[ad_1]
طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار
طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار

طرز تهیه نان پیازچه نان پیازچه یکی از انواع نان های خوشمزه و متفاوت است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای …

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق از غذاهای بسیار ساده و ارزان قیمت گیلانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه قرابیه سیب قرابیه سیب یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع تهیه و درست میشود …
مرغ اناری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعم و عطر آن بسیار عالی و پر طرفدار است و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است، مرغ اناری را میتوانید به روشهای مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ اناری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ران مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سماق | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر غوره | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
فلفل چهار رنگ | نصف قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
آب انار | ۴/۱ فنجان |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مرغ اناری
مرحله ۱: تهیه ترکیبات پایه
ابتدا یک پیاز را خلالی خرد کنید و در یک ظرف بریزید و سپس مقداری سماق به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد از آن مقداری هم پودر غوره روی پیازها بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله ۲: افزودن نمک و فلفل
سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم مقداری فلفل چهار رنگ روی پیازها بریزید و هم بریزید و با هم ترکیب کنید تا به خورد پیازها برود بعد تعدادی انار را تمیز بشورید و آب آنها را بگیرید تا آب انار به مقدار لازم و کافی برسد.
مرحله ۳: اضافه کردن آب و رب انار
بعد از آن آب انار را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و سپس مقداری رب انار را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و رب انار به خورد پیازها برود و همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: استفاده از روغن زیتون و زعفران
سپس مقداری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم و با دست خوب مخلوط کنید و چنگ بزنید تا آب پیازها از آنها خارج شود و عطر ادویهها در مخلوط پخش شود به دلخواه خودتان میتوانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
مرحله ۵: آمادهسازی و آغشته کردن مرغ
سپس تکههای مرغ را که بهتر است از ران مرغ استفاده کنید در یک ظرف قرار دهید و روی آنها با یک چاقوی تیز چند برش ایجاد کنید و بعد رانهای مرغ را داخل مخلوط مواد قرار دهید و با دست کاملاً آنها را به پیازها و ادویهها آغشته کنید.
مرحله ۶: مرحله مهم مریناد
سپس روی ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید و بعد ظرف را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کنند و طعم و عطر ادویهها و مخلوط مواد به خورد آنها بروند و تکههای مرغها را طعمدار کنند.
مرحله ۷: پیشآمادهسازی قبل از پخت
بعد از این زمان ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اگر ظرف برای گذاشتن داخل فر مناسب است که از همان استفاده کنید در غیر این صورت مرغها را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط پیاز و ادویهها را هم به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۸: پخت در فر با فویل
سپس روی ظرف مورد نظر را با فویل بپوشانید و ظرف مرغها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از آن دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا مرغها به مدت یک ساعت و نیم در فر بپزند.
مرحله ۹: گریل کردن مرغ
بعد از این زمان ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید و فویل روی آن را و بردارید و دوباره ظرف را به مدت یک ربع دیگر در فر قرار دهید تا روی سطح مرغها هم کاملاً بپزد و سرخ و طلایی شود، میتوانید از حرارت گریل استفاده کنید.
مرحله ۱۰: تزئین نهایی
سپس ظرف مرغها را از فر بیرون بیاورید و بعد تکههای مرغ را داخل ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه در کنار مرغ آنها را تزئین کنید سپس برنج را هم که در فاصله پخت مرغها آماده کردهاید داخل ظرف مناسب بکشید.
مرحله ۱۱: سرو غذا با مخلفات و تزئینات اضافی
بعد دو عدد گوجه فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقهای برش بزنید و در کنار مرغها قرار دهید برای تزئین مرغها میتوانید با توجه به سلیقه خودتان از سیب زمینی سرخ کرده یا دانههای انار و مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید. در آخر مرغ اناری را به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با برنج زعفرانی و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران