[ad_1]
طرز تهیه لقمه پیتزایی، غذای فوری و خوشمزه برای شام!
طرز تهیه لقمه پیتزایی، غذای فوری و خوشمزه برای شام!
لقمه پیتزایی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی شبیه پیتزا و در اندازه کوچکتر از آن دارد از لقمه پیتزایی میتوانید به عنوان یک پیش غذای ساده و خوش طعم یا یک فینگر فود پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لقمه پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
نان لواش نرم | ۲ عدد |
پیاز نگینی | ۱ عدد |
سیب زمینی نگینی | ۱ عدد |
فلفل دلمه نگینی | ۱ عدد |
قارچ نگینی | ۵ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی یا سس کچاب | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر آویشن | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
پودر پاپریکا و ادویه کاری | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
پولبیبر | ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه به دلخواه |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه لقمه پیتزایی
مرحله ۱: شستن و خرد کردن سیب زمینیها
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس سیب زمینیها را بشورید، داخل سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود وقتی سیب زمینیها خشک شدند داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مرحله ۲: سرخ کردن سیب زمینیهای خرد شده
سپس سیب زمینیهای خرد شده را داخل تابه بریزید، تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شوند بعد از این که همه قسمتهای سیب زمینیها خوب سرخ شد، آنها را با یک کفگیر از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۳: خرد کردن و تفت دادن پیازها
بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید به شکل نگینی و ریز خرد کنید در همان تابه یا در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را در تابه بریزید، خوب تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند.
مرحله ۴: تفت دادن گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ نگینی خرد شده
بعد از آن مقداری گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید با پیازها تفت دهید تا همه قسمتهای گوشت کاملاً تفت داده شود، طوری که رنگ آن تغییر کند، به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از سینه مرغ که به شکل نگینی و ریز خرد شده است استفاده کنید.
مرحله ۵: استفاده از سینه مرغ یا سوسیس به جای گوشت چرخ کرده
به جای گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ، با سلیقه و انتخاب خودتان میتوانید از سوسیس نگینی خرد شده یا ژامبون خرد شده هم استفاده کنید، یا این که از مرغی که قبلا پختهاید و آن را ریش ریش کردهاید استفاده کنید، نوع مواد میانی کاملاً سلیقهای است.
مرحله ۶: اصافه کردن ادویهها به مواد داخل تابه
بعد از آن ادویهها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر پاپریکا و ادویه کاری و پول بیبر است به مقدار دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود، رنگ زردچوبه باز شود و مواد تابه با هم مخلوط شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن فلفل دلمههای نگینی خرد شده
وقتی که ادویهها خوب تفت داده شدند سپس فلفل دلمههای رنگی را که از قبل شستهاید، خشک کردید به شکل نگینی و ریز خرد کنید داخل تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم فلفل دلمه به خورد گوشتها و بقیه مواد برود تا آنها را طعمدار کند.
مرحله ۸: شستن و خرد کردن فلفل دلمهها
سعی کنید از فلفل دلمه با رنگهای زرد, سبز و قرمز رنگ استفاده کنید تا در نهایت ظاهر لقمه پیتزایی جذابتر شود اما اگر همه رنگها در دسترس نبود به دلخواه خودتان میتوانید فقط از یک یا دو رنگ فلفل دلمه استفاده کنید، بعد از خرد شدن روی مواد بریزید.
مرحله ۹: شستن، خرد کردن و تفت دادن قارچها
بعد از آن قارچها را که از قبل شستهاید، خشک کردهاید، قسمتهای خراب آنها را جدا کردید، به شکل حلقهای برش بزنید، داخل تابه بریزید بعد از اضافه کردن قارچها حرارت را زیاد کنید تا قارچها آب نیندازند، بعد از آن قارچها را خوب تفت دهید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن کمی آب لیمو ترش برای جلوگیری از تیرگی قارچها
برای این که رنگ قارچها تیره نشود به دلخواه خودتان میتوانید به اندازه یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه به قارچها اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید تا رنگ قارچها تیره نشود همه مواد را با هم ترکیب کنید تا به یک اندازه تفت داده شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن و تفت دادن رب گوجه فرنگی
سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رب گوجه رنگ باز کند، رب باید با بقیه مواد مخلوط شود، به جای رب گوجه میتوانید از سس کچاب استفاده کنید، داخل تابه بریزید با مواد ترکیب کنید تا طعم آن به خورد گوشتها برود.
مرحله ۱۲: اضافه کردن سیب زمینیها سرخ شده به مواد داخل تابه
بعد از آن سیب زمینیهای سرخ شده را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و خوب تفت داده شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه مواد داخل آن کم شود.
مرحله ۱۳: برش دادن نان لواش، ریختن مواد داخل نانها و بستن آن
بعد تعدادی نان لواش نرم را به شکل نوارهای بلند با عرض ۷ تا ۸ سانتیمتر و طول ۲۰ سانتیمتر برش بزنید بعد از آن دو برش از نانهای هم شکل و هم اندازه را به شکل یک به علاوه روی هم قرار دهید سپس مقداری از مخلوط مواد را وسط نانها بریزید.
مرحله ۱۴: اضافه کردن پنیر پیتزا به مخلوط مواد
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید، استفاده از پنیر پیتزا بستگی به سلیقه خودتان دارد، میتوانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید اما استفاده از پنیر پیتزا باعث میشود که در نهایت، لقمه پیتزایی کشدارتر و خوش طعمتر شود.
مرحله ۱۵: تا زدن نانها و فرم دادن به لقمههای پیتزایی
بعد نانها را به شکل یک بقچه روی هم، تا بزنید که مواد داخل آن بیرون نریزد، همه لقمههای پیتزایی را به همین روش آماده کنید، تا لقمهها هم شکل باشند، سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آن داغ شود.
مرحله ۱۶: قرار دادن لقمهها در تابه و سرخ کردن آنها
بعد لقمههای پیتزایی را داخل تابه به شکلی قرار دهید که باز نشود، اجازه دهید تا یک طرف لقمه کاملاً سرخ و طلایی رنگ شود، سپس لقمه پیتزایی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی رنگ شود همه لقمهها را به همین شکل سرخ کنید
مرحله ۱۷: تزئین کردن لقمههای پیتزایی
بعد از آن که لقمههای پیتزایی خوب سرخ شدند آنها را از داخل تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری سس کچاب یا گوجه فرنگی روی لقمههای پیتزایی بریزید، کمی هم پودر آویشن روی آنها بپاشید و تزئین کنید.
مرحله ۱۸: سرو لقمه پیتزایی
در آخر لقمه پیتزایی را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و پرطرفدار یا یک پیش غذای دلچسب و ساده برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سسهای متنوع خوش طعم، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه لقمه پیتزایی، غذای فوری و خوشمزه برای شام!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران