[ad_1]
طرز تهیه کتلت سویا و سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر
کتلت سویا یکی از انواع غذاهای سالم و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سویا ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه کتلت سویا، ابتدا سویا را خیس کرده و سبزیجات را رنده میکنیم. سپس سویا و سبزیجات را با تخممرغ و ادویهها ترکیب کرده و آرد میافزاییم تا مایه منسجم شود. کتلتها را شکل داده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
سویا | ۲ لیوان |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد نخودچی یا آرد سوخاری | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت سویا ساده
مرحله ۱: آمادهسازی سویا و خیساندن آن
برای تهیه کتلت سویای خوشمزه ابتدا سویا را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی سویا را بپوشاند، سپس اجازه می دهیم سویا به مدت حداقل یک تا چند ساعت خیس بخورد تا نرم شود.
مرحله ۲: آمادهسازی سبزیجات و رنده کردن آنها
در همین حین سیب زمینی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به خوبی می شوییم، سپس پوست و قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه مواد را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله ۳: یکدست کردن مواد و آبگیری سویا
برای اینکه مواد کاملا یکدست شوند، می توانیم آنها را درون میکسر یا مخلوط کن بریزیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سویای خیس خورده را با دست به خوبی فشار می دهیم و آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم.
مرحله ۴: ترکیب سویا و مواد همراه با تخم مرغ
در این مرحله سویا را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله ۵: اضافه کردن آرد و منسجم کردن مایه کتلت
به دلیل اینکه آب سبزیجات را نگرفته ایم، حالا مایه کتلت ما شل و آبکی است. در ادامه آرد نخودچی یا آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن آرد مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کتلت حالتی منسجم پیدا کند.
مرحله ۶: شکلدهی کتلت و آمادهسازی برای سرخ کردن
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه مایه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم، سپس آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.
مرحله ۷: سرخ کردن کتلتها و آمادهسازی کامل
حالا آنرا کمی تخت می کنیم و درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کتلت را آماده می کنیم. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله ۸: استفاده از دستگاه برای قالب زدن کتلتها
در صورتی که بخواهیم کتلت های همه یک شکل و اندازه باشند، می توانیم برای قالب زدن کتلت ها از دستگاه فلافل زن استفاده کنیم. پس از اینکه کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.
مرحله ۹: گرفتن روغن اضافی و سرو کردن کتلت
حالا صبر می کنیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان چینیم و به همراه نان سرو می کنیم. در کنار این کتلت خوشمزه می توانیم مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد نیز سرو کنیم.
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران