[ad_1]
طرز تهیه پنیر برشته، غذای ساده و فوری به روش گیلانی
طرز تهیه پنیر برشته، غذای ساده و فوری به روش گیلانی
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی سوپ کلم بروکلی یکی از انواع پیش غذاهای کمتر شناخته شده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه پاستا پنیری پاستا پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا …
طرز تهیه کباب سرداشی کباب سر داشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل همدانی است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود این غذای خوش طعم و شیک …
پنیر برشته یکی از انواع صبحانههای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود که از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده مقوی و پرطرفدار استفاده کنید، در «آشپزی شمالی» پنیر برشته را به روشهای مختلف تهیه میشود، این املت خوش طعم را با انواع دورچین سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با «طرز تهیه پنیر برشته» در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پنیر لیقوان | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
زرد چوبه | ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شوید خشک و خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
لیمو ترش تازه برش داده شده برای تزئین | ۱ عدد |
طرز تهیه پنیر برشته
مرحله ۱: ذوب کردن کره در تابه و تفت دادن زردچوبه در آن
ابتدا مقداری کره را داخل یک تابه بریزید، بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس مقداری زرد چوبه به کره ذوب شده اضافه کنید، بعد زرد چوبه را تقریبا به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله ۲: خرد کردن پنیر و تفت دادن آن در کره ذوب شده
بعد از آن مقداری پنیر را اندازههای کوچک خرد کنید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از پنیر لیقوان یا هر نوع پنیر دیگری استفاده کنید، بعد پنیر خرد شده را داخل تابه بریزید، با کره تفت دهید تا عطر و طعم کره ذوب شده کاملاً به خورد آن برود.
مرحله ۳: اضافه کردن شوید و تفت دادن آن در تابه
وقتی که پنیر خوب تفت داده شد و بافت یک دستی تشکیل شد سپس مقداری شوید خشک شده را که از قبل آماده کردهاید داخل مواد بریزید، تفت دهید تا عطر و طعم شوید به خورد مواد برود و آنها را مزهدار کند، مقدار شوید بستگی به سلیقه و ذائقه خودتان دارد.
مرحله ۴: ریختن تخم مرغها در تابه و مخلوط کردن آنها با بقیه مواد
سپس تخم مرغها را داخل تابه بشکنید، با قاشق آنها را کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند، و کمی بپزند، وقتی که تخم مرغها پختند و خودشان را گرفتند، تخم مرغها را در تابه حسابی هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۵: ریختن پنیر برشته در ظرف مناسب و تزئین آن
بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس پنیر برشته را داخل یک ظرف مناسب سرو بریزید و آن را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، یک لیمو ترش تازه را هم تمیز بشورید، به شکل حلقهای برش بزنید و در کنار ظرف سرو قرار دهید. در آخر پنیر برشته را به عنوان یک صبحانه خوش طعم، پرطرفدار، مقوی و پر خاصیت همراه با نان تازه، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پنیر برشته، غذای ساده و فوری به روش گیلانی
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران