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا گرم بشه. بعد، مرغهای نگینی خرد شده رو توی تابه بریزید و تفت بدید تا رنگشون عوض بشه و همه طرفشون طلایی بشه.
مرحله ۴: اضافه کردن پیاز و سیر
پیاز نگینی خرد شده و سیر پوره شده رو به مرغها اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویهها
ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم ادویهها به خورد مواد بره.
مرحله ۶: اضافه کردن فلفل دلمه
فلفل دلمههای سبز و نارنجی خرد شده رو به تابه اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت بدید تا نرم بشن.
مرحله ۷: اضافه کردن خامه و قارچ
خامه و قارچهای پخته شده رو به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد با هم ترکیب بشن. بعد شعله رو خاموش کنید و تابه رو کنار بذارید.
مرحله ۸: آمادهسازی نانها
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. نانهای پیتا رو روی سطح کار قرار بدید و از مواد مرغ توی هر نان بریزید. نانها رو کنار هم توی سینی فر بچینید و روی هر کدوم مقداری پنیر موزارلا بپاشید.
مرحله ۹: پخت تاکو در فر
سینی رو به مدت چند دقیقه داخل فر بذارید تا پنیرها ذوب بشن و روی نانها طلایی بشه. بعد سینی رو از فر بیرون بیارید.
مرحله ۱۰: سرو تاکوها
تاکوهای آماده شده رو داخل ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. اگر فر ندارید، میتونید توی تابه هم درست کنید. کاغذ روغنی کف تابه بذارید، تاکوها رو روش بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیرها ذوب بشن. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران