[ad_1]
طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ به روشی سریع و آسان برای شام
سلام دوستان! امروز میخوام طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ رو باهاتون به اشتراک بذارم. این غذا یکی از اون غذاهای خوشمزه و مقوی هست که هم درست کردنش راحته و هم خیلی لذیذه. با دل و جگر مرغ یه ترکیب خوشطعم درست میشه که عاشقش میشید. با من همراه باشید تا مراحلش رو یاد بگیریم.
برای تهیه واویشکا دل و جگر مرغ، دل و جگر مرغ رو مکعبی خرد کرده و کنار بذارید. پیاز و سیبزمینیها رو هم خرد کنید. قارچها رو ورقهای کنید. پیازها رو توی روغن سرخ کنید و بعد دل و جگر رو اضافه کنید. ادویهها رو بریزید و قارچها رو اضافه کنید. سیبزمینیها رو جداگانه سرخ کنید و رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بگذارید طعمها به هم بروند. بعد از ۵ دقیقه آماده سروه! نوش جان!
مواد اصلی برای ۴ نفر | مقدار |
دل مرغ | ۲۵۰ گرم |
جگر مرغ | ۳۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
قارچ | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویهها | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ
مرحله ۱: آمادهسازی دل و جگر
دل و جگر مرغ را بشورید و روی تخته برش به صورت مکعبی خرد کنید. بگذارید آب اضافی آنها کشیده شود.
مرحله ۲: خرد کردن پیاز
پیاز را بشورید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. آن را کنار بگذارید.
مرحله ۳: خرد کردن سیب زمینی
سیب زمینیها را بشورید، پوست بگیرید و روی تخته برش مکعبی خرد کنید.
مرحله ۴: آمادهسازی قارچها
قارچها را بشورید و پوست نازک آنها را با یک چاقوی تیز بگیرید. سپس روی تخته برش به صورت ورقهای خرد کنید.
مرحله ۵: سرخ کردن پیاز
در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. پیازهای نگینی را اضافه کنید و اجازه دهید نرم و سبک شوند. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا رنگ بگیرد.
مرحله ۶: اضافه کردن دل و جگر
بعد از ۵ دقیقه که پیازها نرم شدند، دل و جگر خرد شده را به تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا همه طرف دل و جگرها بپزند و از خامی خارج شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن ادویهها
در این مرحله، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مزه ادویهها به همه قسمتهای دل و جگر نفوذ کند.
مرحله ۸: اضافه کردن قارچها
قارچهای ورقهای را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، درب تابه را بگذارید تا مواد آب بیندازند و پخته شوند.
مرحله ۹: سرخ کردن سیب زمینی
در تابهای دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سیب زمینیهای خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرخ شوند تا طلایی و برشته شوند.
مرحله ۱۰: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
در ۵ دقیقه آخر سرخ شدن سیب زمینیها، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید رب رنگ باز کند و قرمز شود.
مرحله ۱۱: ترکیب مواد
اگر آب دل و جگر کشیده و خشک شده بود، آنها را به مخلوط سیب زمینی و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و طعم مواد به هم بروند.
مرحله ۱۲: سرو واویشکا
بعد از ۵ دقیقه، زیر شعله را خاموش کنید و واویشکا دل و جگر را در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران