[ad_1]
طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ، غذای خاص با طعمی بهشتی!
طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ، غذای خاص با طعمی بهشتی!
کتلت قارچ و مرغ یکی از انواع کتلتهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این کتلت را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوع و خیلی راحت درست کنید، کتلت قارچ و مرغ که طرفداران زیادی دارد، برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
قارچ برش داده شده | ۲۰۰ گرم |
فیله مرغ آب پز | ۴ عدد |
سیب زمینی آب پز متوسط | ۳ عدد |
پیازچه و جعفری | ۵ قاشق غذا خوری |
ادویه کنتاکی | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا دودی | به مقدار لازم |
پودر سیر و آویشن | به مقدار لازم |
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
گوجه گیلاسی یا گوجه معمولی حلقه شده برای دورچین | ۱ عدد بزرگ یا ۷ عدد گوجه گیلاسی |
خیار شور حلقه شده برای دورچین | ۳ تا ۴ عدد |
لیمو ترش تازه برش داده شده برای دورچین | ۱ عدد |
فلفل شیرین برای دورچین | ۲ تا ۳ عدد |
طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ
مرحله ۱: ریختن مرغ و آب و ادویهها داخل قابلمه
ابتدا مرغ را که بهتر است از فیله مرغ استفاده کنید داخل یک قابلمه بریزید، مقداری آب روی آن بگیرید کمی نمک و زردچوبه هم به آن اضافه کنید، یک پیاز کوچک را پوست بگیرید، بشورید و به قابلمه مرغ اضافه کنید، بعد از آن در قابلمه را ببندید.
مرحله ۲: پختن مرغها و ریختن سیب زمینیها در قابلمه
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ به مدت تقریباً یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزد و بافت آن نرم شود در این فاصله سیب زمینیها را بشورید داخل یک قابلمه دیگر قرار دهید روی آن مقداری آب بگیرید، کمی هم نمک به آن اضافه کنید.
مرحله ۳: آب پز کردن سیب زمینیها
بعد در قابلمه را ببندید، سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا سیب زمینیها به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت متوسط بپزند و کاملاً مغز پخت شوند، زمان پخت سیب زمینیها با توجه به اندازه آنها کمی تغییر میکند.
مرحله ۴: شستن و خرد کردن پیازچه و جعفری
سپس مقداری پیازچه و جعفری را تمیز بشورید، بعد در سبد بریزید، بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود، وقتی که پیازچهها و جعفریها خشک شدند آنها را در اندازههای کوچک خرد کنید، به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مقدار پیازچهها را کمی تغییر دهید.
مرحله ۵: خرد کردن یا ریش ریش کردن فیله مرغ
بعد از این که فیله مرغ خوب پخت و آماده شد قابلمه آن را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس مرغ را از قابلمه خارج کنید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید یا این که فیله مرغ را ریش ریش کنید.
مرحله ۶: پوست گرفتن و رنده کردن سیب زمینیها
وقتی که سیب زمینیها پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، اجازه دهید تا آنها در دمای محیط کمی خنک شوند، بعد سیب زمینیها را پوست بگیرید، به دلخواه خودتان با رنده ریز یا رنده درشت رنده کنید، داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۷: شستن، خرد کردن و تفت دادن قارچها
بعد قارچها را تمیز بشورید، خرابیهای آن را جدا کنید سپس قارچها را به شکل نگینی و کوچک خرد کنید حالا در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد قارچهای نگینی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۸: اضافه کردن آبلیمو ترش به قارچها
برای این که رنگ قارچها در هنگام تفت دادن تیره نشود مقداری آبلیمو هم روی قارچها بریزید و همراه با هم تفت دهید، هنگام تفت دادن قارچها حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازند بعد از این که قارچها را تفت دادید، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۹: مخلوط کردن قارچ و مرغ و سیب زمینی
وقتی که قارچهای تفت داده شده در دمای محیط خنک شدند، آنها را داخل یک ظرف بریزید سپس مرغهای ریش ریش شده را به آن اضافه کنید، هم بزنید، با هم مخلوط کنید سپس سیب زمینیهای رنده شده را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن ادویه کنتاکی و پیازچه و جعفری به ترکیب مواد
بعد از این که همه مواد خوب با هم مخلوط شدند مقداری ادویه کنتاکی روی مواد بریزید، هم بزنید تا ادویه به خورد مخلوط برود و آن را طعمدار کند سپس پیازچهها و جعفری خرد شده را هم به ترکیب مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن تخم مرغ به مواد و مخلوط کردن آنها
سپس تخم مرغها را به مخلوط مواد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با همه مواد خوب ترکیب شوند طوری که بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً صاف و یکدست شود، مخلوط مواد در این حالت ممکن است کمی حالت چسبندگی پیدا کند.
مرحله ۱۲: اضافه کردن ادویهها به مخلوط مواد
بعد کمی نمک به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس ادویهها که شامل فلفل سیاه، پاپریکا دودی، پودر سیر و آویشن است را با توجه به ذائقه به مقدار دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، بعد با هم مخلوط کنید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود.
مرحله ۱۳: قرار دادن مخلوط مواد در یخچال و استراحت مخلوط
وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند و بافت یک دستی تشکیل شد روی ظرف را با یک نایلون یا سلفون بپوشانید، سپس ظرف مخلوط را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند، در این صورت عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط میشود.
مرحله ۱۴: فرم دادن به کتلت و سرخ کردن کتلت قارچ و مرغ
بعد از این زمان ظرف مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود مقداری از مواد را بردارید با دست فرم دهید و به شکل کتلت در اندازه دلخواه خودتان درآورید، بعد در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ۱۵: برگرداندن کتلتها و سرخ کردن طرف دیگر آنها
وقتی که یک طرف کتلتها سرخ و طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم کاملا سرخ شود، بهتر است هنگام سرخ کردن کتلت، حرارت را کم کنید تا کتلتها کاملا مغز پخت شوند وقتی همه کتلتها را سرخ کردید تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۶: قرار دادن کتلتها در ظرف مناسب و تزئین کتلتها
سپس کتلتهای سرخ شده را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود بعد تعدادی کتلت قارچ را داخل ظرف مناسب بچینید سپس آنها را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید برای تزئین کتلتها با سلیقه و دلخواه خودتان عمل کنید.
مرحله ۱۷: قرار دادن فلفل شیرین و گوجه در ظرف
سپس مقداری فلفل شیرین را بشورید بعد در کنار کتلتها قرار دهید همچنین تعدادی گوجه گیلاسی که از قبل شستهاید را هم در کنار ظرف کتلتها بچینید به جای گوجه گیلاسی میتوانید از گوجههای معمولی که آنها را به شکل حلقهای برش دادهاید استفاده کنید.
مرحله ۱۸: قرار دادن دورچین در ظرف و سرو کتلت قارچ و مرغ
سپس مقداری خیارشور حلقه شده و چند برش لیمو ترش تازه را هم در کنار کتلتها قرار دهید، بعد از آن کتلت قارچ و مرغ را به عنوان یک غذای خوش طعم پرطرفدار همراه با نان تازه، ترشی، سبزی خوردن، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ، غذای خاص با طعمی بهشتی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران