[ad_1]
طرز تهیه پیتزا نان لواش، شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه پیتزا نان لواش، شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه خورش جعفری خورش جعفری یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که خیلی راحت و سریع درست میشود، این خورشت با عطر و طعم بینظیر آن بسیار پرطرفدار …
پیتزا نان لواش یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این پیتزا خیلی راحت درست میشود، برای آماده کردن آن لازم نیست که از خمیر پیتزا یا نان پیتزا استفاده کنید و به راحتی میتوانید با دو نان لواش، پیتزا را آماده و سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا نان لواش در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
نان لواش | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی خرد شده | ۲ عدد |
ژامبون نگینی خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل دلمه نگینی خرد شده | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر و پودر پیاز | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
آویشن و زردچوبه | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا نان لواش
مرحله ۱: خرد کردن سیب زمینی و ژامبون
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید به شکل نگینی و ریز خرد کنید، بشورید، داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود در این فاصله ژامبونها را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید به جای ژامبون میتوانید از سوسیس استفاده کنید.
مرحله ۲: استفاده از مرغ به جای سوسیس یا ژامبون
انتخاب مواد میانی برای درست کردن پیتزا کاملا بستگی به سلیقه و ذائقه خودتان دارد، به جای سوسیس یا ژامبون میتوانید سینه مرغ را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، تفت دهید یا این که مرغ را بپزید، گوشت آن را ریش ریش کنید و به جای ژامبون استفاده کنید.
مرحله ۳: شستن و خرد کردن فلفل دلمههای رنگی
بعد از آن فلفل دلمهایهای رنگی را هم بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید بهتر است که از فلفل دلمههای قرمز، زرد و سبز رنگ استفاده کنید تا در نهایت ظاهر پیتزا جذابتر شود اما به دلخواه خودتان میتوانید فقط از یک رنگ فلفل دلمه استفاده کنید.
مرحله ۴: هم زدن تخم مرغها و اضافه کردن ادویهها به آنها
سپس تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست شود، کمی نمک به تخم مرغها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، بعد از آن ادویهها را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵: مخلوط کردن ادویهها با تخم مرغها
ادویهها که شامل فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و زردچوبه هستند را به مقدار دلخواه با توجه به ذائقه خودتان به تخم مرغها اضافه کنید، هم بزنید تا عطر ادویهها پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد، مقدار ادویهها را میتوانید کم و زیاد کنید.
مرحله ۶: اصافه کردن فلفل دلمههای رنگی خرد شده به تخم مرغها
بعد از آن فلفل دلمههای نگینی خرد شده را به تخم مرغها اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا همه قسمتهای آنها به تخم مرغ آغشته شود، به جای فلفل دلمههای رنگی میتوانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید که انتخاب آن بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۷: اضافه و مخلوط کردن ژامبونها به مرغها و برش زدن قارچها
سپس ژامبونهای خرد شده را هم داخل مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، به دلخواه خودتان میتوانید مقداری قارچ را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند، خرابیهای آنها را جدا کنید، سپس قارچها را به شکل حلقهای برش بزنید.
مرحله ۸: تفت دادن قارچها
بعد در یک تابه کمی روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد قارچها را در تابه بریزید، تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند برای این که رنگ قارچ تیره نشود میتوانید کمی آب لیمو ترش تازه به آن ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۹: اضافه کردن قارچهای تفت داده شده و ذرت به مواد
بعد قارچهای تفت داده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، به دلخواه خودتان مقداری ذرت را هم به مواد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید، بهتر است که از کنسرو ذرت استفاده کنید چون بافت نرمتری دارد و نیاز به پخت جدا گانه آن نیست.
مرحله ۱۰: اضافه کردن سیب زمینیها خرد شده به مواد
سپس سیب زمینیهای خرد شده را که سرخ کردید به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، همه مواد باید طوری با هم ترکیب شوند و به تخم مرغ آغشته شوند که بافت یک دستی را تشکیل دهند، مواد میانی را با توجه به سلیقه خودتان میتوانید تغییر دهید.
مرحله ۱۱: قرار دادن نان لواش در تابه و ریختن پنیر پیتزا روی آن
بعد کف یک تابه را با روغن مایع یا کره چرب چرب کنید سپس یک نان لواش را به اندازه کف تابه برش بزنید، داخل آن قرار دهید تا کاملا کف تابه را بپوشاند بعد روی نان با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان مقداری پنیر پیتزا بریزید، پنیر را روی نان پخش کنید.
مرحله ۱۲: استفاده از پنیر پیتزا به دلخواه
استفاده از پنیر پیتزا در این مرحله کاملاً سلیقهای است، میتوانید از پنیر پیتزا به هر مقدار که میخواهید استفاده کنید یا داخل مواد نریزید، اما هر چقدر مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد در نهایت پیتزای نان لواش، کشدارتر و خوش طعمتر میشود.
مرحله ۱۳: ریختن مخلوط مواد روی نان لواش و اضافه کردن پنیر پیتزا یا گودا به آن
بعد از آن مخلوط مواد را روی نان لواش داخل تابه بریزید، با قاشق یا لیسک آن را پخش کنید، سطح آن را صاف کنید بعد دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی مواد بریزید تا کاملاً سطح آنها را بپوشاند، به جای پنیر پیتزا به دلخواه میتوانید از پنیر گودا استفاده کنید.
مرحله ۱۴: قرار دادن یک نان لواش دیگر روی مواد
سعی کنید در این مرحله از پنیر پیتزا بیشتر استفاده کنید تا بافت پیتزا بهتر شود بعد از آن یک لایه نان لواش دیگر روی همه مواد قرار دهید، سپس لبههای نانها را به هم کمی فشار دهید تا فیکس و محکم شوند، طوری که مخلوط مواد از داخل آنها بیرون نریزند
مرحله ۱۵: پختن پیتزا نان لواش
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید نان لواش و مواد پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزند و آماده شوند، وقتی که یک طرف طلایی رنگ شد، تابه را به آرامی در ظرف دیگری برگردانید تا پیتزا به شکل کامل از داخل تابه خارج شود.
مرحله ۱۶: پختن طرف دیگر پیتزا نان لواش
دوباره کف تابه مقداری روغن بریزید، آن را چرب کنید، بعد پیتزا نان لواش را برگردانید از سمت دیگر آن را در تابه قرار دهید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شوند بعد از این که طرف دیگر پیتزا هم طلایی رنگی شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۷: بیرون آوردن پیتزا از تابه و برش دادن آن
سپس پیتزا نان لواش را به آرامی از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، بعد با یک چاقوی تیز که ظاهر پیتزا خراب نشود، پیتزا نان لواش را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، سپس یک برش از پیتزا را داخل ظرف مناسب قرار دهید.
مرحله ۱۸: تزئین پیتزا نان لواش و سرو آن
سپس روی پیتزا را به دلخواه و با سلیقه خودتان با مقداری سس کچاب یا گوجه فرنگی و کمی پودر آویشن تزئین کنید، بعد از آن پیتزا نان لواش را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا نان لواش، شام فوری و بسیار خوشمزه!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران