[ad_1]
طرز تهیه کسادیا مرغ، غذای جذاب و فوری به روش مکزیکی!
طرز تهیه کسادیا مرغ، غذای جذاب و فوری به روش مکزیکی!
طرز تهیه نان رول دارچینی نان رول دارچینی یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ سالاد سیب زمینی و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست …
کسادیا مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که بافتی سبک و ترد دارد کسادیا مرغ خیلی راحت درست میشود و از آن میتوانید به عنوان یک پیش غذای ساده یا یک میان وعده پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کسادیا مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای پخت مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
آب | به مقدار لازم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برلی کسادیا مرغ | مقدار مواد |
مرغ ریش ریش شده | ۱ عدد سینه مرغ |
ذرت پخته شده | ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
پنیر خامهای | ۱ قاشق غذا خوری |
سس کچاب تند | ۱ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۲/۱ پیمانه |
نان تافتون | ۴ عدد |
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
سس کچاب یا گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
طرز تهیه کسادیا مرغ
مرحله ۱: پختن سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار دهید، روی آن آب بریزید، بعد یک پیاز کوچک را پوست بگیرید، بشورید، بعد داخل قابلمه به مرغ اضافه کنید سپس کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید و در قابلمه را ببندید.
مرحله ۲: برداشتن قابلمه مرغ از روی حرارت
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا تقریباً به مدت یک ساعت مرغ بپزد و آماده شود بعد از این که مرغ پخته و آماده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا مرغ در دمای محیط خنک شود
مرحله ۳: ریش ریش کردن مرغ و اضافه کردن ذرت پخته به مواد
بعد از این که مرغ خنک شد، آن را ریش ریش کنید، داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری ذرت پخته به آن اضافه کنید میتوانید برای راحتی و سرعت کار از کنسرو ذرت استفاده کنید، یا این که مقداری ذرت خام را بپزید و به مواد اضافه کنید.
مرحله ۴: پختن ذرت خام
برای پختن ذرت خام مقداری ذرت را داخل یک ظرف کوچک بریزید سپس روی آن آب بگیرید، در قابلمه را ببندید روی حرارت متوسط قرار دهید اجازه دهید تا ذرتها به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه خوب بپزند و بافت آنها کاملا نرم و لطیف شود.
مرحله ۵: اضافه کردن ذرتهای پخته شده به مرغهای ریش ریش شده
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا ذرت در دمای محیط خنک شود بعد از آن ذرتهای پخته شده را به مرغهای ریش ریش شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس جعفری را تمیز بشورید و در سبد بریزید تا خشک شوند.
مرحله ۶: اضافه کردن جعفری خرد شده و پنیر خامهای به مواد
وقتی که جعفریها خشک شدند آنها را با یک چاقو کاملاً ریز خورد کنید، به مواد اضافه کنید هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و عطر جعفری در مواد پخش شود سپس مقداری پنیر خامهای به مواد اضافه کنید دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن سس مایونز و سس کچاب به مواد
سپس مقداری سس کچاپ تند به مواد اضافه کنید دوباره هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، طوری که سس به خورد مواد برود بعد از آن مقداری سس مایونز روی مواد بریزید دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و طعم سس به خرد مرغها برود.
مرحله ۸: اضافه کردن پنیر پیتزا به مواد
سپس مقداری پنیر پیتزا آماده روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود، مقدار پنیر پیتزا به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت فینگر فود کشدارتر و خوش طعمتر میشود.
مرحله ۹: مخلوط کردن مواد با هم و قرار دادن در یخچال
بعد از این که همه مواد را با هم ترکیب کردید با دست همه مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً با هم مخلوط و یک دست شوند، طوری که عطر و طعم آنها به خورد هم بروند میتوانید روی مواد را بپوشانید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
مرحله ۱۰: ریختن مواد روی نان و تا زدن نان
سپس تعدادی نان تافتون کوچک و دایرهای شکل را روی یک سطح صاف قرار دهید سپس مقداری از مواد را بردارید، بعد در قسمت پایینی نان بریزید و روی نصفه پایینی آن پخش کنید بعد آن را از وسط تا بزنید، لبههای آن را به هم بچسبانید تا فرم بگیرد.
مرحله۱۱: ریختن روغن در تابه و قرار دادن روی حرارت
با فشار انگشت روی لبههای هر دو طرف نان، لبهها کمی به هم میچسبند که باعث میشود مواد میانی از داخل نان بیرون نریزد همه نانها را به همین ترتیب آماده کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۱۲: سرخ کردن کسادیا مرغ
بعد نانهای فرم داده شده را داخل روغن قرار دهید، اجازه دهید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند بعد از این که یک طرف آنها سرخ شد به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود همه نانهای فرم داده شده را به همین ترتیب سرخ کنید.
مرحله ۱۳: تزئین کردن کسادیا مرغ
سپس نانهای سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی توری یا پارچه نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن را کشیده شود سپس تعدادی کسادیا مرغ را داخل ظرف مناسب بچینید، با مقداری سس کچاب و چند برگ ریحان و نعنا و شوید تازه آنها را تزئین کنید. در آخر کسادیا مرغ را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی یا یک پیش غذای ساده و پر طرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه کسادیا مرغ، غذای جذاب و فوری به روش مکزیکی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران