[ad_1]
طرز تهیه چیکن پاپ کورن، خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
طرز تهیه چیکن پاپ کورن، خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
طرز تهیه پیتزا رست بیف پیتزا رست بیف یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است با مواد اولیه محدود و در دسترسی آماده میشود، از این پیتزای خوش طعم میتوانید برای …
طرز تهیه بیف استراگانف بیف استراگانف یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه نان گردویی نان گردویی یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
چیکن پاپ کورن یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این غذای خوش طعم که خیلی راحت به روشهای مختلف با ادویههای متنوع درست میشود برای پذیرایی به عنوان یک غذای ساده و سریع یا یک پیش غذای پرطرفدار قابل استفاده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیکن پاپ کورن در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پودر سیر و پودر پاپریکا | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
زردچوبه و فلفل سیاه | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
پودر پاپریکا | ۲/۱ قاشق چای خوری |
اورگانو یا آویشن | ۲/۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
سس چیلی تای | به مقدار لازم |
روغ برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیکن پاپ کورن
مرحله ۱: شستن و برش زدن مرغ در اندازههای مناسب
ابتدا سینه مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید، سپس در اندازههای متوسط به شکل مکعبی برش بزنید سعی کنید که همه برشها هم اندازه و هم شکل باشد برای این که برشهای هم اندازهای داشته باشید بهتر است که از مرغ نیمه جامد استفاده کنید و تا یخ آن باز نشده خرد کنید.
مرحله ۲: استفاده از ران مرغ برای برش زدن
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از ران مرغ هم برای درست کردن چیکن پاپ کورن استفاده کنید، به طوری که ابتدا استخوان ران را جدا کنید، بعد گوشت آن را به شکل مکعبی و در اندازههای یکسان برش بزنید، سپس برشهای مرغ را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویهها به برشهای مرغ و مخلوط کردن با هم
سپس ادویهها را که شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، زردچوبه، ارگانو و پودر پاپریکا است را با توجه به ذائقه و به مقدار دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، به جای پودر ارگانو میتوانید از آویشن استفاده کنید و روی مرغها بریزید.
مرحله ۴: پوشاندن ظرف و قرار دادن در یخچال برای استراحت
بعد از این که عطر ادویهها پخش شد روی ظرف را با سلفون بپوشانید، سپس ظرف مرغها را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت دو تا سه ساعت استراحت کنند و ادویهها کاملاً به خورد گوشت مرغها بروند، بعد از استراحت در یخچال مرغها خوب مزهدار میشوند.
مرحله ۵: مخلوط کردن تخم مرغهای زده شده و شیر
سپس دو تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، طوری که بافت آن یک دست شود سپس به اندازه ۲ قاشق شیر به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، به طوری که بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به تخم مرغها
مقداری نمک به تخم مرغها اضافه کنید با تخم مرغها مخلوط کنید، سپس مقداری فلفل سیاه را روی تخم مرغها بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و مقدار نمک و فلفل سیاه بستگی به دلخواه و ذائقه خودتان دارد، میتوانید مقدار آنها را کم و زیاد کنید.
مرحله ۷: غلطاندن برشهای مرغ در مخلوط تخم مرغ و شیر
در یک ظرف دیگر مقداری پودر سوخاری بریزید و کنار بگذارید بعد ظرف تکههای مرغ را از یخچال بیرون بیاورید هر برش مرغ را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغها بزنید تا همه قسمتهای آن به تخم مرغ آغشته شود، طوری که تخم مرغ همه قسمتهای آن را بپوشاند.
مرحله ۸: آغشته کردن برشها در پودر سوخاری
بعد از آن برش مرغ را داخل پودر سوخاری بغلطانید تا همه قسمتهای مرغ با پودر سوخاری پوشانده شود، سپس برشهای آغشته شده به پودر سوخاری را داخل یک ظرف قرار دهید، همه برشهای مرغ را به همین روش آماده کنید و داخل ظرف بچینید.
مرحله ۹: استراحت کردن برشهای مرغ آغشته به پودر سوخاری
در این مرحله بهتر است که ظرف برشهای مرغ را داخل یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت یک ساعت دیگر در یخچال بمانند و استراحت کنند تا پودرهای سوخاری کاملا به مرغها بچسبند و از آنها جدا نشوند، اگر وقت کافی برای این کار ندارید، لازم نیست در یخچال بگذارید.
مرحله ۱۰: ریختن روغن در قابلمه و قرار دادن آن روی حرارت متوسط
بعد در یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید برای این از قابلمه کوچک استفاده کنید که مقدار روغن کمتری مصرف کنید، همینطور با توجه به مقدار روغن برشهای مرغها کاملاً در آن غوطهور شوند، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۱۱: سرخ کردن برشهای مرغ در روغن داغ
بعد از آن برشهای مرغ را داخل قابلمه قرار دهید، حرارت را کم کنید اجازه دهید تا مرغها کاملاً سرخ و مغز پخت شوند، وقتی یک طرف مرغها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر مرغها هم سرخ و طلایی رنگ شوند و پودر سوخاری چسبیده به آنها طلایی شود.
مرحله ۱۲: بیرون آوردن مرغهای سوخاری از ظرف
بعد از این که برشهای مرغ سوخاری شدند آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید همه برشهای مرغ را به همین روش سرخ کنید، بعد از داخل ظرف بیرون بیاورید مراقب باشید که در هنگام سوخاری کردن، مرغها نسوزند.
مرحله ۱۳: خرد کردن و شستن سیب زمینیها
همزمان با آماده کردن چیکن پاپ کورن، سیب زمینیها را پوست بگیرید به شکل خلالی و باریک برش بزنید، بعد سیب زمینیها را بشورید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود و کاملاً خشک شوند، مقدار سیب زمینی بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۱۴: سرخ کردن سیب زمینیها در روغن داغ
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیب زمینیها را داخل تابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید وقتی که یک طرف سیب زمینیها طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود.
مرحله ۱۵: چیدن سیب زمینیهای سرخ شده در ظرف چیکن پاپ کورنها
هنگام سرخ کردن سیب زمینیها آنها را هرزگاهی هم بزنید تا همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد از آن سیب زمینیهای سرخ کرده را در ظرف چیکن پاپ کورن کنار مرغها به شکل دلخواه خودتان بچینید.
مرحله ۱۶: تزئین و سرو چیکن پاپ کورن
بعد مقداری سس چیلی تای را هم در ظرفهای کوچک بریزید، آنها را در کنار ظرف چیکن قرار دهید، این سسها طعم فوق العادهای به این غذا میدهند، سپس چیکن پاپ کورن را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه چیکن پاپ کورن، خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران