[ad_1]
طرز تهیه سالاد ژامبون، پیش غذای مجلسی برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد ژامبون، پیش غذای مجلسی برای مهمانی!
طرز تهیه خورش غوره مسما خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای سنتی کشورمان است که با دستور پخت های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ماهی سالمون ماهی سالمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با روشهای مختلف، ادویههای متنوع و سبزیجات خوش طعم به دلخواه خودتان درست میشود، ماهی …
طرز تهیه پیتزا لقمه ای پیتزا لقمهای یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، پیتزا لقمهای را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست …
سالاد ژامبون یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست میشود این سالاد خوش طعم را میتوانید با ژامبون، سوسیس سرخ شده یا تن ماهی تهیه کنید و از آن به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد ژامبون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ژامبون مرغ و قارچ | ۷ ورق |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
کنسرو سبزیجات | ۱ عدد |
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
تخم مرغ پخته | ۳ عدد |
کاهو | به مقدار لازم |
پیاز بنفش کوچک برای تزئین | ۱ عدد |
مغز گردو خرد شده برای تزئین سالاد | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ژامبون
مرحله ۱: شستن برگ کاهو فرانسوی
ابتدا برگهای مقداری کاهوی فرانسوی را از هم جدا کنید و تمیز بشورید بعد داخل سبد بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود به جای کاهوی فرانسوی میتوانید از کاهوی معمولی استفاده کنید و برگهای سالم کاهو را تمیز بشورید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: آب پز کردن تخم مرغها
بعد تخم مرغها را داخل یک قابلمه یا یک ظرف قرار دهید مقداری آب روی آنها بگیرید، روی حرارت متوسط قرار دهید اجازه دهید تا تخم مرغها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آبپز شوند و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله ۳: خرد کردن ژامبونها در اندازههای کوچک
بعد ژامبونها را در اندازههای کوچک به شکل مربعی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید به جای ژامبون میتوانید از سوسیس استفاده کنید، فقط در صورتی که خواستید از سوسیس برای سالاد استفاده کنید، ابتدا سوسیسها را در اندازههای کوچک خرد کردید.
مرحله ۴: تفت دادن سوسیسها در روغن داغ
در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سوسیسها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید در حین تفت دادن، سوسیسها را هم بزنید، تا همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ شوند و سوسیسها نسوزند.
مرحله ۵: استفاده از تن ماهی به جای ژامبون و سوسیس
بعد تابه را از روی حرارت بردارید، سوسیسهای سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، در این مرحله به جای ژامبون یا سوسیس میتوانید از تن ماهی هم استفاده کنید و داخل سالاد بریزید و از آن استفاده کنید.
مرحله ۶: جوشاندن تن ماهی و جدا کردن روغن آن
دقت کنید اگر از تن ماهی برای این سالاد استفاده کردید حتماً تن ماهی را قبل از استفاده ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید تا برای استفاده آماده شوند، سپس در آن را باز کنید و تن ماهی را داخل یک ظرف بریزید، بعد هم روغن آن را جدا کنید و دور بریزید.
مرحله ۷: ریختن ژامبونها و کنسرو سبزیجات در ظرف سالاد
ژامبونهای خرد شده را داخل یک ظرف مناسب برای سالاد بریزید و کنسرو سبزیجات را روی آنها بریزید، با هم مخلوط کنید به جای کنسرو سبزیجات میتوانید از سبزیجات پخته شده به طور جداگانه استفاده کنید و هر کدام را بپزید بعد به ظرف سالاد اضافه کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن پیاز خرد شده و سس مایونز به مواد
سپس یک پیاز بنفش را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید و در ظرف سالاد روی بقیه مواد بریزید با آنها مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شود، بعد مقداری سس مایونز روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۹: اضافه کردن سس مایونز و نمک و فلفل سیاه با مواد سالاد
وقتی سس مایونز کاملاً به خورد مواد سالاد رفت و همه مواد به سس آغشته شدند سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند، مقدار سس بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتوانید مقدار آن را تغییر دهید.
مرحله ۱۰: چیدن برگ کاهوها در ظرف و ریختن مواد سالاد روی آنها
سپس برگ کاهوها را داخل ظرف مناسب سرو بچینید به طوری که کاملاً کف و دیوارههای ظرف با کاهو پوشانده شود، بعد از مخلوط مواد سالاد داخل ظرف بریزید و پخش کنید سطح آن را صاف کنید سعی کنید که مواد سالاد در همه قسمتها به طور یکسان پخش شود.
مرحله ۱۱: خرد کردن و چیدن تخم مرغ آب پز روی سالاد
بعد تخم مرغهای آب پز را پوست بگیرید، سپس با یک برش طولی از وسط نصف کنید، دوباره با یک برش طولی دیگر هر قسمت را از وسط نصف کنید، بعد برشهای تخم مرغ را روی سالاد بچینید، تخم مرغها را به طور پراکنده در همه قسمتهای سالاد قرار دهید.
مرحله ۱۲: ریختن پیاز خرد شده و فلفل سیاه روی سالاد و استراحت آن در یخچال
سپس یک پیاز بنفش را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک خرد کنید و روی سالاد و تخم مرغها بریزید، مقداری هم فلفل سیاه روی سالاد بریزید، بعد از آن سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد، عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
مرحله ۱۳: تزئین سالاد و سرو آن
بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان روی سالاد را با سس مایونز یا هر نوع سس دیگری تزئین کنید میتوانید برای روی سالاد از مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید، سپس سالاد ژامبون را به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه سالاد ژامبون، پیش غذای مجلسی برای مهمانی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران