[ad_1]
طرز تهیه پنکیک صبحانه به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنکیک صبحانه به روش خانگی با طعمی بی نظیر
پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در تابه تهیه می شود، با نام پَن کیک شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه پنکیک خوشمزه و نرم، ابتدا تخم مرغ، شکر، و وانیل را با همزن مخلوط میکنیم تا رنگ کرمی پیدا کند. سپس شیر یا آب و روغن را اضافه میکنیم. در ادامه، مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده و به طور کامل هم میزنیم.
بعد از آن به مایه پنکیک ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم. پخت پنکیک در تابه نچسب که قبلاً با روغن چرب شده است، انجام می شود. پس از حباب زدن روی پنکیک، آن را برمیگردانیم. نهایتاً با مواد دلخواه مثل عسل یا موز تزیین و سرو میکنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شیر یا آب | ۱ لیوان سر خالی |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پنکیک صبحانه
مرحله ۱: آماده سازی اولیه مایه پنکیک
برای طرز تهیه پنکیک صبحانه ابتدا باید مایه یا همان خمیر رقیق پنکیک را آماده کنیم، برای این منظور تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله ۲: مخلوط کردن مواد اولیه
همزن مواد را تا زمانی که رنگ مخلوط به کرمی تغییر کند و حالتی کشدار پیدا کنند باید ادامه دهیم. در صورتی که همزن برقی در دسترس نداشتم می توانیم از همزن دستی نیز استفاده کنیم.
مرحله ۳: افزودن شیر و روغن به مایه
پس از اینکه رنگ مواد کرمی شد، شیر یا آب (پیشنهاد ما استفاده از شیر است) را به همراه روغن به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
نکته: انتخاب بین شیر یا آب در تهیه پنکیک
استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می خواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر می خواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، می توانید آب را جایگزین شیر کنید.
مرحله ۴: ترکیب آرد و بکینگ پودر با مایه
در این مرحله آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با لیسک یا قاشق به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ۵: زمان استراحت بعد از افزودن بکینگ پودر
توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن بکینگ پودر، دیگر نباید مواد را بیش از حد ترکیب کنیم، چون این کار خاصیت بکینگ پودر را از بین می برد. پس از اینکه مایه پنیک آماده شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله ۶: پخت پنکیک در تابه
در این مرحله یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا با اسپری روغن چرب می کنیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، با ملاقه از مواد بر می داریم و درون تابه می ریزیم. مایه پنکیک به دلیل اینکه شل است، خودش درون تابه باز می شود.
مرحله ۷: تزیین و سرو کردن پنکیک
حالا باید صبر کنیم تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه روی پنکیک حباب زد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در ادامه پنکیک ها را درون یک بشقاب قرار می دهیم و به همراه عسل، موز و .. سرو می کنیم.
استراحت دادن به مایه پنکیک
یکی از اصول طلایی در پخت پنکیک، استراحت دادن به مایه است. این مرحله کمی معمولی به نظر میرسد، اما باور کنید که تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد. این استراحت کوچک، باعث میشود پنکیکهای شما بیشتر از همیشه نرم و پفی شوند!
زیاد از حد هم زدن مایه
اما مهمترین قسمت اینجاست: اگر مایه پنکیک را بیش از حد هم بزنید، عواقبی ناخوشایند در انتظارتان است. چرا که مایهی زیاد هم زده شده ممکن است پنکیک نهایی شما را سفت و یا حتی خشک کند. پس همانطور که میبینید، همزدن مایه به اندازهی لازم بسیار مهم است.
روش های کاربردی برای پخت پنکیک
یکی از مهارت های اساسی در آماده سازی پنکیک، شناسایی نقطه مناسب برای برگرداندن آن است. این نکته از آشپزی، به شکل حباب های کوچک روی سطح پنکیک مشهود میشود. وقتی حبابهای کوچک روی پنکیک ظاهر شدند، نشانگر این است که پنکیک شما اکنون آماده برای برگشتن است.
در اینجا، شاید ترجیح دهید که پنکیکتان را بیشتر بپزید تا به رنگ طلایی دلخواه برسد. اگر شما نیز از طرفداران پنکیکهای برشته هستید، به راحتی میتوانید به آن زمان بیشتری برای پخت دهید تا به رنگ طلایی کاملی برسد. اما یک نکته مهم را باید به یاد داشت: برای هر طرف پنکیک، فقط یکبار سرخشدن کافی است. بهتر است از چرخاندن مکرر پنکیک خودداری کنید، همان یک دقیقه برای هر طرف کاملاً کافی است.
تهیه پنکیک دارچینی
مایه پنکیک دارچینی با مخلوط کردن آرد، نمک و بکینگ پودر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ آماده می شود. بعد از هم زدن و یکدست کردن مواد، سس دارچینی که از کره، شکر و پودر دارچین تهیه شده، روی پنکیک پخته شده پخش می شود.
طرز تهیه پنکیک صبحانه به روش خانگی با طعمی بی نظیر
5 14
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران