[ad_1]
طرز تهیه قلیه تخم مرغ فوری و بسیار خوشمزه با مواد بسیار ساده!
طرز تهیه قلیه تخم مرغ را در اینجا با شما به اشتراک میگذاریم، که یک غذای ساده و خوشمزه است. این غذا با ترکیبی از مواد تازه و ادویهها، طعمی دلچسب و منحصر به فرد دارد. برای آمادهسازی این دستور، مواد اولیهای که معمولاً در دسترس هستند را با هم ترکیب می کنیم تا غذایی جدید و جذاب تجربه کنید.
برای تهیه قلیه تخم مرغ، اول پیاز و سیر رو تفت میدیم تا نرم شن، بعد سبزیها و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوب مزهدار بشن. ادویهجات و آب جوش رو اضافه کرده و بعد تمر هندی و آرد حل شده در آب رو میریزیم تا سس غلیظ و یکدستی داشته باشیم. در آخر، تخم مرغها رو اضافه کرده و اجازه میدیم بپزن و جا بیفتن. این غذا رو با نان تازه سرو میکنیم. خوردنش با سبزی خوردن و ماست هم خیلی میچسبه!
مواد اصلی | مقدار |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شوید و گشنیز خرد شده | ۱ دسته |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
سیر له شده | ۲ حبه |
سایر مواد | مقدار |
خمیر تمر هندی | ۱/۲ بسته |
رب گوجه فرنگی | ۱ تا ۲ ق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ ق غذاخوری |
پودر لیمو عمانی | ۱ ق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه قلیه تخم مرغ
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز و سیر
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را درون تابهای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. لازم نیست پیازها طلایی شوند. پس از آن سیرها را پوست گرفته، پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر کاملاً آزاد شود.
مرحله ۲: اضافه کردن سبزیجات و رب
پس از تفت دادن سیر، سبزیهای خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سبزیها را خوب تفت دهید تا رنگشان تیرهتر شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویه و آب
به مخلوط تفت داده شده، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بجوشد تا سبزیها نیمه پخته شوند.
مرحله ۴: استفاده از تمر هندی
تمر هندی را داخل کمی آب گرم حل کنید و از صافی عبور دهید تا هستهها و پوست آن جدا شوند. عصاره تمر هندی را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن آرد
آرد سفید را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. این کار باعث میشود مواد به خوبی غلیظ و یکدست شوند.
مرحله ۶: افزودن تخممرغ
بسته به تعداد نفرات، تخم مرغها را یکی یکی درون قابلمه بشکنید و مواظب باشید زردهها از هم باز نشوند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه بپزد تا تخم مرغها خوب بسته شوند.
مرحله ۷: سرو قلیه تخم مرغ
پس از اتمام پخت، قلیه تخم مرغ را در کاسههای سرو بکشید و همراه با نان تازه و گرم سرو کنید. این غذا را میتوانید با کمی سبزی خوردن و ماست نیز میل نمایید. نوش جان!
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران