[ad_1]
طرز تهیه کوفته انار و گردو، یک تجربهی بینظیر آشپزی
طرز تهیه کوفته انار و گردو، یک تجربهی بینظیر آشپزی

طرز تهیه خورش کشک خورش کشک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و اصیل کرمان است که عطر و طعم آن بینظیر …

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای لوبیا پلو با گوشت تکه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مردمان ایران …
کوفته انار و گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شمالی است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی تهیه و درست میشود این غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود و مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوفته انار و گردو در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد برای ۴ نفر |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گردو پودر شده | ۳ قاشق غذا خوری |
رب انار | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذا خوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذا خوری سر صاف |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
انار برای تزئین | به مقدار لازم |
مواد سس کوفته | مقدار مواد |
پیاز | ۱ عدد |
گردو خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
رب انار | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | ۱ پیمانه |
آب انار | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته انار و گردو
مرحله یکم: آمادهسازی گوشت و پیاز
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید سپس آب آن را بگیرید و پیازهای رنده شده را داخل یک ظرف بریزید و بعد هم مقداری گوشت را چرخ کنید و داخل ظرف بریزید و با پیازها مخلوط کنید تا خوب به خورد هم بروند.
مرحله دوم: اضافه کردن گردو و آرد به مخلوط
سپس مقداری مغز گردو را با آسیاب یا میکسر پودر کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بعد مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی بافت آن سفتتر و منسجمتر شود و کوفتهها بهتر فرم بگیرد.
مرحله سوم: طعم دار کردن با نعنا و رب انار
بعد مقداری نعنای خشک را که کاملاً پودر شده است به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و سپس مقداری رب انار هم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا رب انار به خورد مواد برود و عطر و طعم آن کاملاً با مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم: تثبیت بافت با تخم مرغ
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و ورز دهید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد از آن مخلوط مواد را با دست حسابی ورز دهید تا بافت آن سفت و منسجم شود و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
مرحله پنجم: شکل دادن به کوفتهها
سپس به اندازه یک گردوی درشت از مخلوط مواد بردارید و در دست فرم دهید و به شکل گردو فرم دهید و بعد در یک سینی بچینید همه مخلوط مواد را به همین شکل آماده کنید و کوفتهها را داخل سینی بچینید و بعد سینی را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله ششم: استراحت کوفتهها در یخچال
بعد اجازه دهید تا کوفتهها به مدت یک ساعت داخل یخچال بمانند و خوب استراحت کنند و به انسجام کافی برسند، بعد از این زمان کوفتهها را از یخچال بیرون بیاورید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مرحله هفتم: سرخ کردن کوفتهها
سپس کوفتهها را در روغن داغ بریزید و خوب سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند، کوفتهها را داخل تابه بچرخانید تا همه قسمتهای آنها سرخ شود بعد از این که کوفتهها آماده شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله هشتم: آمادهسازی سس
بعد برای درست کردن سس، یک پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید و سپس داخل همان تابه که کوفتهها را سرخ کردید کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در آن تفت دهید.
مرحله نهم: افزودن گردو و رب گوجه به سس
سپس مقداری مغز گردوی خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود و بعد مقداری رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و تفت دهید تا رب گوجه در تابه رنگ باز کند و کمی تیرهتر شود و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دهم: تکمیل سس با رب انار و ادویهها
بعد مقداری رب انار را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آن به خورد مخلوط مواد برود سپس مقداری آب و آب انار را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس کمی نمک و فلفل سیاه را هم به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله یازدهم: جوشاندن و ادغام مواد سس
بعد همه مواد را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و حرارت را بالا ببرید تا سس شروع به جوشیدن کند و کمی غلیظ شود و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود، سپس کوفتههای سرخ شده را به آرامی داخل ظرف بریزید و درب ظرف را ببندید.
مرحله دوازدهم: پخت نهایی و غلیظ شدن سس
سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه همه مواد خوب با هم بپزند و سس غلیظ شود و خورشت به روغن بیفتد و خوب پخته شود بعد از این که خورشت خوب پخت و آماده شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله سیزدهم: تزئین و سرو کوفته انار و گردو
بعد کوفته انار و گردو را داخل ظرف مناسب بچینید و مقداری از سس مخصوص را روی کوفتهها بریزید و کمی را هم داخل ظرف دیگری بریزید و سپس کوفتهها را با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه و مقداری مغز گردوی خرد شده تزئین کنید. در آخر کوفته انار و گردو را به همراه برنج زعفرانی و ته دیگ و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه کوفته انار و گردو، یک تجربهی بینظیر آشپزی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران