[ad_1]
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان، یک غذای جدید و جذاب!
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان، یک غذای جدید و جذاب!

طرز تهیه پاکوره آرد پاکوره آرد یکی از انواع غذاهای خوشمزه هندی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد کدو سبز سالاد کدو سبز یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی صدفی شیرینی صدفی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی خیلی راحت درست میشود، شیرینی صدفی برای پذیرایی بسیار مناسب …
کوفته مرغ با سس بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود این غذای خوش طعم را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید کوفته مرغ با سس بادمجان بافتی سبک دارد و برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کوفته مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه قرمز | ۱ عدد |
جعفری، گشنیز و پیازچه | از هر کدام ۵۰ گرم معادل نصف دسته |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
جوز هندی و فلفل سیاه | از هر کدام یک قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا و ادویه مرغ | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر آویشن و تخم گشنیز | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۲ حبه |
پودر سوخاری یا پودر نان تست | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس بادمجان | مقدار مواد |
بادمجان | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
سس تند | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان
مرحله اول
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید، به شکل مکعبی خرد کنید، سپس در یک ظرف مقداری مخلوط آب و نمک درست کنید بعد بادمجانها را در آن بریزید تا به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بمانند و تلخی آنها گرفته شود، طوری که بعد از پخت تلخ نباشند.
مرحله دوم
در این فاصله سینههای مرغ را در اندازههای کوچکتر خرد کنید، در غذاساز بریزید بعد مقداری جعفری، گشنیز و پیازچه را تمیز بشورید، بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود وقتی که سبزیها خشک شدند آنها را در غذاساز روی مرغها بریزید.
مرحله سوم
سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، در اندازههای کوچکتر خرد کنید و به مواد اضافه کنید همچنین فلفل دلمهای قرمز را هم بشورید چند تکه کنید و روی مواد بریزید بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید، بشورید، به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از آن نمک، جوز هندی، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر آویشن، تخم گشنیز و ادویه مرغ را به مواد اضافه کنید سپس همه مواد را با هم خوب میکس کنید، تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که طعم و عطر همه مواد به خورد هم برود.
مرحله پنجم
سپس مقداری پودر سوخاری به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره با هم میکس کنید تا بافت مخلوط کمی منسجمتر شود اگر پودر سوخاری در دسترس نبود میتوانید از پودر نان تست استفاده کنید و به مواد اضافه کنید، باید نان تست خشک را کاملا پودر کنید.
مرحله ششم
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دستهایتان را با آب مرطوب کنید، مقداری از مخلوط مواد را بردارید با دست فرم دهید و به شکل کوفته درآورید، همه کوفتهها را همینطور درست کنید.
مرحله هفتم
سپس کوفتهها را در تابه قرار دهید با روغن داغ سرخ کنید، در همین فاصله بادمجانها را که تلخی آنها گرفته شده است آبکش کنید، داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید، بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داخل آن داغ شود.
مرحله هشتم
بعد بادمجانها را داخل قابلمه بریزید، در آن را ببندید، سپس اجازه دهید تا بادمجانها روی حرارت ملایم بپزند و آماده شوند، وقتی یک طرف کوفتهها سرخ شد و رنگ آنها طلایی شد کوفتهها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود.
مرحله نهم
سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید، بعد بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود، سپس زعفران دمکرده غلیظ را روی کوفتهها بریزید، هم بزنید تا رنگ،عطر و طعم زعفران به خورد کوفتهها برود.
مرحله دهم
بعد از تقریباً ۲ دقیقه کوفتهها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس بادمجانها را در قابلمهای که ریختهاید یکی دو بار هم بزنید تا بافت آنها کاملاً نرم شود و خوب مغز پخت شوند در این فاصله تعدادی گوجه گیلاسی را تمیز بشورید.
مرحله یازدهم
بعد گوجهها را از وسط نصف کنید، داخل غذاساز بریزید، آنها را کاملاً پوره و له کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیرها را که از قبل له کردهاید در تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله دوازدهم
بعد کمی نمک و زردچوبه در تابه بریزید، کمی با سیرها تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی را هم در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، علاوه بر آن رنگ رب بعد از سرخ شدن باز میشود.
مرحله سیزدهم
سپس گوجه پوره شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید بعد از تقریباً ۵ تا ۶ دقیقه که پورههای گوجه را تفت دادید بادمجانهای پخته شده را به تابه اضافه کنید، دوباره کمی با هم تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد خوب با هم مخلوط شود.
مرحله چهاردهم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری سس هالوپینو تند به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید سپس کمی هم فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد کوفتهها را در تابه روی سس بادمجان بچینید تا با هم بپزند.
مرحله پانزدهم
سپس اجازه دهید تا کوفتهها روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه با سس بادمجان بپزند و سس کاملاً به خورد آنها برود، بعد از این مدت تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس کوفتهها را داخل یک ظرف مناسب سرو به شکل دلخواه بچینید.
مرحله شانزدهم
بعد مقداری از مخلوط سس بادمجان را روی آنها بریزید سپس با چند برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزئین کنید سپس کوفته مرغ با سس بادمجان را به عنوان یک غذای خوش طعم و اصیل همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان، یک غذای جدید و جذاب!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران