[ad_1]
طرز تهیه پیراشکی سیب، یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه!
طرز تهیه پیراشکی سیب، یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه!

طرز تهیه نان پیاز نان پیاز یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته به جای نان ها امروزی به همراه غذا سرو می شده است، برای …

طرز تهیه نان کته نان کته یکی از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی است که طعمی عالی و بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، از این …

طرز تهیه شیرینی گل رز شیرینی گل رز یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی خیلی سبک و ترد دارد، این شیرینی خوش طعم خیلی راحت درست میشود برای …
پیراشکی سیب یکی از انواع پیراشکیهای سالم و مقوی است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، خیلی راحت و سریع آماده میشود و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیراشکی سیب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب بزرگ | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
شیر | ۳/۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق مربا خوری |
نمک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ لیوان |
شکر | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیراشکی سیب
مرحله اول
ابتدا یک سیب را بشورید و پوست بگیرید سپس سیب را با رنده درشت رنده کنید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از سیب زرد یا قرمز استفاده کنید فقط بهتر است که آبدار و سالم باشد بعد سیب رنده شده را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
حالا در یک ظرف دیگر تخم مرغ را بریزید با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس مقداری شیر هم دمای محیط را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند، بهتر است از شیر پر چرب استفاده کنید.
مرحله سوم
سپس مقداری شکر را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود بعد کمی نمک، مقداری بکینگ پودر و وانیل را روی مخلوط بریزید سپس خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را از بین ببرد.
مرحله چهارم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن یکدست شود بعد آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به آرامی در یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند و آرد داخل مواد گلوله نشود.
مرحله پنجم
وقتی بافت مخلوط به غلظت مناسب رسید سپس سیبهای رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شود اگر بافت مخلوط تشکیل شده سفت بود میتوانید کمی شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن حسابی نرم شود.
مرحله ششم
اگر سیبها آبدار بودند و بافت مخلوط شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده منسجمتر شود سپس در یک تابه یا قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله هفتم
وقتی که روغن داغ شد مقداری از مخلوط مواد را با ملاقه بردارید و در روغن داغ بریزید در همین فاصله با قاشق سریع و مدام مقداری از روغن داغ را روی سطح شیرینی بریزید تا همه قسمتهای پیراشکی به یک اندازه پف کنند و حجیمتر شوند.
مرحله هشتم
وقتی یک طرفه پیراشکیها سرخ و طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود سپس پیراشکیها را از داخل ظرف بیرون بیاورید بر روی یک توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها برود بعد آنها را در یک ظرف قرار دهید.
مرحله نهم
سپس مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و پودر دارچین به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند بعد از آن پیراشکیها را تا هنوز گرم هستند در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید در این صورت شکر به سطح پیراشکی میچسبد. در آخر تعدادی پیراشکی سیب را داخل ظرف مناسب بچینید سپس به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه پیراشکی سیب، یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران