[ad_1]
طرز تهیه مافین دو رنگ، شیرینی جدید برای پذیرایی!
طرز تهیه مافین دو رنگ، شیرینی جدید برای پذیرایی!
مافین دو رنگ یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این کیک خوش طعم خیلی راحت درست میشود، مافین دو رنگ برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است و آن را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای قسمت اول | مقدار مواد |
پنیر خامهای | ۱ بسته |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۴/۱ لیوان |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غدا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای قسمت دوم | مقدار مواد |
آرد سفید | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر دانه ریز | نصف لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق مربا خوری |
مواد لازم برای قسمت سوم | مقدار مواد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۸۰ گرم |
شکلات بنماری شده | ۷۰ گرم |
خامه فرم گرفته یا عسل رقیق شده برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز آجیل ( پودر پسته، مغز گردو، خلال پودر نارگیل، بادام ) برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه مافین دو رنگ
مرحله اول
برای طرز تهیه مافین دو رنگ ابتدا پنیر خامهای را داخل یک ظرف بریزید سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، بافت مخلوط تشکیل شده کمی منسجمتر میشود سپس مقداری شکر را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط برش بزنید بعد آب لیمو را بگیرید، مقداری از آن را به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید در صورتی که لیمو ترش تازه در دسترس نبود میتوانید از آب لیمو آماده استفاده کنید و آن را داخل مواد بریزید.
مرحله سوم
بعد مخلوط را خوب هم بزنید تا عطر لیمو در مواد پخش شود سپس یک تخم مرغ را به ترکیب مواد اضافه کنید، با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و کاملاً به خورد مواد برود به طوری که بافت کرم رنگ و یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری وانیل را به مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد، بعد مخلوط مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یکدست، نرم و کشداری تشکیل شود سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله پنجم
بعد مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید، خوب با هم ترکیب کنید بعد از آن کمی نمک و مقداری شکر را هم روی ترکیب آرد بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
سپس مقداری وانیل را هم به مواد خشک اضافه کنید، با هم ترکیب کنید بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر کاکائو را روی مواد بریزید و خوب با هم ترکیب کنید، طوری که بافت مخلوط تشکیل شده مواد خشک صاف و یکدست شود.
مرحله هفتم
بعد از آن تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت یکدستی تشکیل شود سپس یک لیوان شیر را که به دمای محیط رسیده است به تخم مرغها اضافه کنید، هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله هشتم
وقتی که بافت یکدستی تشکیل شد کره را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید، با چنگال هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، طوری که بافت کرم رنگ و کشداری تشکیل شود سپس ترکیب مخلوط مواد را کم کم روی مواد خشک بریزید.
مرحله نهم
سپس مواد تخم مرغی و مواد خشک را با لیسک به آرامی در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که ذرههای آرد در داخل مخلوط گلوله نشود و مخلوط تشکیل شده به غلظت مناسب و کافی برسد.
مرحله دهم
بعد مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید، ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، بعد از این که شکلات کاملاً یک دست و روان شد، ظرف آن را از روی حرارت بردارید تا به دمای محیط برسد.
مرحله یازدهم
سپس شکلات ذوب شده را به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک یا قاشق خوب هم بزنید تا شکلات کاملاً به خورد مواد برود و همه مواد با هم بافت یکدستی را تشکیل دهند بعد از آن داخل قالبهای مافین مورد نظر کپسولهای کاغذی قرار دهید.
مرحله دوازدهم
سپس ابتدا داخل کپسولهای کاغذی، مقداری از مواد مایه کیک بریزید به طوری که تقریباً یک سوم کاغذها را پر کند بعد روی آن مقداری از مواد پنیری بریزید و سطح آن را صاف کنید، دو سوم از حجم قالبها را پر کنید چون بعد از پخت پف میکنند.
مرحله سیزدهم
همه کپسولهای کاغذی را به همین شکل پر کنید سپس قالب مافین را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا مافینهای دو رنگ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزند.
مرحله چهاردهم
با توجه به این که دمای فرهای مختلف با هم فرق میکند در ۱۵ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود و بعد از آن میزان پخت کیک را با یک خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید تا کاپ کیکها نسوزند یا داخد آنها نپخته نماند.
مرحله پانزدهم
یک سیخ چوبی را داخل یکی از کاپ کیکها فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیکها خوب پخته شده و آمادهاند بعد قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاپ کیکها خنک شوند.
مرحله شانزدهم
بعد از این که کیکها خوب خنک شدند مافینها را از داخل قالبها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بچینید سپس با توجه به سلیقه خودتان میتوانید روی آنها مقداری شکلات ذوب شده یا خامه فرم گرفته یا عسل رقیق شده بریزید تا به راحتی تزئین کنید.
مرحله هفدهم
سپس با سلیقه خودتان روی مافینها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی تزئین کنید بعد به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودشان را بگیرند، سپس تعدادی مافین دو رنگ را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر مافین دو رنگ را به عنوان یک دسر شیک و مناسب یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه مافین دو رنگ، شیرینی جدید برای پذیرایی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران