[ad_1]
طرز تهیه پلو حشو، غذای خوشمزه و سنتی به روش عربی!
طرز تهیه پلو حشو، غذای خوشمزه و سنتی به روش عربی!
طرز تهیه نان باگت نان باگت یکی از انواع نان های ساندویچی است که بین مردمان ایران بسیار طرفدار دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان باگت …
طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ کتلت قارچ و مرغ یکی از انواع کتلتهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این کتلت را میتوانید به روشهای مختلف با …
پلو حشو یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل عربی است که طعمی متفاوت و متنوع دارد این پلو مخلوط خوش طعم که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده میشود برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است، پلو حشو طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پلو حشو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۳ پیمانه |
سینه مرغ مکعبی خرد شده | ۲ عدد |
مغز گردو خرد شده | ۶ عدد |
لپه پخته شده | ۱ فنجان |
کشمش | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر تخم گشنیز و آویشن | به مقدار لازم |
ادویه کاری و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر لیمو عمانی و پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
خلال پسته برای تزئین | به مقدار مناسب |
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار مناسب |
طرز تهیه پلو حشو
مرحله ۱: خیساندن لپه در آب
ابتدا مقداری لپه را داخل یک قابلمه بریزید بعد روی آن مقداری آب بگیرید، اجازه دهید تا لپه از شب تا صبح خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود، لپه در این صورت، زودتر میپزد و آماده شود، حبوبات را قبل از پخت چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود.
مرحله ۲: خیساندن برنج در آب و نمک
بعد از آن برنج با کیفیت و اعلا را تمیز کنید و بشورید سپس داخل یک قابلمه بریزید، آب روی برنج بگیرید کمی هم نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا نمک در آب مخلوط شود بعد قابلمه را کنار بگذارید تا برنج به مدت چند ساعت خوب خیس بخورد و آماده شود.
مرحله ۳: پختن لپهها در آب
سپس در هنگام طبخ غذا، لپهها را داخل یک قابلمه بریزید، بعد مقداری آب به آنها اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا لپهها بپزند و بافت آنها نرم شود، دقت کنید که لپهها خیلی بیش از اندازه نپزند چون بافت و ظاهر آنها خراب میشود.
مرحله ۴: دم کردن زعفران
بعد مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هر چه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت غذا خوش طعم و خوش رنگتر میشود.
مرحله ۵: برش زدن مرغ و خرد کردن پیازها
سینههای مرغ را به شکل مکعبی در اندازههای مناسب به دلخواه خودتان خرد کنید، بعد داخل یک ظرف بریزید، سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله ۶: تفت دادن پیازها و برشهای مرغ در روغن
وقتی که روغن داغ شد پیازها را در تابه بریزید، تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند بعد کمی آب روی پیازها بریزید تا بافت آنها نرم شود سپس مرغهای برش داده شده را در تابه بریزید، با پیاز داغها تفت دهید تا همه قسمتهای برشهای مرغ کاملاً سرخ شود.
مرحله ۷: اضافه کردن لپههای پخته و کشمش به مواد
بعد از آن لپههای پخته شده را داخل تابه بریزید و با مرغ و پیازها تفت دهید تا رنگ آنها کمی تغییر کند سپس کشمشها را که از قبل تمیز کردهاید داخل تابه بریزید همراه با بقیه مواد کمی تفت دهید سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید، مقدار کشمش با سلیقه خودتان است.
مرحله ۸: اضافه کردن مغز گردو خرد شده به مواد
حالا مقداری مغز گردوی خرد شده را روی مواد بریزید، کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود، گردو باید کمی روغن بیندازد تا عطر و طعم آن با بقیه مواد مخلوط شود، مغز گردوها را با دست در اندازههای کوچک خرد کنید تا طعم آنها زیر دندان احساس شود.
مرحله ۹: اضافه کردن ادویهها به مواد
بعد ادویهها که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، آویشن، ادویه کاری زردچوبه، لیمو عمانی، پاپریکا و پودر سیر است را به مقدار دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود و به خورد مخلوط مواد برود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن زعفران دمکرده غلیظ به مواد
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقدار ادویهها را کمتر یا بیشتر بریزید، یا از ادویه دلخواه خودتان استفاده کنید، داخل مواد بریزید، کمی تفت دهید تا عطر آن در مواد پخش شود، بعد از آن مقداری زعفران دم کرده غلیظ روی مواد بریزید.
مرحله ۱۱: مخلوط کردن مواد با هم و براداشتن مخلوط مواد از روی حرارت
بعد از آن همه مواد را با هم مخلوط کنید تا رنگ زعفران در مواد باز شود، همین طور باید عطر و طعم آن به خورد مخلوط مواد برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه مخلوط مواد کم شود.
مرحله ۱۲: ریختن برنجها در قابلمه و اضافه کردن نمک و روغن به آن
در این فاصله یک قابلمه را تا نصف، از آب پر کنید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس برنجها را که از شب قبل خیس کردهای، داخل قابلمه بریزید، کمی نمک و مقداری روغن به آن اضافه کنید و بگذارید تا همراه با آب، بجوشند.
مرحله ۱۳: جوشاندن برنجها و آبکش کردن آنها
وقتی که برنج ها به مدت تقریباً ۶ تا ۷ دقیقه جوشیدند و بافت آنها کمی نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، بعد برنجها را آبکش کنید، بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود در این فاصله در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و در کف قابلمه کامل پخش کنید.
مرحله ۱۴: درست کردن ته دیگ و ریختن برنج در قابلمه
برای ته دیگ غذا، تیکههای برش خورده نان را داخل قابلمه بچینید به طوری که نانها کف قابلمه را کاملاً بپوشانند سپس یک لایه برنج تقریبا به مقدار ۳/۱ آن را روی نانها بریزید، برنج را پخش کنید به طوری که برنج به طور کامل کف قابلمه را بپوشاند.
مرحله ۱۵: ریختن برنج و مواد حشو لایه به لایه در قابلمه
سپس مقداری از مواد حشو را روی برنج بریزید، با قاشق پخش کنید بعد دوباره یک لایه برنج سفید و مقداری از مواد حشو را روی آن بریزید، همینطور ادامه دهید تا برنج تمام شود لایه آخر را برنج سفید بریزید سپس سطح برنج را با قاشق صاف کنید.
مرحله ۱۶: اضافه کردن کره و زعفران دمکرده به برنج
بعد روی برنج مقداری کره قرار دهید تا کره با حرارت کم کم ذوب شود و به خورد برنجها و بقیه مواد داخل آن برود، سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ روی برنج بریزید، پخش کنید بعد در قابلمه را ببندید، بگذارید تا برنج و بقیه مواد به مدت تقریبا یک ساعت دم بکشند.
مرحله ۱۷: ریختن حشو پلو در ظرف مناسب سرو و تزئین آن
بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس حشو پلو را داخل ظرف مناسب بریزید، مقداری خلال پسته، چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه را روی برنج بریزید و سطح آن را به دلخواه تزئین کنید برای تزئین حشو پلو با سلیقه خودتان عمل کنید. سپس پلو حشو را به عنوان یک پلو مخلوط خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سالاد، ترشی، زیتون پرورده، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پلو حشو، غذای خوشمزه و سنتی به روش عربی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران