[ad_1]
طرز تهیه لقمه مرغ، یک شام یا ناهار خوشمزه و فوری!
طرز تهیه لقمه مرغ، یک شام یا ناهار خوشمزه و فوری!
طرز تهیه حلوا عمانی حلوا عمانی نوعی حلوای خوشمزه و لذیذ عربی است که عطر و طعم بینظیری دارد و با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود، این حلوای خوش طعم …
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه پلو شاه عباسی پلو شاه عباسی از غذاهای بسیار قدیمی و خوشمزه کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
لقمه مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید لقمه مرغ به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود این پیش غذای ساده و خوش طعم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لقمه مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای پختن مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای لقمه مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ ریش ریش شده | ۱ عدد |
فلفل دلمه | نصف ۱ عدد |
قارچ | ۷ تا ۸ عدد |
پیاز بزرگ خلالی | ۱ عدد |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
پوره گوجه | ۳ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
سس خردل | به مقدار لازم |
پنیر ورقهای یا پنیر پیتزا | به مقدارلازم |
نان لواش | به تعداد کافی |
سس کچاب یا گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
نعنا، ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
سیب زمینی سرخ کرده | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه لقمه مرغ
مرحله ۱: پختن مرغ
ابتدا مقداری مرغ را داخل یک قابلمه بریزید میتوانید به دلخواه خودتان از ران یا سینه مرغ استفاده کنید کمی آب به آن اضافه کنید سپس مقداری نمک و زردچوبه روی آن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ خوب بپزد.
مرحله ۲: برداشتن قابلمه از روی حرارت و خرد کردن پیازها
بعد از تقریبا یک ساعت که مرغ پخته شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید و خلالی خرد کنید بعد داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۳: تفت دادن پیازها و قارچها
وقتی روغن داغ شد پیازهای خلالی را در آن بریزید، تفت دهید تا سبک و طلایی شوند بعد از آن مقداری قارچ را که از قبل تمیز شستهاید و خرابیهای آنها را گرفتهاید به شکل حلقهای خرد کنید، به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.
مرحله ۴: اضافه کردن و تفت دادن فلفل دلمه
سپس فلفل دلمه را تمیز بشورید به شکل نگینی و ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید بعد کمی آنها را تفت دهید تا عطر فلفل دلمه در مواد پخش شود بهتر است که از فلفل دلمه سبز رنگ استفاده کنید تا شکل و ظاهر لقمه مرغ در نهایت زیباتر شود.
مرحله ۵: اضافه کردن مرغهای خرد شده به مواد و تفت دادن سیر
بعد از آن مرغها را که سرد شدهاند ریش ریش کنید، به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا همه قسمتهای مرغها را همراه با پیاز و فلفل دلمه سرخ شود، سیر را پوست بگیرید با رنده ریزنده کنید به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا عطر سیر در مواد پخش شود.
مرحله ۶: اضافه کردن پوره گوجه وادویهها به مواد
بعد از آن گوجهها را تمیز بشورید، داخل میکسر بریزید، آنها را کاملاً پوره کنید، سپس پوره گوجهها را داخل مواد بریزید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود سپس ادویهها را که شامل نمک فلفل سیاه و زردچوبه است به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله ۷: اضافه کردن زردچوبه
وقتی که زردچوبه در مواد رنگ باز کرد همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا ترکیب به دست آمده حسابی تفت بخورد و به روغن بیفتد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، بگذارید تا در دمای محیط حرارت اولیه خود را از دست بدهد و کمی خنک شود.
مرحله ۸: برش دادن نان و ریختن مواد داخل آن
سپس یک تکه نان لواش را به شکل مربع برش دهید بعد روی آن مقداری سس مایونز و سس خردل بریزید و با فرچه یا قاشق کاملاً روی سطح نان پخش کنید سپس مقداری از مواد گوشتی را در وسط آن بریزید، مواد گوشتی را در وسط نان پهن کنید.
مرحله ۹: قرار دادن پنیر ورقهای یا پنیر پیتزا روی مواد لقمه مرغ
مقدار مواد خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد سپس یک پنیر ورقهای را روی مواد قرار دهید به جای پنیر ورقهای میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید، و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید سپس نان را از همه طرف به شکل یک مستطیل کوچک تا بزنید.
مرحله ۱۰: تا زدن نان از همه طرف به شکل مستطیل
نان را باید شکلی تا بزنید که مواد از داخل آن بیرون نریزد سپس همه لقمهها را به همین ترتیب آماده کنید سعی کنید که لقمهها هم اندازه و هم شکل باشند، سپس داخل یک تابه مقداری روغن بمالید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۱۱: چیدن لقمهها در تابه
سپس لقمههای نان را به طریقی داخل تابه بچینید که قسمتی که تا خورده است در زیر قرار بگیرد تا لقمه باز نشود و مواد داخل آن بیرون نریزد، بعد یک جسم سنگین را روی آنها قرار دهید تا لقمهها حالت خود را از دست ندهند و اجازه دهید تا نانها سرخ شوند.
مرحله ۱۲: ریختن سس کچاب روی لقمهها
برای گریل کردن لقمه مرغ میتوانید از دستگاه گریل استفاده کنید بعد از این که لقمهها آماده شدند آنها را داخل ظرف مناسب بچینید بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی روی نانها بریزید و مقداری آویشن روی آنها بپاشید.
مرحله ۱۳: تزئین کردن و سرو لقمه مرغ
سپس لقمه مرغ را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید در کنار لقمه مرغ میتوانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم بریزید در آخر لقمه مرغ را به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی یا یک میان وعده خوش طعم و مقوی همراه با انواع دورچین سرو کنید.
طرز تهیه لقمه مرغ، یک شام یا ناهار خوشمزه و فوری!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران