بازدید 47
0

یک دستور ساده برای صبحانه‌های خاص

[ad_1]

یک دستور ساده برای صبحانه‌های خاص

طرز تهیه نان زعتر خانگی: یک دستور ساده برای صبحانه‌های خاص

طرز تهیه نان بربری ترکیه ای خانگی برای عاشقان نان‌های سنتی

طرز تهیه نان بربری ترکیه ‌ای نان بربری ترکیه‌ای یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پرطرفدار، لذیذ و اصیل ترکیه‌ای است که به روش‌های مختلف درست می‌شود، این نان خوش طعم که بافتی …

طرز تهیه کیک هلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک هلو کیک هلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی کاسترد به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی کاسترد شیرینی کاسترد یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه نان زعتر, طرز تهیه زعتر کویتی , طرز تهیه زعتر پیتزا , نان زعتر بندرعباس

نان زعتر یکی از انواع نان‌های خوشمزه، ساده، پرطرفدار و اصیل سوریه است که خیلی راحت درست می‌شود، این نان بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی در وعده صبحانه همراه با انواع دورچین بسیار مناسب است، نان زعتر را می‌توانید خیلی راحت درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان زعتر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
آرد نول ویژه ۳۰۰ گرم
آب تقریبا خنک ۲۱۰ تا ۲۲۰ گرم
مخمر فوری ۴ گرم
نمک ۶ گرم
شکر ۵ گرم
زعتر به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه نان زعتر

مرحله ۱: ترکیب کردن آرد، نمک، شکر و مخمر فوری با هم

ابتدا آرد را داخل یک ظرف بریزید، بعد کمی نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مخمر فوری را روی ترکیب آرد و نمک بریزید و با آنها ترکیب کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، بعد از آن مقداری شکر را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۲: اضافه کردن آب به خمیر و مخلوط کردن آن‌ها با هم

همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید، سپس آب تقریبا خنک را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، خمیر جمع شود و شکل بگیرد، سپس روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط استراحت کند.

مرحله ۳: استراحت خمیر و انجام حرکت کششی و تا زدن روی خمیر

بعد از ۱۵ دقیقه که خمیر تشکیل شده استراحت کرد نایلون را از روی آن بردارید، سپس خمیر را ورز دهید به شکلی که لبه‌های خمیر را از کناره‌ها بکشید و روی آن بیاورید، این کار را چند بار انجام دهید تا لایه‌ها به زیر بروند، طوری که انگار خمیر را زیر و رو می‌کنید.

مرحله ۴: استراحت کردن مجدد خمیر و انجام حرکت کشش و تا زدن روی خمیر

بعد از این که چند بار این کار را انجام دادید و بافت خمیر یک دست شد، دوباره روی ظرف را با نایلون بپوشانید، اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند، بعد از این زمان نایلون را از روی خمیر بردارید و دوباره حرکت کشش و تا زدن را روی خمیر انجام دهید.

مرحله ۵: استراحت کردن خمیر به مدت مناسب

کیفیت خمیر در این نان بسیار مهم است پس این مراحل را کامل انجام دهید، چند بار حرکت کشش و تا زدن خمیر را تکرار کنید، بعد خمیر را داخل ظرف قرار دهید، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید این بار خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آنها زیاد شود.

مرحله ۶: تقسیم کردن خمیر به دو قسمت و چانه کردن آن‌ها

بعد از این زمان نایلون را از روی خمیر بردارید مقداری آرد روی آن بپاشید، روی یک سطح صاف هم آرد پاشی کنید، سپس خمیر را روی سطح صاف قرار دهید با یک کاردک تیز آن را به دو قسمت تقسیم کنید هر قسمت را با دست ورز دهید و چانه کنید.

مرحله ۷: استراحت کردن چانه‌های خمیر و مخلوط کردن زعتر و روغن زیتون با هم

سپس روی شانه‌های خمیر را با پارچه نخی بپوشانید، اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند، حجم آنها زیاد شود و پف کنند، در این فاصله مقداری زعتر را داخل یک ظرف بریزید زیتون را به آن اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۸: پهن کردن چانه خمیر به فرم مناسب

وقتی که بافت زعتر و روغن زیتون خمیری شکل و یک دست شد، سپس آن را کنار بگذارید، وقتی که خمیرها کاملاً استراحت کردند بعد از این زمان پارچه را از روی خمیرها بردارید، سپس یکی از چانه‌ها را روی سطح صاف با دست پهن کنید و تاب دهید.

مرحله ۹: ریختن مخلوط زعتر و روغن زیتون روی خمیر و پخش کردن آن

در هنگام پهن کردن خمیر دقت کنید لبه‌های خمیر را به همان شکل باقی بگذارید و فقط قسمت وسط خمیر را پهن کنید تا بتوانید به راحتی روی آن از مخلوط مواد بریزید، بعد از آن با قاشق مقداری از مخلوط زعتر و روغن زیتون را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق پخش کنید.

مرحله ۱۰: استراحت کردن خمیر و اسپری کردن آب روی آن

مخلوط زعتر و روغن زیتون باید روی سطح خمیر کاملاً پخش شود، سپس اجازه دهید تا خمیر به همان حالت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند، استراحت کند و مخلوط مواد به خورد خمیر برود، بعد از این زمان مقداری آب روی سطح خمیرها اسپری کنید تا در هنگام پخت بخار کنند.

مرحله ۱۱: قرار دادن خمیرها در فر از قبل گرم شده

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، یا یک ورقه نسوز را روی سطح صاف بگذارید و خمیرها را با فاصله در سینی فر یا روی ورقه نسوز بگذارید سپس سینی فر یا ورقه نسوز را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل کاملا گرم شده است قرار دهید تا نان‌ها بپزند و آماده شوند.

مرحله ۱۲: تنظیم دمای فر و پختن خمیرها در فر

بعد دمای فر را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند، بهتر است که سینی فر را در طبقه بالا نزدیک المنت بالایی قرار دهید اگر سینی فر را قبل از قرار دادن خمیر روی آن، گرم کرده باشید بهتر است.

مرحله ۱۳: بیرون آوردن سینی از فر بعد از پخت نان‌ها

اگر زمان پخت ۱۲ دقیقه هم طول بکشد ایرادی ندارد، اما بیشتر از آن باعث می‌شود که بافت خمیر خشک شود و در نتیجه نان کیفیت مطلوبی نداشته باشد، بعد از این که نان خوب پخت و آماده شد، سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.

مرحله ۱۴: چیدن برش‌های نان زعتر در ظرف مناسب و سرو آن‌ها

سپس نان زعتر را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شود، بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان نان را برش دهید چند برش از نان را داخل ظرف مناسب بچینید و این نان خوش طعم را در وعده صبحانه همراه با کره، مربا و چای داغ سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش