[ad_1]
طرز تهیه پاستا گیاهی، یک شام سبک و مقرون به صرفه!
طرز تهیه پاستا گیاهی، یک شام سبک و مقرون به صرفه!

طرز تهیه پامادور قاتق پامادور قاتوق یا خورش گوجه گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت و …

طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که عطر و طعمی فوق العاده دارد، سیر …
پاستای گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با کمترین مواد اولیه و در دسترس آماده میشود، این غذای خوش طعم و مقوی را میتوانید خیلی راحت و سریع درست کنید، از پاستا میتوانید به عنوان وعده غذایی ساده برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پاستا گیاهی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پاستا | ۱۵۰ گرم |
نخود فرنگی | ۲۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
برگ ریحان | ۱ مشت |
پنیر پارمزان | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا گیاهی
مرحله اول
ابتدا در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس کمی نمک و مقداری روغن به آب اضافه کنید و هم بزنید وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها را داخل آن بریزید و کمی هم بزنید تا پاستاها تقریبا نیم پز شوند.
مرحله دوم
مدت زمان دقیقی که لازم است تا پاستاها داخل آب بجوشند و آماده شوند روی پاکت آنها نوشته شده است که بهتر است طبق آن عمل کنید اما به طور معمول برای جوشیدن پاستا ۷ تا ۸ دقیقه زمان کافی است بعد از آن یک لیوان از آب پاستاها را بردارید.
مرحله سوم
سپس پاستاها را آب بکشید و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها برود بعد یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید حالا پیازها را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله چهارم
پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و کمی طلایی رنگ شوند بعد از آن نخود فرنگیها را که از قبل شستهاید و خشک شدهاند در تابه بریزید و همراه با پیازها کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و عطر و طعم پیازها به خورد آنها برود.
مرحله پنجم
سپس کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل سیاه پخش شود، بعد از آن چند برگ ریحان تازه را که از قبل تمیز شستهاید به مواد اضافه کنید و آنها را کمی تفت دهید تا عطر ریحان آزاد شود و طعم آن به خورد مواد برود.
مرحله ششم
حالا نصف مقدار مواد را داخل یک مخلوط کن بریزید و نصف آب پاستا را که از قبل برداشته بودید به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کاملاً پوره و یکدست شوند سپس دوباره پوره مواد را به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله هفتم
بعد نصف باقیمانده آب پاستاها را هم به قابلمه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت مواد کمی رقیقتر شود بعد از این که مخلوط چند جوش زد پاستاها را که آبکش کرده بودید به مخلوط مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد کمی هم بزنید.
مرحله هشتم
در این مرحله غذا آماده است اما بهتر است برای این که پاستا طعم بهتری داشته باشد مقداری پنیر پارمزان را که به شکل رنده شده آماده کردهاید به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت آن در مواد ذوب شود و طعم و عطر آن به خورد پاستاها برود.
مرحله نهم
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد پاستاها را داخل پاستاخوری یا یک ظرف مناسب دیگر بریزید و روی آن مقداری پنیر پارمزان بپاشید حالا با چند برگ نعنا و ریحان تازه که تمیز شستهاید و مقداری زیتون پاستاها را تزئین کنید. در آخر پاستای گیاهی را به عنوان یک غذای سبک و مناسب افراد با رژیم غذایی همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پاستا گیاهی، یک شام سبک و مقرون به صرفه!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران