[ad_1]
طرز تهیه مافین پیتزایی، پیش غذای جدید برای مهمانی!
طرز تهیه مافین پیتزایی، پیش غذای جدید برای مهمانی!
طرز تهیه پیتزا لقمه ای پیتزا لقمهای یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، پیتزا لقمهای را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست …
مافین پیتزایی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود از مافین پیتزایی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی استفاده کنید مافین پیتزای به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ متوسط نگینی خرد شده | ۴ تا ۵ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲/۱ پیمانه |
روغن | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه سبز کوچک نگینی خرد شده | ۱ عدد |
آرد | ۲۲۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه مافین پیتزایی
مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن پیازها
ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود بعد پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزید، تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند.
مرحله ۲: تفت دادن سیر و برشهای مرغ
سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید، خیلی ریز خرد کنید بعد به پیازها اضافه کنید و همراه با آنها تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، بعد سینه مرغ را به شکل مکعبی و در اندازههای کوچک خرد کنید به پیازها اضافه کنید، خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
مرحله ۳: خرد کردن قارچها
گوشتهای مرغ را هم بزنید تا همه قسمتهای آنها تفت داده شوند، باید رنگ برشهای مرغ تغییر کند و کمی طلایی شود بعد از آن قارچها را که از قبل تمیز شستهاید، خرابیهای آنها را گرفتهاید و خشک کردهاید، به شکل حلقهای برش بزنید و خرد کنید.
مرحله ۴: تفت دادن قارچها و اضافه کردن ادویهها
قارچها را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر و طعم آنها کاملاً با همه مواد مخلوط شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه به مواد داخل تابه اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، طوری که عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود.
مرحله ۵: هم زدن تخم مرغها
تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شوند در این فاصله برای درست کردن خمیر، تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست و پف دار شود.
مرحله ۶: اضافه کردن شیر و روغن مایع به مواد
مقداری شیر که به دمای محیط رسیده است به تخم مرغها اضافه کنید دوباره با همزن دستی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و شیر به خورد تخم مرغها برود سپس مقداری روغن مایع به مواد اضافه کنید دوباره هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن خامه صبحانه و پنیر پیتزا به مواد
سپس مقداری خامه صبحانه به مواد اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا خامه کاملاً نرم شود و همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید دوباره مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یک دست شوند.
مرحله ۸: خرد کردن فلفل دلمه و اضافه کردن به مواد
مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت مافین پیتزایی کشدارتر و خوش طعمتر میشود سپس فلفل دلمه را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شده است به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس به مواد اضافه کنید.
مرحله ۹: مخلوط کردن آرد، بکینگ پودر و نمک
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید، بعد کمی نمک به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۱۰: اصافه کردن آویشن و خمیر مایه به آرد
مقداری آویشن روی مواد آردی بریزید و با آنها ترکیب کنید تا عطر آویشن در آرد پخش شود سپس خمیر مایه را هم به مواد آردی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند همه مواد خشک را خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۱۱: مخلوط کردن مواد خشک و مخلوط تخم مرغی
سپس ترکیب مواد خشک را کم کم در دو مرحله به مخلوط مواد تخم مرغی اضافه کنید، با قاشق یا لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده خمیری شکل و منسجم شود مخلوط تشکیل شده باید کاملاً یکدست و لطیف باشد.
مرحله ۱۲: اضافه کردن مواد گوشتی به مواد
بعد از آن مواد گوشتی را به مخلوط مواد اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا مواد گوشتی در همه قسمتهای مخلوط پخش شود و بافت یک دستی تشکیل شود سپس همه مواد را داخل یک ظرف بریزید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید.
مرحله ۱۳: استراحت کردن مواد و چرب کردن کپسولهای کاغذی
سپس اجازه دهید تا مواد به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند، عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود و مایه مافین جا بیفتد بعد از آن داخل قالبهای مافین کپسولهای کاغذی قرار دهید، بهتر است که کپسولهای کاغذی را چرب کنید.
مرحله ۱۴: پر کردن کپسولهای کاغذی با مایه مافین
بعد با یک قاشق مقداری از مواد را داخل کپسولهای کاغذی قرار دهید، سطح آن را صاف کنید همه کپسولهای کاغذی را به همین ترتیب پر کنید سعی کنید سه چهارم از حجم کپسولها با مایه مافین پر شود چون بعد از پخت حجم آنها زیاد میشود.
مرحله ۱۵: قرار دادن قالبها در فر و تنظیم دمای فر
سپس قالبهای مافین را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد از آن اجازه دهید تا مافینها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ و کاملا مغز پخت شود.
مرحله ۱۶: بیرون آوردن قالب مافینها از فر
اگر سطح مافینها طلایی رنگ نشد ۵ دقیقه آخر حرارت پایین را خاموش کنید و حرارت بالا یا گریل را روشن کنید تا سطح مافینها کاملاً طلایی رنگ شود بعد از این که مافینها پختند، قالبها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله ۱۷: خارج کردن مافینها از قالب
سپس به آرامی مافین پیتزایی را از داخل قالبها خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا هر سس دیگری را روی مافین پیتزایی بریزید و آنها رابه شکل مناسب تزئین کنید.
مرحله ۱۸: تزئین کردن مافین پیتزایی
بعد به دلخواه روی مافینها مقداری آویشن بپاشید یا از چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه برای تزئین مافینهای پیتزایی استفاده کنید سپس تعدادی مافین پیتزایی را داخل ظرف مناسب بچینید میتوانید در کنار ظرف مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم قرار دهید. در آخر مافین پیتزایی را به عنوان یک پیش غذای شیک و ساده یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه مافین پیتزایی، پیش غذای جدید برای مهمانی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران