[ad_1]
طرز تهیه پنینی گوشت، غذای حاضری خوشمزه و آسان!
طرز تهیه پنینی گوشت، غذای حاضری خوشمزه و آسان!
طرز تهیه چیکن ماسالا چیکن ماسالا یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و دلچسب است که طعمی متفاوت از مرغ دارد، این غذای خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی …
طرز تهیه خورش کرفس غلیظ خورش کرفس یکی از خورش های سنتی ایرانی است که با ترکیب گوشت یا مرغ و کرفس تهیه می شود. این خورش نیاز به زمان برای پخت …
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی کشک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
پنینی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوع و در دسترسی درست میشود، پنینی گوشت به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و پر طرفدار یا یک غذای ساده سریع به روشهای مختلف آماده میشود و برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پنینی گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز تفت داده شده | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | ۲/۱ قاشق چای خودی از هر کدام |
پودر آویشن و پاپریکا | ۲/۱ قاشق چای توری از هر کدام |
فلفل سیاه و پودر زنجبیل | ۲/۱ قاشق چای خکری از هر کدام |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
نخود فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
هویج | ۱ عدد |
قارچ | ۳ عدد |
نان باگت | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
پنیر گودا | ۱ ورق |
سس فرانسوی یا سس مایونز | به مقدار لازم |
طرز تهیه پنینی گوشت
مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد پیازها را در تابه بریزید، با روغن تفت دهید تا پیازها سبک و شیشهای شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن ادویهها به پیازها و تفت دادن با آنها
بعد مقداری زردچوبه را به پیازها اضافه کنید در تابه کمی تفت دهید، تا رنگ زردچوبه باز شود و پیازها طلایی رنگ شوند سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر زنجبیل و پاپریکا است به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان در تابه بریزید.
مرحله ۳: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و تفت دادن در تابه
ادویهها را کمی تفت دهید تا عطر آنها پخش شود بعد گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید، با پیازها و ادویهها تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و همه قسمتهای آن کاملاً تفت داده شو، هنگام تفت دادن گوشتها با قاشق مدام آنها را هم بزنید که نسوزند.
مرحله ۴: خرد کردن و تفت دادن فلفل دلمه با گوشتها
بعد فلفل دلمههای رنگی را که از قبل تمیز شستهاید و خشک کردهاید، با یک چاقوی تیز به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس آنها را داخل تابه بریزید، کمی تفت دهید تا نرم شوند، همینطور عطر و طعم فلفل دلمهها به خورد گوشتها بروند و با بقیه مواد ترکیب شوند.
مرحله ۵: اضافه کردن ذرت نیم پز به مواد و تفت دادن آنها
بهتر است که از فلفل دلمه با رنگهای مختلف استفاده کنید تا در نهایت غذا جذابتر شود اما اگر همه رنگها در دسترس نبود میتوانید فقط از یک رنگ فلفل دلمه استفاده کنید، مقداری ذرت نیم پز را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.
مرحله ۶: استفاده کردن از کنسرو ذرت یا پختن ذرت خام
بهتر است که از کنسرو ذرت برای اضافه کردن به مواد، استفاده کنید، در صورتی که کنسرو در دسترس نبود میتوانید مقداری ذرت را در یک ظرف بریزید، سپس آب به آن اضافه کنید تا روی آن را بگیرد، بعد روی حرارت بگذارید تا به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بپزند و نرم شود.
مرحله ۷: اضافه کردن نخود فرنگی به مواد و تفت دادن آنها
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، ذرتهای پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد از آن مقداری نخود فرنگی را به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید، با بقیه مواد خوب مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.
مرحله ۸: خرد کردن هویج و تفت دادن با بقیه مواد
بعد از آن هویج را پوست بگیرید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید، هویجهای خرد شده را در تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی طلایی شود بعد از تفت دادن، بافت هویج کمی نرمتر میشود، سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۹: برش دادن قارچها، اضافه کردن به مواد و تفت دادن آنها
سپس مقداری قارچ را که از قبل تمیز شستهاید، به شکل حلقهای برش دادهاید، در داخل تابه بریزید با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و آب اضافی آنها کشیده شود بعد از آن همه مواد داخل تابه را با هم مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۱۰: برش دادن نان باگت و ریختن سس روی آن
بعد از آن نان باگت را از وسط برش دهید و نصف کنید سپس روی یک طرف آن مقداری سس فرانسوی یا سس مایونز بریزید مقدار سس بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، میتوانید مقدار آن را کمتر یا بیشتر بریزید یا از ترکیب هر دو سس با هم استفاده کنید.
مرحله ۱۱: ریختن پنیر گودا و پنیر پیتزا در ساندویچ
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید چند ورق پنیر گودا در نان بچینید، به جای پنیر گودا از پنیر پیتزا هم استفاده میشود، بعد پنیر را داخل نان باگت بریزید مقدار پنیر پیتزا را به دلخواه خودتان میتوانید تغییر دهید، هرچه مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد ساندویچ کشدارتر میشود.
مرحله ۱۲: ریختن مواد پنینی گوشت در ساندویچ و گریل کردن آن
بعد از آن مخلوط مواد را به روی یک طرف نان باگت برش خورده بریزید، داخل نان باگت را با مواد پنینی گوشت پر کنید سپس طرف دیگر نان را روی آن قرار دهید، با دست کمی فشرده کنید بعد از آن نان باگت را داخل دستگاه گریل یا ساندویچ ساز قرار دهید.
مرحله ۱۳: قرار دادن تابه نچسب روی حرارت و ریختن مواد در تابه
اجازه دهید تا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه داخل دستگاه گریل بمانند به خوبی پرس شوند و مواد به هم بچسبند، اگر دستگاه گریل در دسترس نبود میتوانید از یک تابه نچسب استفاده کنید، تابه را بدون ریختن روغن در آن روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه کاملاً داغ شود.
مرحله ۱۴: گریل کردن ساندویچ
ساندویچ را داخل تابه قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید حرارت را کم کنید اجازه دهید ساندویچ پرس و نان آن تست شود، بعد از این که ساندویچ آماده شد آن را از داخل دستگاه گریل یا تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۵: برش زدن پنینی گوشت در اندازه های مناسب
بعد از آن پنینی گوشت را در اندازههای دلخواه برش بزنید سپس با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی روی ساندویچ بریزید و کمی هم پودر آویشن به آن بپاشید برشهای پنینی گوشت را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. در آخر پنینی گوشت را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پنینی گوشت، غذای حاضری خوشمزه و آسان!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران