[ad_1]
طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی، تجربهای جدید و لاکچری!
طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی، تجربهای جدید و لاکچری!
طرز تهیه قرابیه خرمایی قرابیه خرمایی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ برای پذیرایی در ایام عید و همینطور مناسب سفرههای افطار …
طرز تهیه پنکیک پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه …
طرز تهیه وافل ترافل یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …
شیرینی مدرن گردویی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی که خیلی راحت آماده میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است، شیرینی مدرن گردویی را میتوانید به روشهای مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
کره | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
گردو ریز خرد شده | نصف لیوان |
پودر نارگیل | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۲ و نیم لیوان |
شکلات ذوب شده برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز گردو خرد شده یا پودر گردو برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، بافت تخم مرغ باید یکدست و حجیم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت آن یکدست و صاف شود.
مرحله دوم
وقتی بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار شد کره را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و کره به خورد مواد برود سپس مقداری روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
بعد از آن مقداری پودر نارگیل را به مخلوط مواد اضافه کنید، به آرامی هم بزنید تا در همه قسمتهای مخلوط به طور یکسان پخش شود سپس مقداری مغز گردو را با دست در اندازههای کوچک خرد کنید به طوری که معز گردوها در زیر دندان احساس شوند.
مرحله چهارم
سپس مغز گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس مقداری بکینگ پودر و آرد اضافه کنید، هم بزنید و کاملاً با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
سپس ترکیب آرد را کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و خمیر نرم و لطیفی تشکیل شود که به دست نمیچسبد، بعد از آن داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را کامل با روغن مایع یا کره چرب کنید.
مرحله ششم
میتوانید داخل قالب، کاغذ روغنی قرار دهید سپس مقداری از مواد به اندازه یک گردو را بردارید، با دست آن را فرم دهید و به شکل گرد درآورید همه مواد را به همین شکل آماده کنید، سپس شیرینیهای گردویی را با فاصله در قالب یا سینی فر بچینید.
مرحله هفتم
سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند، وقتی که شیرینیها پختند، سینی را از فر بیرون بیاورید.
مرحله هشتم
سپس سینی را در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کمی خنک شوند بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف کوچک بریزید و آن را به روش بنماری ذوب کنید.
مرحله نهم
وقتی که شکلات روی حرارت غیر مستقیم کاملاً ذوب و یکدست شد ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود سپس مقداری شکلات ذوب شده روی شیرینیها بریزید و شکلات را فرم دهید.
مرحله دهم
سپس روی شیرینیها را با پودر گردو یا مغز گردوی خرد شده تزئین کنید بعد تعدادی شیرینی مدرن گردویی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی، تجربهای جدید و لاکچری!
4.5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران