[ad_1]
طرز تهیه مک اند چیز، غذای خوشمزه و فوری باب میل بچهها!
طرز تهیه مک اند چیز، غذای خوشمزه و فوری باب میل بچهها!
طرز تهیه کسادیا مرغ کسادیا مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که بافتی سبک و ترد دارد کسادیا مرغ خیلی راحت درست میشود و از آن میتوانید …
طرز تهیه دختر لوس دختر لوس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به گیلان تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه بیتی کباب بیتی کباب یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
مک اند چیز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود مک اند چیز را میتوانید به عنوان یک میان وعده مقوی هم استفاده کنید این غذای سریع خیلی راحت درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مک اند چیز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پاستا | ۱ بسته |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۳۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر و آویشن | به مقدار لازم |
پنیر چدار یا گودا | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
سس کچاب و خردل برای تزئین | به مقدار لازم |
آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه مک اند چیز
مرحله ۱: جوشاندن پاستاها در آب
ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند بعد از هر نوع پاستایی که میخواهید داخل قابلمه بریزید، کمی نمک و مقداری روغن به آن اضافه کنید، سپس اجازه دهید تا با هم بجوشند و بافت پاستاها نرم شوند.
مرحله ۲: زمان دقیق برای جوشاندن پاستاها
زمان دقیق جوشیدن پاستاها روی بسته بندی آنها نوشته شده است، بهتر است طبق آن عمل کنید، اما به طور میانگین بعد از تقریبا ۸ دقیقه پاستاها کمی میپزند و نرم میشوند، دقت کنید پاستاها نباید خیلی زیاد در آب بجوشند چون بافت آنها خراب میشود و خمیر میشوند.
مرحله ۳: آبکش کردن پاستاها و تفت دادن آرد در کره
بعد از این زمان پاستاها را آبکش کنید و داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، در این فاصله در یک تابه مقداری کره بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه کنید، بعد تفت دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن شیر و پنیر گودا و چدار به مخلوط
وقتی که آرد در کره کاملاً تفت داده شد سپس شیر را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود بعد از آن پنیرهای ورقهای گودا و چدار را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا پنیرها در مخلوط ذوب شوند.
مرحله ۵: مخلوط کردن پاستا و سس پنیری
وقتی که پنیرها کاملا ذوب شدند، مخلوط را هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود، بعد پاستاهای آبکش شده را داخل یک ظرف بریزید و سس پنیری را به آن اضافه کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن ادویهها به پاستاها
سس پنیری را با پاستاها مخلوط کنید تا کاملاً به خورد پاستاها برود و پاستاها را خوش طعمتر کند سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن است روی پاستاها بریزید، مخلوط کنید تا عطر ادویهها پخش شود و با پاستاها مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۷: ریختن پاستاها داخل ظرف مناسب و اضافه کردن پنیر پیتزا به آن
بعد از این که همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شدند، داخل ظرفهای مناسب که بتوان در فر قرار داد، پاستاها را بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی پاستاها بریزید به طوری که کاملاً سطح آن را بپوشاند، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۸: قرار دادن در فر و تنظیم دمای آن
هر چقدر میزان پنیر پیتزا بیشتر باشد در نهایت مک اند چیز، کشدارتر و خوش طعمتر میشود سپس ظرف پاستاها را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، میزان دما و حرارت فرهای مختلف با هم فرق دارد.
مرحله ۹: پختن پاستاها در فر
سپس اجازه دهید تا پاستاها در فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزند تا پنیر پیتزای سطح آنها کاملاً ذوب شود و به رنگ طلایی درآید اگر بعد از این مدت رنگ پنیر پیتزا طلایی نشد به مدت دو دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزاها کاملاً ذوب و طلایی رنگ شوند.
مرحله ۱۰: برش زدن مک اند چیز و قرار دادن در ظرف مناسب
بعد از این که مک اند چیز آماده شد ظرف آن را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس مک اند چیز را در اندازههای دلخواه برش بزنید، بعد از آن یک برش از مک اند چیز را داخل ظرف مناسب قرار دهید.
مرحله ۱۱: تزئین و سرو مک اند چیز
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی مک اند چیز مقداری سس کچاب یا سس خردل بریزید، با پودر آویشن تزئین کنید بعد از آن مک اند چیز را به عنوان یک غذای خوش طعم و ساده برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه مک اند چیز، غذای خوشمزه و فوری باب میل بچهها!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران