بازدید 47
0

طرز تهیه مرغ دشتی، یک غذای جذاب با طعمی بهشتی!

[ad_1]

طرز تهیه مرغ دشتی، یک غذای جذاب با طعمی بهشتی!

طرز تهیه مرغ دشتی، یک غذای جذاب با طعمی بهشتی!

طرز تهیه سوپ گشنیز به روش تبریزی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ گشنیز سوپ گشنیز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایراین است که در شهر تبریز از سوپ های مجلسی محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کتلت هندی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کتلت هندی کتلت هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری، غذای جدید و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کوکوی خوش طعم که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی …

طرز تهیه مرغ دشتی

مرغ دشتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ رشتی است که به اسم مرغ و آلو هم شناخته می‌شود، این غذا طعمی ملس و فوق العاده دارد، مرغ دشتی را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ دشتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ مقدار مواد
مرغ ۲ تکه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم
مواد لازم برای مرغ دشتی مقدار مواد
مرغ سرخ شده به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آلو و قیصی به تعداد دلخواه
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
آبغوره ۱ قاشق غذا خوری
شکر به مقدار دلخواه
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین مرغ به مقدار لازم
برنج به تعداد نفرات
زعفران دم کرده غلیظ برای تزئین برنج به مقدار لازم
خلال پسته برای تزئین برنج به مقدار لازم
زرشک تفت داده شده برای تزئین برنج به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ دشتی

مرحله ۱: مزه‌دار کردن تکه‌های مرغ

ابتدا تکه‌های مرغ را که بهتر است از ران مرغ استفاده کنید، داخل یک ظرف قرار دهید بعد مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زنجبیل روی مرغ‌ها بریزید، با دست خوب ورز دهید تا ادویه‌های در همه قسمت‌های مرغ پخش شود.

مرحله ۲: استراحت مرغ‌ها در یخچال

سپس روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کنند و مزه‌دار شوند، بعد از این زمان مرغ‌ها را یخچال بیرون بیاورید، در یک تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله ۳: سرخ کردن تکه‌های مرغ

وقتی روغن داغ شد مقداری کره به آن اضافه کنید تا کره هم ذوب و با روغن کاملاً مخلوط شود سپس مرغ‌ها را در تابه همراه با روغن و کره تفت دهید تا کاملاً سرخ و طلایی رنگ شوند بعد تکه‌های مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود.

مرحله ۴: ریختن روغن در تابه

بعد از این که مرغ‌ها سرخ شدند آن‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس در همان تابه اگر به اندازه کافی روغن از سرخ کردن مرغ باقی مانده بود که نیازی به ریختن روغن نیست اما اگر روغن آن کم بود مقداری روغن اضافه کنید.

مرحله ۵: تفت دادن پیازهای خرد شده و ادویه‌ها

سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید، کاملاً ریز و نگینی خرد کنید، پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند سپس ادویه‌ها را که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه است به پیازها اضافه کنید، بعد از آن ادویه‌ها را کمی تفت دهید.

مرحله ۶: اصافه کردن و تفت دادن رب گوجه فرنگی

مقدار ادویه‌ها بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید آن‌ها را کم و زیاد کنید وقتی که عطر ادویه‌ها در پیازها پخش شد سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید، خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب گوجه در تابه باز شود.

مرحله ۷: اصافه کردن آلو و قیسی به مواد

سپس مقداری آلو و قیسی را که از قبل شسته‌اید و در آب خیس کرده‌اید تا بافت آن‌ها نرم شود در تابه بریزید کمی تفت دهید مقدار آلو و قیسی بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، آلو و قیسی باعث می‌شود که غذا در نهایت طعمی ملس داشته باشد.

مرحله ۸: اضافه کردن آب و پختن مرغ‌ها

بعد از آن مرغ‌های سرخ شده را هم روی مواد قرار دهید، خوب با هم مخلوط کنید سپس مقداری آب روی مرغ‌ها بریزید، در تابه یا قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم همراه با مخلوط مواد بپزند و آماده شوند.

مرحله ۹: دم کردن زعفران

در این فاصله مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید کمی آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، هرچه مقدار زعفران بیشتر باشد طعم و رنگ مرغ بهتر می‌شود.

مرحله ۱۰: اضافه کردن شکر و آبغوره به مواد

وقتی یک ساعت از زمان پخت مرغ‌ها گذشت، در قابلمه را بردارید، به دلخواه مقداری شکر به آن اضافه کنید هم بزنید تا شکر در مواد حل شود سپس مقداری ترشی مثل آبغوره به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و طعم مواد ملس شود.

مرحله ۱۱: اضافه کردن گلاب به مواد

مقدار شکر و آبغوره را می‌توانید کم و زیاد کنید تا به طعم دلخواه خودتان برسید سپس برای این که مرغ دشتی، عطر بهتری داشته باشد به دلخواه خودتان می‌توانید کمی گلاب به آن اضافه کنید، هم بزنید تا عطر گلاب در مرغ پخته شده پخش شود.

مرحله ۱۲: اضافه کردن زعفران دم‌کرده به مرغ‌ها

سپس زعفران آب کرده غلیظ را به مواد مرغ اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ زعفران در آن باز شود و عطر و طعم آن به خورد مرغ‌ها برود دوباره در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد با هم به مدت نیم ساعت دیگر بپزند و مرغ خوب جا بیفتد.

مرحله ۱۳: ریختن مرغ‌ها در ظرف مناسب و تزئین غذا

بعد از این که تکه‌های مرغ خوب مغز پخت شدند و غذا آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس مرغ دشتی را داخل ظرف مناسب بکشید، با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید.

مرحله ۱۴: ریختن برنج در ظرف مناسب و تزئین آن

سپس برنج را هم که در حین پختن مرغ، دم انداخته‌اید و آماده شده است، داخل یک ظرف مناسب بکشید روی آن را به دلخواه و با سلیقه خودتان با مقداری زعفران دم کرده، زرشک تفت داده شده که از قبل آماده کرده‌اید و کمی خلال پسته تزئین کنید. در آخر مرغ دشتی را به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با سالاد، ترشی، زیتون پرورده، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش