بازدید 83
0

طرز تهیه کوکوی باقالا، یک غذای جذاب و جدید شمالی

[ad_1]

طرز تهیه کوکوی باقالا، یک غذای جذاب و جدید شمالی

طرز تهیه کوکوی باقالا، یک غذای جذاب و جدید شمالی

طرز تهیه تانتونی مرغ به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه تانتونی مرغ تانتونی مرغ یکی از انواع غذاهای نونی و ساده کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه بال مرغ سوخاری رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بال مرغ سوخاری بال مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی ساده شیرازی با طعم عالی

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی ساده دو پیازه سیب زمینی از غذاهای معروف شهرهایی مثل شیراز و بوشهر است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کوکوی باقالا کوکوی باقلا با سیب زمینی کوکوی باقلا رشتی طرز تهیه کوکوی باقلا سبز مازندرانی کوکوی باقلا با مرغ کوکوی باقالی شوید کوکوی باقلا زرد کوکو باقلا خشک طرز تهیه باقالی پلو با کوکو سبزی

کوکوی باقالا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ شمالی است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد و خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف آماده و تهیه می‌شود این کوکوی خوش طعم را می‌توانید با مواد متنوعی درست کنید و برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکوی باقالا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
باقالی پاک شده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۳ حبه بزرگ
شوید و جعفری و گشنیز از هر کدام یک دسته
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی باقالا

مرحله ۱: پیش‌زمینه‌ی پخت باقلا

ابتدا هر دو پوست باقالی‌ها را بگیرید و بعد باقالی‌های پاک شده را داخل یک ظرف بریزید و سپس یک سیب زمینی را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در ظرف به باقالی‌ها اضافه کنید تا در هنگام پخت بافت باقالی‌ها را نرم کند و زود بپزند.

مرحله ۲: تهیه مواد اصلی و افزودنی‌ها

سپس چند حبه سیر را هم پوست بگیرید و روی باقالی‌ها بریزید و بعد پیازها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و روی مواد بریزید سپس مقداری شوید و جعفری و گشنیز را تمیز بشورید و بگذارید تا خشک شوند و بعد به ترکیب مواد اضافه کنید.

مرحله ۳: میکس کردن مواد و تهیه مایه کلی

بعد مخلوط مواد را با هم داخل میکسر بریزید و همه را با هم میکس و مخلوط کنید به طوری که بافت آن کمی زبر و دندان گیر و یکدست باشد سپس مخلوط را داخل ظرف دیگری بریزید و بعد تخم مرغ‌ها را بشکنید و داخل یک ظرف کوچک بریزید.

مرحله ۴: افزودن تخم‌مرغ و ادویه‌ها

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شده و بافت یکدست و صافی را تشکیل دهند و بعد مقداری آرد برنج را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

مرحله ۵: ادغام مایه باقلا و تخم‌مرغ

بعد مخلوط را خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملاً ترکیب و یکدست شوند و بافت آن کمی منسجم شود و سپس باقالی‌های میکس شده را به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مواد یکدست و صاف شود.

مرحله ۶: استراحت و تثبیت طعم‌ها در یخچال

سپس روی ظرف مایه کوکوها را بپوشانید و بعد آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود و بعد از گذشت این زمان ظرف مایه کوکوها را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۷: سرخ کردن کوکوی باقلا

بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دست‌هایتان را با آب خیس و مرطوب کنید و بعد مقداری از مواد کوکو را بردارید و در دست فرم دهید و در روغن داغ قرار دهید و خوب سرخ کنید.

مرحله ۸: تکنیک‌های متفاوت برای شکل‌دهی کوکو

به جای این که کوکوها را با دست فرم دهید می‌توانید از قاشق استفاده کنید و مقداری از مواد را با قاشق داخل تابه بریزید و کمی پهن کنید و اجازه دهید تا سرخ و طلایی شوند بعد از این که یک طرف کوکوها سرخ شد آن‌ها را با قاشق برگردانید.

مرحله ۹: سرخ کردن طرف دیگر و آماده‌سازی برای سرو

سپس اجازه دهید تا طرف دیگری کوکوها هم خوب سرخ و طلایی رنگ شود و بعد آن‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها برود، در فاصله درست کردن کوکوها می‌توانید مقداری برنج را هم بپزید و آماده کنید.

مرحله ۱۰: تهیه دورچین و سرو نهایی کوکو

بعد دو عدد گوجه را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای خرد کنید و داخل یک ظرف قرار دهید همچنین خیارشورها را هم به شکل حلقه‌ای خرد کنید و کنار آن‌ها بگذارید سپس کوکوها را در وسط ظرف بشینید و مقداری زیتون هم کنار آن‌ها قرار دهید. در آخر کوکوی باقالا را به عنوان یک غذای خوش طعم و لذیذ همراه با نان تازه و سبزی خوردن و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش