[ad_1]
طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری، غذای جدید و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری، غذای جدید و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه سالاد کدو سبز سالاد کدو سبز یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه مافین پیتزایی مافین پیتزایی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود از مافین پیتزایی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و …
طرز تهیه پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
مرغ سوخاری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کوکوی خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی مناسب است، کوکوی مرغ سوخاری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ چرخ کرده | ۱ عدد |
ران مرغ چرخ کرده | ۱ عدد |
سیب زمینی متوسط رنده شده | ۲ عدد |
پیاز رنده شده آب گرفته شده | ۱ عدد |
فلفل دلمه رنده شده | نصف ۱ عدد |
گوجه بزرگ رنده شده | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
سس خردل | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی حلقه شده برای دورچین | ۱ عدد |
خیار شور حلقه شده برای دورچین | ۲ عدد |
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
سس کچاب یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری
مرحله ۱: چرخ کردن گوشت مرغ
ابتدا تکههای مرغ که ترکیبی از ران و سینه مرغ است را با چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس گوشت چرخ کرده مرغ را داخل یک ظرف بریزید بعد سیب زمینیها را پوست بگیرید، سپس آنها را تمیز بشورید.
مرحله ۲: رنده کردن سیب زمینی و پیاز و اصافه کردن به مواد
بعد از آن سیب زمینیها را به دلخواه خودتان با رنده ریز یا درشت رنده کنید، به مرغهای چرخ کرده اضافه کنید، سپس پیاز را پوست بگیرید بشورید بارنده ریز رنده کنید بعد آب پیاز را کامل بگیرید و پیاز رنده شده را به مرغ و سیب زمینیها اضافه کنید.
مرحله ۳: رنده کردن فلفل دلمه و اضافه کردن به مواد
مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند سپس فلفل دلمهای رنگی که بهتر است سبز باشد را تمیز بشورید با رنده ریز رنده کنید، به ترکیب مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و عطر فلفل دلمه در مواد پخش شود.
مرحله ۴: پوره کردن گوجهها و اضافه کردن به مواد
سپس گوجهها را تمیز بشورید، با میکسر آنها را کاملا پوره کنید و به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده یک دست شود و گوجهها به خورد مواد بروند، اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید گوجهها را رنده کنید بعد به مواد اضافه کنید.
مرحله ۵: اصافه کردن سیر رنده شده و ادویهها به مواد
بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که عطر سیر در مواد پخش شود، سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه و پاپریکا هست را روی مواد بریزید.
مرحله ۶: اصافه کردن سس خردل و تخم مرغ به مواد
ادویهها را با مواد خوب ترکیب کنید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود سپس مقداری سس خردل روی مواد بریزید هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و سس به خورد مواد برود بعد از آن تخم مرغها را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
مرحله ۷: اصافه کردن آرد سوخاری به مواد
وقتی که تخم مرغها با بقیه مواد کاملاً مخلوط و یک دست شدند مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه کنید هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده کمی منسجم شود، اگر مخلوط شل بود، کمی دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط کمی سفت شود.
مرحله ۸: قرار دادن مخلوط مواد در یخچال و استراحت کردن مواد
سپس همه مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم برود، بعد از آن مخلوط مواد را داخل یک ظرف قرار دهید سپس ظرف را در یخچال بگذارید، اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند.
مرحله ۹: بیرون آوردن مواد از یخچال و فرم دادن به کوکوها
وقتی که مخلوط مواد داخل یخچال خوب جا افتادند و عطر و طعم آنها با هم مخلوط شد، ظرف مایه کوکو را از یخچال بیرون بیاورید، سپس دستهایتان را با آب خیس کنید، بعد مقداری از مایه کوکو را بردارید، سپس با دست به شکل و اندازه دلخواه فرم دهید.
مرحله ۱۰: آغشته کردن کوکوها به پودر سوخاری
بعد داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس کوکوها را در ظرف پودر سوخاری بغلتانید تا همه قسمتهای آنها آغشته به پودر سوخاری شود و در نهایت کوکوها خوش فرمتر و سوخاری شوند.
مرحله ۱۱: سرخ کردن دو طرف کوکوها در روغن
بعد کوکوهای آغشته به پودر سوخاری را داخل تابه قرار دهید تا با روغن داغ کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند، وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود، وقتی حرارت کم باشد کوکوها مغز پخت میشوند.
مرحله ۱۲: شستن و برش دادن گوجهها
بعد از آن کوکوها را از داخل تابه خارج کنید، در ظرف دیگری قرار دهید تا در دمای محیط خنک شوند سپس تعدادی کوکوی مرغ سوخاری را داخل ظرف مناسب بچینید به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید گوجهها را تمیز بشورید و به شکل حلقه خرد کنید.
مرحله ۱۳: تزئین کوکوی مرغ سوخاری
سپس چند برش از گوجهها را کنار کوکوها بچینید بعد مقداری خیارشور حلقه شده را هم در کنار ظرف کوکوها قرار دهید سپس با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه کوکوها را تزئین کنید برای تزئین کوکوها میتوانید از سس دلخواه خودتان هم استفاده کنید. در آخر کوکوی مرغ سوخاری را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با نان تازه، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری، غذای جدید و بسیار خوشمزه!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران