[ad_1]
طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی، مناسب پذیرایی در دورهمیها
طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی، مناسب پذیرایی در دورهمیها

طرز تهیه شیرینی چوروس شیرینی چوروس یکیک از معروف ترین شیرینی های بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور اسپانیا می …

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد کیک شکلاتی بدون آرد یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم …

طرز تهیه پنکیک دارچینی پنکیک دارچینی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می …
کیک شکلاتی پرتقالی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از لایههای مختلف و با طعمهای متنوع تشکیل شده است و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این کیک شیک و جذاب و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای لایه بیسکوئیت | مقدار مواد |
بیسکوئیت پتی پور | ۱ بسته معادل ۱۷۵ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
فندق یا بادام خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای موس پرتقال | مقدار مواد |
آب پرتقال | ۲ و نیم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری پر |
پودر قند | ۴/۱ پیمانه |
مواد لازم برای موس شکلات | مقدار مواد |
مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ ۸۰ درصد | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۴/۱ پیمانه |
کره | ۵۵ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی
مرحله ۱: پودر کردن بیسکوئیتها
ابتدا بیسکوئیتها را داخل میکسر بریزید و آنها را کاملاً پودر کنید اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب برقی یا دستی برای پودر کردن بیسکوئیتها استفاده کنید بعد از این که بیسکوئیتها یکدست شدند آنها را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۲: خرد کردن فندقها
سپس مقداری فندق را با گوشتکوب دستی خرد کنید دقت کنید که لازم نیست فندقها خیلی خرد شوند و به شکل پودر درآیند، فقط باید در اندازههای خیلی کوچک خرد شوند تا زیر دندان بیایند و طعم آنها احساس شود، سعی کنید که اندازه فندقها یکدست باشد.
مرحله ۳: تهیه مخلوط بیسکوئیت و کره
بعد مقداری کره را به بیسکوئیتهای پودر شده اضافه کنید و داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و کره به خرد بیسکوئیتها برود سپس فندقهای خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۴: تهیه موس پرتقال
سپس مخلوط بیسکوئیت را داخل قالب مورد نظر بریزید و با ته لیوان یا یک قاشق روی مخلوط را فشار دهید و فشرده و سفت کنید تا سطح آن کاملاً صاف شود بعد برای درست کردن مواد موس پرتقال، تعدادی پرتقال را تمیز بشورید و برش دهید.
مرحله ۵: غلظت دادن به موس پرتقال
بعد آب پرتقالها را بگیرید تا به مقدار کافی آب پرتقال داشته باشید سپس آب پرتقال را داخل یک قابلمه بریزید و بعد مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری نشاسته ذرت را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۶: ترکیب موس و نشاسته
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود مخلوط باید به غلظت مناسب برسد اگر غلیظ نشد مقداری نشاسته را داخل یک لیوان بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۷: تهیه لایه اول دسر
بعد مخلوط آب و نشاسته را به مخلوط موس پرتقال داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود بعد از خنک شدن غلظت آن کمی بیشتر میشود.
مرحله ۸: تهیه موس شکلاتی
سپس سس پرتقال را روی لایه بیسکوئیتی بریزید بعد ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا موس پرتقال کاملاً خودش را بگیرد و منسجم شود و بعد در این فاصله برای درست کردن قسمت موس شکلاتی مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۹: اضافه کردن کره و بن ماری
بعد مقدار شکلات تلخ را به شیر اضافه کنید، بهتر است که از شکلات تلخ ۸۰ درصد استفاده کنید سپس مقداری هم کره به مواد اضافه کنید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات و کره کاملاً ذوب و با هم مخلوط شوند.
مرحله ۱۰: اضافه کردن تخممرغ به موس شکلاتی
بعد مخلوط را هم بزنید تا شیر و شکلات و کره خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس یک زرده تخم مرغ را جدا کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند و بعد از چند دقیقه ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۱: فرم گرفتن خامه
سپس ظرف را کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود حتماً باید مخلوط کاملاً سرد شود در این فاصله خامه را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پرههای همزن برقی روی خامه زده شده بماند.
مرحله ۱۲: ترکیب خامه و موس شکلاتی
خامه باید به قدری فرم بگیرد و منسجم شود که اگر ظرف را برگردانید خامه از داخل آن بیرون نریزد سپس مخلوط شکلات را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد دسر را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۱۳: لایهبندی نهایی و نگهداری در یخچال
سپس مخلوط شکلاتی را روی سس پرتقال بریزید و بعد ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا از شب تا صبح در یخچال بماند و لایه موس شکلات خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود و طعم و عطر همه مواد به خورد هم برود.
مرحله ۱۴: تزیین و سرو کیک
بعد از این مدت دسر را از یخچال بیرون بیاورید و به دلخواه و با سلیقه خودتان روی آن را با پودر پسته، خردههای مغز گردو، خردههای مغز فندق و شکلات چیپسی تزئین کنید و سپس کیک شکلاتی پرتقالی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر چند برش کیک شکلاتی پرتقالی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی، مناسب پذیرایی در دورهمیها
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران