[ad_1]
طرز تهیه ساندویچ استیک، غذای لاکچری برای مجالس!
طرز تهیه ساندویچ استیک، غذای لاکچری برای مجالس!
طرز تهیه کتلت مرغ کتلت مرغ از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت خورشت قیمه بدون گوشت یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده میشود این خورشت ساده …
ساندویچ استیک یکی از انواع فستفودهای خوشمزه ولذیذ است که طعمی فوقالعاده دارد، این ساندویچ خوش طعم که خیلی راحت درست میشود، طرفداران زیادی دارد و برای زمانهایی که فرصت کافی برای درست کردن غذاهای زمانبر را ندارید بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ استیک در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت گوساله | به مقدار لازم |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
رزماری تازه | ۲ ساقه |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
قارچ تفت داده شده | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
پیاز متوسط کاراملی | ۱ عدد |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
پنیر چدار | ۲ تا ۳ ورق |
سس مایونز | به مقدار دلخواه |
نان ساندویچ | به تعداد لازم |
مواد لازم برای سس مخصوص | مقدار مواد |
خیار شور رنده شده | ۱ عدد |
سس کچاب | ۱ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ساندویچ استیک
مرحله ۱: اضافه کردن روغن زیتون به گوشت
ابتدا مقداری گوشت گوساله را که تمیز شستهاید، با یک پارچه تمیز خشک کنید، سپس مقداری روغن زیتون روی آن بریزید، با دست بمالید تا روغن زیتون در همه قسمتهای گوشت کاملا پخش شود سطح گوشت باید با روغن زیتون آغشته شود.
مرحله ۲: گریل کردن گوشت و اضافه کردن سیر به آن
مقداری نمک روی گوشت بپاشید، مقدار نمک بستگی به ذائقه خودتان دارد که چقدر میخواهید که استیک شور یا کم نمک باشد، بعد استیک را داخل تابه گریل قرار دهید، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و داخل تابه گریل بریزید تا عطر آن پخش شود.
مرحله ۳: اضافه کردن رزماری به گوشت و گریل کردن دو طرف آن
سپس چند برگ رزماری تازه را هم در تابه بریزید، بعد هر طرف گوشت را به مدت ۳ دقیقه گریل کنید، وقتی یک طرف گوشت گریل و آماده شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب گریل شود، در این حالت گوشت به حالت نیم پز و کاملا آبدار در میاید.
مرحله ۴: ذوب کردن کره در تابه
بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید، استیک را از تابه خارج کنید و در اندازههای کوچکتر برش دهید، سپس در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد از این که کره ذوب شد استیکها را در تابه بریزید.
مرحله ۵: تفت دادن استیکها در کره و خرد کردن قارچها
سپس استیکها را در تابه با کره تفت دهید تا عطر و طعم کره به خورد استیکها برود، بعد کمی نمک روی استیکها بریزید تا خوش طعمتر شوند، در این فاصله که استیکها را تفت میدهید، قارچها را که از قبل تمیز شستهاید به شکل ورقهای برش بزنید.
مرحله ۶: تفت دادن قارچها
بعد در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس قارچها را در تابه بریزید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند، برای این که رنگ قارچها تیره نشود، کمی آب لیمو ترش روی آنها بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن پنیر پیتزا به قارچها و خرد کردن پیاز
در اوخر تفت دادن قارچها پنیر پیتزا را روی قارچها بریزید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، پنیر پیتزا باید ذوب شود و به خورد قارچها برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد پیاز را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک خرد کنید.
مرحله ۸: تفت دادن پیازها
بعد در همان تابه که قارچها را تفت دادید یا در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شوند، کمی نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید، دوباره تفت دهید.
مرحله ۹: گریل کردن نان ساندویچ
وقتی زردچوبه رنگ باز کرد و پیازها کاملا طلایی و کاراملی شدند تابه را از روی حرارت بردارید، اضافه کردن زردچوبه به سلیقه خودتان بستگی دارد و اختیاری است، سپس نان ساندویچ را از وسط برش بزنید و دو طرف نان را در تابه، گریل کنید.
مرحله ۱۰: ریختن سس مایونز و سس قارچ روی نان
بعد روی هر طرف نان ساندویچ مقداری سس مایونز بریزید، با قاشق، سس را روی سطح نان کامل پخش کنید، سپس مقداری از مخلوط قارچ و پنیر را روی نان بریزید و پخش کنید طوری که کاملا سطح نان ساندویچ با سس قارچ پوشانده شود.
مرحله ۱۱: قرار دادن استیک و پنیر چدار در ساندویچ
سپس استیکهای برش خورده را روی سس قارچ در ساندویچ بچینید، مقدار استیک بستگی به سلیقه خودتان دارد، بعد به دلخواه چند ورق پنیر چدار روی استیکها قرار دهید، پنیر چدار با گرمای استیک ذوب میشود و طعم فوق العادهای به ساندویچ استیک میدهد.
مرحله ۱۲: ریختن سس کاراملی در ساندویچ و رنده کردن خیار شور
بعد از آن مقداری پیاز کاراملی روی ورقههای پنیر بریزید، پیازها را روی همه قسمتهای ساندویچ پخش کنید، سپس برش بعدی نان را روی آن قرار دهید، برای درست کردن سس مخصوص استیک مقداری خیار شور را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۱۳: مخلوط کردن خیارشور و سس کچاب و سس مایونز
سپس مقداری سس کچاب به خیارشورها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد مقداری هم سس مایونز روی مخلوط بریزید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود طوری که طعم سسها به خورد هم برود.
مرحله ۱۴: اضافه کردن روغن زیتون به سس و سرو ساندویچ استیک
بعد مقداری روغن زیتون روی سسها بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس سس مخصوص را روی ساندویچ استیک بریزید و این فست فود خوش طعم و پرطرفدار را به عنوان یک غذای سریع همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ استیک، غذای لاکچری برای مجالس!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران