[ad_1]
طرز تهیه کلوچه پرتقالی، عطر و طعم یک کلوچه شمالی!
طرز تهیه کلوچه پرتقالی، عطر و طعم یک کلوچه شمالی!
طرز تهیه کیک لبو کیک لبو یکیک از انواع کیک های بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل پاییز یا زمستان درست …
طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی شیرینی مدرن گردویی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این …
طرز تهیه مارشمالو مارشمالو یکی از انواع شیرینی های جذاب و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …
کلوچه پرتقال یکی از انواع کلوچههای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این کلوچه خیلی راحت درست میشود از کلوچه پرتقالی میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی در طول روز به خصوص برای کودکان استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کلوچه پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد قنادی | ۱۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد معادل ۱۸۰ گرم |
رنده پوست پرتقال ( حذف نکنید) | ۱ قاشق مربا خوری |
کره هم دمای محیط | ۱۰۰ گرم |
پودر قند الک شده | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری استاندارد سر صاف |
اسانس پرتقال | چند قطره |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
شکلات ذوب شده برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز آجیل ( پسته، گردو، بادام ) برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر نارگیل و کنجد برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کلوچه پرتقالی
مرحله اول
ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید برای این که پودر قند کاملاً به خورد کره برود و خوب با هم مخلوط شوند از قاشق استفاده کنید، پشت قاشق را روی کره فشار دهید تا آن به خورد پودر قند برود.
مرحله دوم
سپس ترکیب کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، بافت مخلوط کرم رنگ و کشدار میشود، سپس یکی از تخم مرغها را به مواد اضافه کنید، با همزن برقی ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شد مقداری وانیل را روی مواد بریزید، کمی هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد بعد با لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید.
مرحله چهارم
سپس تخم مرغ دوم را به مواد اضافه کنید با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با مواد مخلوط و جذب مواد شود سپس تخم مرغ سوم را به مواد اضافه کنید، مجدداً به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شود.
مرحله پنجم
بعد یک پرتقال را تمیز بشورید، پوست نارنجی آن را با رنده ریز رنده کنید هنگام رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ شدن مواد میشود سپس رنده پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر آن پخش شود.
مرحله ششم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر به آن اضافه کنید، با هم ترکیب کنید دوباره ترکیب آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید تا خوب با هم مخلوط شوند طوری که بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله هفتم
بعد ترکیب آرد را طی دو مرحله و کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید سپس مواد را با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و گلولههای آرد در مخلوط باقی نماند، در این مرحله باید بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً صاف، یکدست و با غلظت مناسب شود.
مرحله هشتم
با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان میتوانید در مایه کلوچه مقداری کشمش هم بریزید، بعد با هم ترکیب کنید سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قیف بریزید، بعد از آن داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید یا قالب را چرب کنید.
مرحله نهم
کاغذ باید کاملاً ته قالب یا سینی را بپوشاند بعد از آن با قیف روی کاغذ روغنی مایه کیک را با کمی فاصله از هم پایپ کنید، بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید سپس دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله دهم
بعد از آن اجازه دهید تا کلوچهها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود سپس قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کلوچهها کمی خنک شوند بعد از آن به آرامی کلوچهها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله یازدهم
سپس کلوچهها را در ظرف دیگری بچینید به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی کلوچهها مقداری شکلات ذوب شده بریزید، بعد آنها را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل یا خردههای مغز گردو، خلال بادام، کنجد و شکلات چیپسی تزئین کنید. در آخر تعدادی کلوچه پرتقالی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کلوچه پرتقالی، عطر و طعم یک کلوچه شمالی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران