[ad_1]
طرز تهیه کیک کنجدی، مناسب برای عصرانه و صبحانه!
طرز تهیه کیک کنجدی، مناسب برای عصرانه و صبحانه!

طرز تهیه نان بالاتوه نان بالاتوه یکی از انواع نانهای خوشمزه و سنتی شهر خوی است که به راحتی میتوانید این نان خوش …

طرز تهیه دسر فیروزه ای دسر فیروزه ای یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت درست میشود برای آماده …

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی کیک شیفون شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ و ساده است که بافتی سبک و نرم …
کیک کنجدی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این کیک خوش طعم خیلی راحت درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، از کیک کنجدی میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی هم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کنجدی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ و نیم پیمانه |
روغن | ۱ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ بسته معادل ۱۰ گرم |
آرد | ۲ پیمانه |
کنجد | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک کنجدی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها یکدست شود، بعد از این که تخم مرغها کمی پف کردند شکر را به آنها اضافه کنید، سپس به مدت ۹ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید.
مرحله دوم
در هنگام هم زدن تخم مرغها و شکر ابتدا از دور کند همزن برقی استفاده کنید، بعد کم کم سرعت همزن را زیاد کنید تا خوب با هم مخلوط، یکدست، کرم رنگ و کشدار شوند، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد مخلوط را کمی هم بزنید تا ماست با مواد خوب مخلوط و یکدست شود، سپس روغن مایع را روی مواد بریزید، کمی هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، فقط به اندازهای که با هم مخلوط شوند، هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند دوباره ترکیب آرد با بکینگ پودر را الک کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله پنجم
بعد از آن ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک به شکل دورانی در یک جهت هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس داخل یک قالب سیلیکونی با فرم و اندازه دلخواه را کاملاً چرب کنید.
مرحله ششم
بعد در داخل قالب و دیوارههای آن کنجد بپاشید به طوری که کنجد کاملا کف و دیوارهها را بپوشاند دقت کنید چون قالب سیلیکونی نرم است یک بشقاب زیر قالب قرار دهید تا در هنگام بلند کردن قالب راحت بتوانید آن را جابجا کنید و مواد بیرون نریزد.
مرحله هفتم
سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید بعد از آن دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، سپس اجازه دهید تا کیک داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه خوب بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود.
مرحله هشتم
در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود دقت کنید چون میزان دمای فرهای مختلف با یکدیگر فرق دارد ممکن است زمان پخت در هر فر کمی تغییر کند بعد از ۳۰ دقیقه میزان پخت کیک را با یک سیخ چوبی تست کنید.
مرحله نهم
برای تست پخت کیک یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است بعد قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دهم
بعد از آن کیک را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری شکلات ذوب شده یا گاناش یا خامه فرم گرفته را داخل یک قیف مناسب بریزید بعد سطح کیک را با آن تزئین کنید.
مرحله یازدهم
با سلیقه خودتان میتوانید برای تزئین روی کیک از مقداری کنجد، پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی و چند برش حلقهای موز یا توت فرنگی استفاده کنید سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله دوازدهم
در آخر چند برش از کیک کنجدی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و آن را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک کنجدی، مناسب برای عصرانه و صبحانه!
4.5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران