[ad_1]
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی، مناسب برای پذیرایی در کنار چای!
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی، مناسب برای پذیرایی در کنار چای!
شیرینی بیسکویتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه مختلف با طعمهای متنوع تشکیل شده است شیرینی بیسکویتی را میتوانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیراییها استفاده کنید این شیرینی خیلی راحت درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای لایه اول | مقدار مواد |
شکلات تختهای | ۲۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپ خوری |
بیسکویت پتیپور ساده | ۱ و نیم بسته |
پنیر خامهای یا ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه فرم داده | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای لایه دوم | مقدار مواد |
شیر | ۱ و نیم لیوان |
آب سرد | نصف پیمانه |
خامه فرم داده | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غدا خوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غدا خوری |
شکر | ۴ قاشق غدا خوری |
پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی
مرحله اول
ابتدا مقداری شکلات تختهای را داخل یک ظرف بریزید، سپس ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، طوری که بافت آن صاف و یکدست شود، بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس مقداری پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه را به شکلات اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و به خورد هم بروند بعد مقداری خامه قنادی یا خامه صبحانه را داخل یک ظرف بریزید، سپس با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
مرحله سوم
اگر از خامه صبحانه استفاده کردید میتوانید با توجه به ذائقه خودتان کمی شکر هم به خامه اضافه کنید، هم بزنید تا کمی شیرین شود خامه باید خوب فرم بگیرد به طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید از آن بیرون نریزد.
مرحله چهارم
خامه فرم گرفته را به مخلوط شکلات ذوب شده و پنیر خامهای اضافه کنید، سپس با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند سپس مقداری پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
مقدار پودر کاکائو بستگی به سلیقه خودتان دارد و هر اندازه میزان آن بیشتر باشد رنگ شیرینی در نهایت تیرهتر میشود و طعم کاکائو در شیرینی بیشتر احساس میشود سپس مقداری بیسکویت پتیپور را در اندازههای کوچک و مناسب خرد کنید.
مرحله ششم
بیسکویتها را میتوانید با دست خرد کنید یا این که داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و با گوشتکوب دستی خرد کنید به طوری که خیلی پودر نشوند و فقط در اندازههای کوچک خرد شوند بعد بیسکویتهای خرد شده را داخل مخلوط بریزید، هم بزنید.
مرحله هفتم
همه مواد را با هم ترکیب کنید، تا بیسکویتها در همه قسمتهای مخلوط به طور یکسان پخش شوند سپس مقداری مغز گردو را هم در اندازههای کوچک خرد کنید برای خرد کردن مغز گردو هم میتوانید به همان روش خرد کردن بیسکویتها استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس مغز گردوهای خرد شده را داخل مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند وقتی که همه مواد را خوب با هم مخلوط کردید داخل قالب کمربندی به شکل مربع یا دایره یک کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که کاملاً کف آن را بپوشاند.
مرحله نهم
بعد مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۴ ساعت در یخچال بماند، مخلوط باید خوب استراحت کند تا خودش را بگیرد به طوری که بافت آن کاملاً سفت و منسجم شود.
مرحله دهم
در این فاصله برای درست کردن لایه دوم مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید بعد کمی آب سرد به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم مثلا روی بخار کتری نگه دارید.
مرحله یازدهم
مخلوط را مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملاً در آب حل شود و بافت مخلوط یکدست و شفاف شود، سپس ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید بعد از آن مقداری شیر را داخل یک ظرف دیگر بریزید، حالا شکر را به آن اضافه کنید.
مرحله دوازدهم
سپس مقداری پودر کاکائو را هم به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید، هم بزنید بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، مدام مخلوط را هم بزنید تا ذرات شکر حل شوند و پودر کاکائو به شکل گلوله در شیر باقی نماند، طوری که بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله سیزدهم
بعد مخلوط ژلاتین را به مخلوط شیر اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط در دمای محیط خنک شود، در این فاصله مقداری خامه قنادی را داخل یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله چهاردهم
سپس خامه را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد به طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند و زمانی که ظرف را برگرداندید از داخل آن بیرون نریزد، به جای خامه قنادی میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید و آن را خوب فرم دهید.
مرحله پانزدهم
در صورتی که از خامه صبحانه استفاده کردید مقداری شکر را هم به آن اضافه کنید تا طعم آن کمی شیرین شود مقدار استفاده از شکر برای شیرین کردن خامه صبحانه بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتوانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
مرحله شانزدهم
بعد از این که خامه خوب فرم گرفت آن را به مخلوط مواد اضافه کنید، به آرامی با لیسک در یک جهت هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و پف خامه از بین نرود، سعی کنید که لایه دوم زمانی آماده شود که لایه اول هم در یخچال منسجم شده باشد.
مرحله هفدهم
بعد از این زمان قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید، قالب رینگی را باز کنید به آرامی شیرینی را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با یک چاقوی تیز اطراف شیرینی را برش بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود.
مرحله هجدهم
برای برش زدن اطراف شیرینی یک لایه نازک از آن را برش بزنید به طوری که فقط بیسکویتها دیده شوند سپس دوباره شیرینی را داخل قالب قرار دهید، سپس مواد خامهای را روی لایه اول بریزید و سطح آن را با لیسک کاملا صاف و یکدست کنید.
مرحله نوزدهم
سپس قالب را دوباره در یخچال قرار دهید تا لایه دوم هم ببندد و خودش را بگیرد، طوری که بافت آن کاملا منسجم شود، بعد از تقریبا ۳ تا ۴ ساعت که لایه دوم هم آماده شد قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید سپس به آرامی قالب رینگی را باز کنید.
مرحله بیستم
بعد به آرامی شیرینی را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با سلیقه خودتان شیرینی را در شکل و اندازه مناسب برش بزنید بعد به دلخواه میتوانید روی شیرینی را با مقداری پودر یا خلال پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.
مرحله بیست و یکم
برای تزئین روی شیرینیها همچنین میتوانید مقداری بیسکویت را کاملاً پودر کنید بعد آن را روی شیرینیها الک کنید یا از مقداری پودر کاکائو، شکلات چیپسی، برشهای حلقهای موز یا توت فرنگی برای تزئین روی شیرینیها استفاده کنید.
مرحله بیست و دوم
سپس تعدادی شیرینی بیسکویتی را داخل یک ظرف مناسب سرو بچینید، بعد این شیرینیهای خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده پرطرفدار و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی، مناسب برای پذیرایی در کنار چای!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران