[ad_1]
طرز تهیه مانیسا کباب ترکی؛ یک غذای جذاب و لذیذ ترکیه ای
در این مقاله میخواهم روش درست کردن مانیسا کباب ترکی رو براتون توضیح بدم. این کباب یکی از خوراکهای معروف ترکیه است که با ترکیب گوشت و سبزیجات تازه تهیه میشود. برای این که طعمش یکم متفاوتتر بشه، چند تغییر کوچک تو مواد اصلی دادیم که به شما هم پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
برای تهیه مانیسا کباب ترکی اول پیازها و گوجهها رو پوره کنید و کنار بذارید. گوشت چرخ کرده رو با آرد سوخاری، فلفل دلمهای خرد شده، و ادویهجات مخلوط و خوب ورز بدید و به شکل لولهای دربیارید. بعد از یک ساعت استراحت در یخچال، کبابها رو در کره تفت بدید. برای سس، کره رو ذوب کنید، رب گوجه و سس فلفل اضافه و هم بزنید و بعد پوره گوجه رو اضافه کنید تا غلیظ بشه. در آخر، کبابها رو با سبزیجات تفت داده شده روی نان پیده بچینید، سس بریزید، و با جعفری و کره ذوب شده تزیین کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلو |
پیاز | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۱/۲ پیمانه |
فلفل دلمهای سبز | ۲ عدد (ریز خرد شده) |
سبزیجات معطر خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس | مقدار |
کره | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجههای رسیده | ۶ عدد |
گوجه کبابی | ۲ عدد |
فلفل سبز کبابی | ۴ عدد |
سس فلفل قوی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه مانیسا کباب ترکی
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز و گوجهها
ابتدا پیازها را پوست بکنید و داخل غذاساز ریخته تا پوره شوند، سپس آب اضافی آن را بگیرید. میتوانید پیازها را با رنده ریز نیز رنده کنید. گوجهها را بشویید و چهار عدد از آنها را نصف کرده و پوره کنید. دو گوجه باقیمانده را نیز نصف کنید و برای تفت دادن در مراحل بعد کنار بگذارید.
مرحله ۲: آمادهسازی مخلوط گوشت
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده را با پیاز پوره شده، آرد سوخاری، و فلفل دلمهای خرد شده خوب مخلوط کنید. دستکش یکبار مصرف بپوشید و مواد را خوب ورز دهید. نمک، فلفل قرمز، و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۳: فرمدهی و استراحت کبابها
از مخلوط گوشت به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل لولهای درآورید. گوشتها را داخل یک ظرف مناسب چیده و پس از فرم دادن به تمامی مواد، ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا گوشتها کمی منسجم شوند.
مرحله ۴: تهیه سس
در یک تابه، کره را ذوب کنید. رب گوجهفرنگی و سس فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ آن باز شده و کمی تفت داده شود. پوره گوجه، نمک، و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس به آرامی غلیظ و به قوام برسد.
مرحله ۵: پخت کبابها
کمی کره یا روغن در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. کبابهای لولهای شکل را از یخچال خارج کرده و در تابه قرار دهید. کبابها را از هر دو طرف تا زمانی که کاملاً پخته و طلایی شوند تفت دهید.
مرحله ۶: اضافه کردن سبزیجات به کبابها
در دقایق پایانی پخت، فلفلهای سبز و نصفهای گوجه را به کبابها اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آنها نیز کبابی و معطر شوند.
مرحله ۷: آمادهسازی برای سرو
نان پیده یا لواش را در ظرف سرو قرار دهید. سس آماده شده را روی نان پخش کنید. کبابهای تفت داده شده و سبزیجات کبابی را روی سس قرار دهید. در نهایت، جعفری خرد شده و کره ذوب شده را بر روی کبابها بریزید. حالا مانیسا کباب ترکی آماده سرو است. نوش جان!
آموزش انواع غذای ترکیه ای
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران