بازدید 39
0

طرز تهیه کتلت عدس، غذای بسیار خوشمزه و سالم!

[ad_1]

طرز تهیه کتلت عدس، غذای بسیار خوشمزه و سالم!

طرز تهیه کبه عربی با گوشت و برنج و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کبه عربی کبه عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که در جنوب کشورمان از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دمپخت میگو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دمپخت میگو دمپخت میگو یکی از انواع غذاهای سنتی جنوب کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه آش کلم برگ، بسیار خوشمزه به روش سنتی!

طرز تهیه آش کلم برگ آش کلم برگ یکی از انواع آش‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این آش خوش …

طرز تهیه کتلت عدس, کتلت عدس بدون سیب زمینی , طرز تهیه کتلت عدس و سیب زمینی , کتلت عدس مجلسی , طرز تهیه کتلت عدس با گوشت , کتلت عدس جنوبی , طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت , کتلت عدس و سویا , کتلت عدس بدون تخم مرغ

کتلت عدس یکی از انواع کتلت‌های خوشمزه و لذیذ است که به جای گوشت در آن از عدس استفاده می‌شود و بافت نرمی دارد و برای افرادی که رژیم غذایی دارند بسیار مناسب و مقوی است، این غذای خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت عدس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
عدس ۱ و نیم پیمانه
سیب زمینی آب پز متوسط ۱ عدد
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
جعفری تازه یا خشک ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت عدس

مرحله ۱: آماده‌سازی عدس

ابتدا از شب قبل و یا چند ساعت قبل از طبخ غذا عدس را تمیز کنید و در ظرفی بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و اجازه دهید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود و موقع طبخ غذا زودتر بپزد، در این مدت آب عدس را چند بار عوض کنید.

مرحله ۲: پخت عدس

موقع طبخ غذا عدس‌ها را در یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا عدس‌ها خوب بپزند و نرم شوند و آب به خوردشان برود، اگر کمی آب داشتند از صافی رد کنید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. در همین حین سیب زمینی ها را نیز به صورت آبپز، بپزید.

مرحله ۳: آماده‌سازی سیب زمینی و پیاز

بعد عدس‌ها را به وسیله گوشتکوب دستی یا برقی کاملا له کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید، سپس سیب زمینی‌ را که از قبل آب پز کرده‌اید با رنده ریز رنده کنید و در یک ظرف بریزید و بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد اصلی

سپس آب اضافی پیازها را بگیرید و بعد عدس‌های له شده را در یک ظرف بریزید و سیب زمینی و پیازها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس مقداری آرد سفید را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن جعفری

بعد مقداری جعفری را تمیز کنید و بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن برود و خشک شود، سپس جعفری‌ها را با چاقوی تیز ریز خرد و ساطوری کنید و به مایه کتلت اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن‌ها در مخلوط مواد پخش شود و بافت مواد یکدست شود.

مرحله ۶: اضافه کردن ادویه ها

سپس مقداری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا رنگ زردچوبه در مواد باز شود و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی پودر سیر و پودر پیاز هم به مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا عطرشان پخش شود.

مرحله ۷: اضافه کردن تخم مرغ و استراحت

بعد تخم مرغ را داخل مایه کتلت بشکنید و با آن ترکیب کنید تا بافت مواد یکدست شود و بعد روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط به مدت نیم ساعت استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله ۸: آماده سازی برای پخت

بعد از آن مایه کتلت را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره کمی هم بزنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد مقداری از مخلوط مواد به اندازه یک نارنگی را بردارید و با دست فرم دهید و باز کنید.

مرحله ۹: سرخ کردن کتلت‌ها

سپس کتلت‌ها را داخل روغن داغ خوب سرخ کنید، وقتی یک طرف آن طلایی شد کتلت را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و مغز پخت شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید و روی توری یا پارچه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود.

مرحله دهم: تزئین و سرو کتلت

بعد چند گوجه فرنگی را تمیز بشورید و حلقه‌ای خرد کنید و مقداری خیار شور هم حلقه‌ای خرد کنید، سپس کتلت‌‌ها را در ظرف مناسب بچینید و گوجه فرنگی و خیار شور را در اطراف ظرف قرار دهید و با چند برگ نعناع و ریحان تازه تزئین کنید. در آخر کتلت عدس را همراه با پلو زعفرانی و یا نان تازه و ترشی، سبزی خوردن، زیتون پروده و انواع دورچین سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش