[ad_1]
طرز تهیه سالاد لبو، یک سالاد زمستانی مجلسی و خوشرنگ!
طرز تهیه سالاد لبو، یک سالاد زمستانی مجلسی و خوشرنگ!
طرز تهیه خوراک زبان گوساله خوراک زبان گوساله را میتوان به عنوان یک غذای خوشمزه و ساده و یا پیش غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کرد، این خوراک …
طرز تهیه قابلی پلو قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار پرطرفدار و مجلسی کشور افغانستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ارمنی پلو ارمنی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود ارمنی پلو یا ته انداز بال را میتوانید به روشهای مختلف …
سالاد لبو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود برای تهیه این سالاد میتوانید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان از مواد اولیه مختلفی استفاده کنید، سالاد لبو برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد لبو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
لوبیا قرمز | نصف پیمانه |
انار | ۱ عدد |
لبو | ۱ عدد |
شوید خرد شده | ۵ قاشق غذا خوری |
گردو | ۶ عدد |
پیاز قرمز کوچک | ۱ عدد |
سینه مرغ | نصف ۱ عدد |
ماست پر چرب | ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
لیمو ترش حلقهای برش داده شده برای تزئین | ۱ عدد |
طرز تهیه سالاد لبو
مرحله ۱: شستن و پختن لبوها
ابتدا مقداری لبو را تمیز بشورید، سر و ته لبوها را بگیرید اگر اندازه آنها بزرگ است، از وسط نصف کنید، داخل یک قابلمه قرار دهید سپس مقداری آب روی لبوها بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا لبوها خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله ۲: خیساندن و پختن لوبیاهای قرمز
بعد مقداری لوبیا قرمز را که از شب قبل یا از چند ساعت قبل در آب خیس کردهاید و نفخ آنها گرفته شده است داخل یک قابلمه بریزید، مقداری آب روی آن بگیرید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا لوبیاها به مدت ۳ تا ۴ ساعت خوب بپزند و آماده شوند.
مرحله ۳: ریختن مرغ با ادویههای مختلف و آب در قابلمه
سپس یک سینه مرغ را تمیز بشورید داخل یک قابلمه قرار دهید، مقداری آب روی آن بگیرید، کمی نمک و زردچوبه هم به آن اضافه کنید، به دلخواه خودتان میتوانید از ادویههای دیگر مثل چوب دارچین یا فلفل سیاه هم برای پختن مرغ استفاده کنید تا طعم آن بهتر شود.
مرحله ۴: اضافه کردن پیاز به مرغ و پختن آن
سپس یک پیاز کوچک را هم پوست بگیرید، در قابلمه بیندازید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزد و بافت آن کاملاً نرم شود بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: شستن و خرد کردن شوید تازه
مقداری شوید تازه را تمیز کنید، بشورید، داخل سبد بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود، بعد از این که شویدها خوب خشک شدند، آنها را با یک چاقوی تیز در اندازههای کوچک و خیلی ریز خرد کنید، سپس داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۶: جدا کردن دانههای انار و ریختن داخل یک ظرف
بعد انار را برش بزنید، دانههای آن را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید، سعی کنید از انار با طعم شیرین و آبدار استفاده کنید اما با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از انار ملس یا ترش مزه هم برای درست کردن سالاد استفاده کنید و داخل آن بریزید.
مرحله ۷: گرفتن پوست لبوها و خرد کردن آنها به شکل نگینی
سپس لبوها را که حالا خوب پخته شدهاند از قابلمه بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، سپس پوست لبوها را بگیرید، با یک چاقوی تیز بدون این که له شوند آنها را به شکل نگینی و کوچک خرد کنید، بعد داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۸: خرد کردن مغز گردو و ریختن داخل ظرف سالاد
سپس دانههای انار را داخل یک ظرف مناسب برای درست کردن سالاد بریزید لبوهای خرد شده را به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، بعد از آن چند گردو را بشکنید، مغز آنها را با چاقوی تیز در اندازههای کوچک طوری که زیر دندان احساس شوند، خرد کنید.
مرحله ۹: مخلوط کردن مواد سالاد با هم
دقت کنید مغز گردوها را خیلی پودر نکنید فقط به اندازه دانههای انار و لبو خرد کنید، بعد مغز گردوی خرد شده را روی انارها و لبوهای داخل ظرف سالاد بریزید، بعد با آنها مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود و گردوها در همه قسمتهای سالاد پخش شوند.
مرحله ۱۰: اضافه کردن شوید و پیاز خرد شده به سالاد
بعد از آن شوید را که در اندازههای کوچک خرد کردهاید روی مواد سالاد بریزید، با آنها ترکیب کنید سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید، بعد پیازها را روی بقیه مواد سالاد بریزید و با آنها ترکیب کنید تا در همه قسمتها پخش شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن سینه مرغ خرد شده به مواد سالاد
سپس سینه مرغ را که خوب پخته است با یک چاقوی تیز در اندازههای کوچک خرد کنید، روی مواد سالاد بریزید و با هم ترکیب کنید تا مرغ در همه قسمتهای سالاد پخش شود برای این که شکل سالاد جذابتر شود بهتر است که مرغها را هم اندازه خرد کنید.
مرحله ۱۲: اضافه کردن ماست شیرین و سس مایونز به سالاد
بعد از آن مقداری ماست شیرین پرچرب را روی مواد سالاد بریزید، با آنها مخلوط کنید تا همه مواد سالاد به ماست آغشته شوند و ماست کاملاً به خورد آنها برود، سپس مقداری سس مایونز را روی مواد بریزید، با آنها مخلوط کنید تا عطر و طعم سس به خورد همه مواد برود.
مرحله ۱۳: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد سالاد و استراحت آن در یخچال
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید، دوباره با هم مخلوط کنید بعد از آن همه مواد را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد ظرف سالاد را در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا سالاد لبو به مدت یک ساعت استراحت کند و کاملا جا بیفتد.
مرحله ۱۴: ریختن سالاد در ظرف مناسب و تزئین آن
در صورتی که سالاد در یخچال استراحت کند عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم میرود سپس سالاد لبو را داخل ظرف مناسب سرو بریزید روی آن را با مقداری مغز گردو، چند برگ نعنا، ریحان، شوید تازه و چند برش لیمو ترش تازه تزئین کنید. در آخر سالاد لبو را به عنوان یک پیش غذای شیک و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه سالاد لبو، یک سالاد زمستانی مجلسی و خوشرنگ!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران