[ad_1]
طرز تهیه نان پنبه تون، نان شیک ایتالیایی برای صبحانه!
طرز تهیه نان پنبه تون، نان شیک ایتالیایی برای صبحانه!
نان پنبه تون یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است و بافتی سبک، نرم و لطیف دارد این نان فانتزی خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و از آن میتوانید در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان پنبه تون در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مایه خمیر | ۱۵ گرم |
شیر ولرم | ۱۸۵ میلی لیتر |
شکر | ۱۲۵ گرم |
کره به دمای محیط رسیده | ۱۸۰ گرم |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۵۰۰ گرم |
کشمش و بادام هندی | به مقدار دلخواه |
مغزیجات | به مقدار دلخواه |
دارچین | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه نان پنبه تون
مرحله اول
ابتدا مقدار کمی شیر را داخل یک لیوان بریزید و سپس کمی شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد مقداری خمیر مایه را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و روی لیوان را بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
بعد از حدوداً ۱۰ دقیقه خمیر مایه آماده میشود و بر روی آن حباب تشکیل میشود در این فاصله کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
وقتی که بافت مخلوط صاف و یکدست و سفید رنگ و کش دار و سبک شد مقداری وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود سپس تخم مرغها و زردههای تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
مرحله چهارم
تخم مرغها را در مواد خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با همه مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار و یکدست شود، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن کاملا سبک شود.
مرحله پنجم
بعد مقداری دارچین را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود، سپس آرد را در یک ظرف بریزید و وسط آن را گود کنید بعد خمیر مایه عمل آمده را داخل آن بریزید و هم بزنید.
مرحله ششم
سپس مخلوط مواد کرهای را هم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و خمیر جمع شود بعد خمیر را با دست خوب ورز دهید تا بافت آن صاف و یکدست و نرم و لطیف شود و خمیر موقع ورز دادن آن به دست نچسبد.
مرحله هفتم
اگر خمیر به دست چسبید مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا جایی که دیگر خمیر چسبنده نباشد و بافت آن یکدست و لطیف شود بعد خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس یک ظرف را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید.
مرحله هشتم
بعد روی ظرف خمیر را با سلفون یا نایلون و یا یک پارچه تمیز بپوشانید و سپس آن را در جای تقریباً گرم قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت خوب استراحت کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود و پف کند و بالا بیاید.
مرحله نهم
بعد از این زمان روی خمیر را بردارید و سپس پف خمیر را با فشار انگشت روی آن بگیرید و بعد خمیر را کمی با دست ورز دهید سپس آن را روی یک سطح صاف که مقداری آرد روی آن پاشیدهاید قرار دهید و بعد خمیر را با وردنه کاملا باز کنید.
مرحله دهم
سپس مقداری مغز گردوی خرد شده و یا مغز بادام خرد شده یا کشمش و یا با سلیقه و به دلخواه خودتان هر نوع مغزیجات دیگری را روی خمیر بریزید و پخش کنید به طوری که تمام سطح آن را کاملا بپوشاند و بعد از آن خمیر را به آرامی رول کنید.
مرحله یازدهم
به جای مغزیجات داخل خمیر میتوانید از مربای با هر طعم و مزهای که خواستید و یا از برشهای میوه تازه استفاده کنید فقط دقت کنید که در صورتی که از میوه استفاده میکنید قبل آن میوهها را با آب پرتقال مزهدار کنید و بعد روی خمیر قرار دهید.
مرحله دوازدهم
بعد از این که خمیر را رول کردید و به وسط خمیر رسیدید خمیر را با چاقو برش بزنید و دوباره خمیر را رول کنید سپس داخل و دور تا دور قالب مافین کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که ارتفاع کاغذ روغنی بلندتر از قالب باشد و از آن بیرون بزند.
مرحله سیزدهم
چون قرار است که خمیر وقتی در قالب قرار گرفت استراحت کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود کاغذ روغنی باید بلندتر باشد، بعد خمیر رول شده را داخل مایه قالب مافین روی کاغذ روغنی قرار دهید و سپس روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید.
مرحله چهاردهم
بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت نیم ساعت داخل قالب استراحت کند و پف کند و حجم آن زیادتر شود بعد از این زمان قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله پانزدهم
سپس اجازه دهید تا کیک داخل قالب به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، دقت کنید در مدت زمان پخت کیک، یک ظرف آب را هم در طبقه پایین فر قرار دهید تا آب بجوشد و بخار کند و مانع از خشک شدن کیک شود.
مرحله شانزدهم
دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده شده و خوب پخته است.
مرحله هفدهم
بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و سپس به آرامی و با یک چاقوی تیز لبههای کیک را از کنارههای قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید تا کیک به شکل کامل و تمیز از قالب خارج شود.
مرحله هجدهم
اگر قالب مافین نداشتید میتوانید از جعبه شیر خشک برای قالب استفاده کنید و رولهای خمیر را داخل قوطی شیر خشک قرار دهید و سپس در فر بپزید و بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون بیاورید و به آرامی از قوطی شیر خشک خارج کنید.
مرحله نوزدهم
سپس نان پنبه تون را داخل ظرف دیگری قرار دهید تا در دمای محیط کمی خنک شود و بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی آن بریزید و با مغز گردو و یا مغز بادام خرد شده آن را تزئین کنید. در آخر نان پنبه تون را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه نان پنبه تون، نان شیک ایتالیایی برای صبحانه!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران