[ad_1]
طرز تهیه ماهی سرخ شده، غذای مجلسی برای مهمانی!
طرز تهیه ماهی سرخ شده، غذای مجلسی برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد لبو سالاد لبو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود برای تهیه این سالاد میتوانید با توجه …
طرز تهیه گراتن گوشت گراتن گوشت خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن گوشت …
طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
ماهی سرخ شده یکی از غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل شمالی است که خیلی راحت با ادویههای متنوع آماده میشود، این غذا برای پذیرایی بسیار مناسب است، در زمانهایی که فرصت کافی برای آماده کردن غذاهای وقت گیر را ندارید، میتوانید آن را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ماهی سرخ شده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماهی | به مقدار لازم |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
پولبیبر | نصف قاشق چای خوری |
گلپر | ۱ قاشق چای خوری |
سرکه | ۳/۱ فنجان |
آرد | ۶ قاشق غذا خوری |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
گوجه گیلاسی برای دورچین | ۶ تا ۷ عدد |
زیتون پرورده برای دورچین | ۱۰ عدد |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
چند برش لیمو ترش تازه برای تزئین | ۱ عدد |
طرز تهیه ماهی سرخ شده
مرحله ۱: برش دادن ماهیها و اضافه کردن نمک و فلفل به آنها
ابتدا ماهیها را پاک کنید، تمیز بشورید استخوانهای آنها را جدا کنید، سپس آنها را در اندازههای متوسط و مناسب برش دهید، سپس برشهای ماهی را داخل یک ظرف بریزید، مقداری نمک و فلفل قرمز به آنها اضافه کنید و روی آنها بپاشید، خوب مخلوط کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن ادویهها به ماهیها
بعد از آن مقداری زردچوبه و پودر سیر را هم با توجه به ذائقه خودتان روی ماهیها بریزید، بعد روی سطح آنها بمالید، سپس فلفل سیاه و پودر پاپریکا هم روی برشهای ماهیها بریزید، کامل با آنها مخلوط کنید، مقدار ادویهها را با توجه به ذائقه خودتان میتوانید تغییر دهید.
مرحله ۳: مخلوط کردن ماهیها با همه ادویهها
سپس مقداری پولبیبر و پودر گلپر راهم به برشهای ماهی اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، سپس با دست ادویهها را روی ماهیها ماساژ دهید تا کاملاً به خورد آنها برود و ماهیها را مزهدار کند سعی کنید که سطح گوشتی تمام ماهیها با ادویهها پوشانده شود.
مرحله ۴: اضافه کردن سرکه به ماهیها و قرار دادن در یخچال
سپس مقداری سرکه روی ماهیها بریزید، هم بزنید و مخلوط کنید تا عطر و طعم آن به خورد ماهیها برود بعد روی ظرف را بپوشانید، سپس آن را در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا ماهیها به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنند و کاملاً مزهدار شوند.
مرحله ۵: ریختن آرد در یک ظرف و اضافه کردن ادویه ماهی به آن
بعد از آن مقداری آرد را داخل یک ظرف بریزید، ادویههای ماهی که در بالا گفته شد را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یک دست شوند با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از ادویه دلخواه خودتان برای سوخاری کردن ماهیها هم استفاده کنید.
مرحله ۶: آغشته کردن برشهای ماهیها در آرد
سپس ماهیها را از یخچال بیرون بیاورید، هر برش ماهی را در ظرفی که آرد و ادویهها در آن قرار دارند بغلتانید تا هر دو طرف ماهیها کاملاً به آرد آغشته شود، اگر ماهیها کاملاً با آرد پوشانده نشدند چند بار این کار را انجام دهید تا سطح آنها کاملا آردی شود.
مرحله۷: ریختن روغن در تابه و قرار دادن روی حرارت
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود مقدار روغن باید به اندازهای باشد که ماهی در آن غوطه ور شود و به راحتی بتوان آن را سرخ کرد، وقتی روغن داغ شد برشهای ماهی را در تابه قرار دهید.
مرحله ۸: سرخ کردن هر دو طرف ماهیها در روغن داغ
بعد حرارت را کم کنید، اجازه دهید تا ماهیها آرام سرخ شوند و داخل آنها خوب مغز پخت شود وقتی یک طرف ماهیها کاملاً سرخ و طلایی شد آنها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شود، طوری که رنگ ماهیها تغییر کند و طلایی شود.
مرحله ۹: ریختن آب لیمو ترش روی ماهیها و قرار دادن آنها در ظرف مناسب
وقتی همه برشهای ماهیها را سرخ کردید، آنها را از داخل تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس یک لیمو ترش تازه را از وسط برش دهید، آب آن را بگیرید و روی ماهیها بریزید، بعد ماهیهای سرخ شده را داخل ظرف مناسب بچینید.
مرحله ۱۰: تزئین کردن و قرار دادن دورچین در ظرف ماهیها
مقداری گوجه گیلاسی را تمیز بشورید، در کنار ظرف ماهی به عنوان دورچین قرار دهید همینطور مقداری زیتون پرورده هم در کنار ظرف ماهیها بچینید، سپس ماهیهای سرخ شده را با چند برگ نعنا، ریحان، گشنیز تازه و چند برش لیمو ترش تزئین کنید.
مرحله ۱۱: ریختن برنج در ظرف مناسب و تزئین آن
سپس برنج را هم که همزمان با سرخ کردن ماهیها پختهاید و آماده شده است داخل ظرف مناسب بریزید روی آن را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ تزئین کنید، برای تزئین کردن برنج و ماهیهای سرخ شده طبق سلیقه با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان عمل کنید.
مرحله ۱۲: سرو کردن ماهی سرخ شده
بعد از آن ماهی سرخ شده را به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانیها همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، ماست موسیر، زیتون پرورده، سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه ماهی سرخ شده، غذای مجلسی برای مهمانی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران