[ad_1]
طرز تهیه نان مارمالادی، یک نان بسیار خوشمزه برای صبحانه!
طرز تهیه نان مارمالادی، یک نان بسیار خوشمزه برای صبحانه!
نان مارمالادی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، از این نان فانتزی خوش طعم که خیلی راحت درست میشود میتوانید به عنوان یک میان وعده ساده استفاده کنید، نان مارمالادی به روشهای مختلف تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر نان | مقدار مواد |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر ولرم | نصف لیوان |
آب ولرم | نصف لیوان |
مخمر خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق عغذا خوری |
بهبود دهنده ( اختیاری) | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | تقریبا ۴ لیوان |
روغن | ۴/۱ لیوان |
عسل رقیق شده برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
مواد لازم برای رومال | مقدار مواد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه نان مارمالادی
مرحله اول
برای طرز تهیه نان مارمالادی ابتدا مقداری آب ولرم را داخل یک ظرف بریزید بعد شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و شکر در آب حل شود، سپس خمیر مایه را در آب بریزید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند، آب نباید داغ یا سرد باشد.
مرحله دوم
سپس روی ظرف را بپوشانید و آن را کنار بگذارید اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا خمیر مایه عمل بیاید بعد از این زمان در کنارههای مخلوط حبابهای ایجاد میشود که نشان دهنده این است که خمیر مایه آماده است.
مرحله سوم
یک تخم مرغ را بشکنید، سفیده و زرده آن را از هم جدا کنید سفیده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
سپس مقداری شیر ولرم را روی مخلوط مواد بریزید، کمی هم بزنید و با هم ترکیب کنید دقت کنید که شیر نباید داغ باشد فقط کافیست که شیر را گرم کرده باشید و بعد به دمای محیط رسیده باشد، سپس با ترکیب مواد هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله پنجم
بعد خمیر مایه عمل آمده را داخل مخلوط بریزید، هم بزنید و با هم ترکیب کنید سپس مقداری بهبود دهنده به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، استفاده از بهبود دهنده اختیاری است، بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله ششم
سپس آرد را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، بافت خمیر باید صاف و یکدست شود، بعد خمیر را حسابی ورز دهید تا بافت آن نرم و لطیف شود، طوری که خمیر به دست نچسبد و روی آن ترک نخورد.
مرحله هفتم
سپس داخل یک ظرف را با روغن مایع چرب کنید، خمیر به شکل چانه درآورید و داخل ظرف قرار دهید، خمیر را هم کمی چرب کنید بعد روی ظرف را با پارچه بپوشانید، اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت دو ساعت استراحت کند و پف کند.
مرحله هشتم
بعد از این زمان پارچه روی خمیر را بردارید و خمیر را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید با وردنه آن را با ضخامت مناسب کاملا پهن کنید بعد خمیر را با قالب دایرهای شکل با سایز مناسب برش بزنید.
مرحله نهم
اگر قالب آماده در دسترس نبود میتوانید از هر وسیله دیگری برای برش دادن خمیر استفاده کنید سپس زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود بعد کمی شیر به آن اضافه کنید.
مرحله دهم
سپس شیر را با زرده تخم مرغ هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مقداری زعفران را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران در مخلوط پخش شود و به خورد آن برود، سپس مخلوط مواد رمال را کنار بگذارید.
مرحله یازدهم
بعد داخل سینی فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و برشهای خمیر را با فاصله داخل آن بچینید سپس با یک وسیله مثل پشت چاقو روی سطح خمیر فشار دهید و خطهایی ایجاد کنید، به شکلی که سطح خمیر به ۸ قسمت تقسیم شود و روی آن فرم بگیرد.
مرحله دوازدهم
سپس با یک وسیله دایرهای شکل با سایز کوچکتر است از خمیرها وسط خمیر را فشار دهید تا وسط خمیر گود شود بعد به وسیله فرچه با مواد رومال، خمیرها را رومال کنید به طوری که همه قسمتهای خمیر با مخلوط تخممرغ، شیر و زعفران پوشانده شود.
مرحله سیزدهم
بعد داخل حفرههای خمیرها مقداری مارمالاد با طعم دلخواه خودتان بریزید میتوانید از مارمالاد زردآلو، سیب، گلابی یا هر مارمالاد دیگری استفاده کنید، سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید تا خمیرها خوب بپزند و آماده شوند.
مرحله چهاردهم
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۰ دقیقه در فر کامل بپزند، برای این که سطح نانها طلایی رنگ شود، چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا سطح نانها رنگ بگیرد، دقت کنید که نانها خیلی تیره نشوند.
مرحله پانزدهم
دقت کنید در طول زمان پخت نانها در فر داخل یک ظرف مناسب مقداری آب جوش بریزید، داخل فر قرار دهید تا در هنگام پخت نانها، آب تبخیر شود و مانع از خشک شدن آنها شود، در این صورت بافت نانها بعد از پخت نرم و لطیف باقی میماند.
مرحله شانزدهم
وقتی نانها پختند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا نانها کمی حرارت اولیه خود را از دست بدهند بعد نانها را از سینی جدا کنید و داخل ظرف دیگری بچینید، سپس روی آنها را با پارچه بپوشانید تا خشک نشوند.
مرحله هفدهم
سپس مقداری عسل را داخل یک ظرف بریزید، کمی آب به اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عسل رقیق شود بعد با یک فرچه سطح نانها را با عسل رقیق شده رومال کنید سپس روی آنها مقداری پودر نارگیل بریزید و تزئین کنید.
مرحله هجدهم
برای تزئین نان مارمالادی میتوانید به دلخواه و با سلیقه خودتان از پودر پسته، خردههای مغز گردو یا کنجد استفاده کنید، سپس تعدادی نان مارمالادی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و آنها را در وعده صبحانه همراه با کره، عسل، مربا و چای سرو کنید.
طرز تهیه نان مارمالادی، یک نان بسیار خوشمزه برای صبحانه!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران