[ad_1]
طرز تهیه لازانیا سوخاری، یک پیش غذای جذاب و بسیار شیک
طرز تهیه لازانیا سوخاری، یک پیش غذای جذاب و بسیار شیک
لازانیا سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و متفاوت است که طرفداران زیادی دارد و به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود، این غذای خوش طعم را میتوانید خیلی راحت درست کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لازانیا سوخاری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهای | نصف ۱ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک و زرد چوبه | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
آویشن و جوز هندی | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
پودر سیر | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین | ۲ قاشق غذا خوری |
آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
لیمو ترش برش زده شده برای دورچین | ۱ عدد |
طرز تهیه لازانیا سوخاری
مرحله ۱: شستن و برش زدن فلفل دلمه و قارچها
ابتدا فلفلها را تمیز بشورید و خشک کنید سپس در اندازههای کوچک به شکل نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید، بعد قارچها را تمیز بشورید و خشک کنید، زدگیهای آن را جدا کنید سپس قارچها را به شکل حلقهای برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز با روغن داغ
بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و کاملاً ریز خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد پیازها را در تابه بریزید و با روغن داغ خوب تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و تفت دادن آن
بعد از این که بافت پیازها نرم شد گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با پیازها تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و همه قسمتهای آن کاملاً سرخ شود، گوشت چرخ کرده را در تابه مدام هم بزنید تا نسوزد و همه قسمتهای آن به یک اندازه سرخ شود.
مرحله ۴: اضافه کردن و تفت دادن فلفل دلمه در تابه
بعد از این که گوشت چرخ کرده کاملاً سرخ شد، فلفل دلمه خرد شده را داخل تابه بریزید، با گوشتها خوب تفت دهید تا عطر و طعم فلفل دلمهها به خورد گوشت چرخ کرده برود و بافت آنها کمی نرم شود، بهتر است که از فلفل دلمه سبز رنگ استفاده کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن قارچ و رب گوجه و تفت دادن آنها
سپس قارچهای اسلایس شده را داخل تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود و بوی خامی آنها گرفته شود بعد از آن مقداری رب گوجه فرنگی در تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود و رنگ آن کاملا باز شود.
مرحله ۶: اضافه کردن ادویهها و تفت دادن آنها
بعد از این که رب گوجه فرنگی تغییر رنگ داد ادویه مخصوص لازانیا را داخل تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم ادویه پخش شود اگر ادویه مخصوص در دسترس نبود میتوانید از ادویه دلخواه با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان استفاده کنید.
مرحله ۷: استفاده از ادویههای مختلف به جای ادویه لازانیا
به جای ادویه مخصوص لازانیا، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی، زردچوبه، آویشن و پودر سیر به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان داخل تابه بریزید و با مواد تفت دهید تا عطر ادویهها در مخلوط پخش شود و کاملاً به خورد مواد داخل تابه برود.
مرحله ۸: جوشاندن آب داخل قابلمه
بعد از این که همه مواد داخل تابه خوب با هم مخلوط و تفت داده شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید، بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب داخل آن شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۹: قرار دادن ورقههای لازانیا داخل آب جوش
سپس ورقههای لازانیا را داخل قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا بپزند و بافت آنها نرم شود، زمان دقیق پخت ورقههای لازانیا پشت بسته آنها نوشته شده است که بهتر است طبق آن عمل کنید، اما به طور معمول ورقههای لازانیا بعد از تقریباً ۱۰ دقیقه نرم میشوند.
مرحله ۱۰: ذوب کردن کره در تابه و تفت دادن سیر رنده شده در آن
در این فاصله برای درست کردن سس بشامل مقداری کره را داخل یک تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید، داخل کره بریزید و با آن تفت دهید تا عطر سیر و کره پخش شود.
مرحله ۱۱: اضافه کردن آرد و شیر سرد و مخلوط کردن با بقیه مواد
وقتی سیر داخل کره خوب تفت داده شد، طوری که طعم و عطر کره به خورد سیرها رفت سپس مقداری آرد را داخل تابه بریزید، با سیر و کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود بعد از آن مقداری شیر سرد را داخل ظرف بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله ۱۲: مخلوط کردن همه مواد با هم و رسیدن به غلظت مناسب
بعد از اضافه کردن شیر مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، طوری که آرد به شکل گلوله داخل مخلوط باقی نماند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، مخلوط را روی حرارت به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد.
مرحله ۱۳: اصافه کردن ادویهها به مخلوط مواد
سپس ادویهها را که شامل نمک و فلفل سیاه است به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر فلفل سیاه پخش شود و همه مواد خوب با هم مخلوط شوند دقت کنید که غلظت سس بعد از سرد شدن بیشتر میشود وقتی بافت مخلوط یک دست شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۴: ابکشی کردن ورقههای لازانیا و ریختن سس بشامل روی هر ورقه
سپس ورقههای لازانیا را که در قابلمه آب جوش خوب نرم شدهاند آبکشی کنید، بعد داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس ورقه لازانیا را روی یک سطح صاف قرار دهید مقداری از سس بشامل را با قاشق بردارید و روی هر ورقه لازانیا بریزید.
مرحله ۱۵: پخش کردن سس بشامل روی ورقه لازانیا
با پشت قاشق سس بشامل را روی ورقه لازانیا پخش کنید تا کاملاً سطح آن با سس پوشانده شود مقدار استفاده از سس بشامل بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، توجه کنید سس بشامل باعث میشود که ورقههای لازانیا بعد از پخت خشک نشوند و بافت داخلی آن نرم باشد.
مرحله ۱۶: ریختن مواد گوشتی روی ورقه لازانیا
سپس مقداری از مواد گوشتی را روی ورقه لازانیا بریزید به طوری که یک لایه از مواد گوشتی روی ورقه لازانیا قرار بگیرد کنارههای ورقه لازانیا را خالی بگذارید تا در هنگام رول کردن مواد گوشتی از داخل آن بیرون نریزد، مواد گوشتی را روی سس پخش کنید.
مرحله ۱۷: اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد گوشتی
بعد از آن مقداری از پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی بریزید مقدار استفاده از پنیر پیتزا بستگی به سلیقه و دلخواه خودتان دارد اما هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت لازانیا کشدارتر و خوش طعمتر میشود همه ورقههای لازانیا را به همین ترتیب آماده کنید.
مرحله ۱۸: رول کردن ورقههای لازانیا و قرار دادن آنها در یخچال
سپس ورقه لازانیا را رول کنید، انتهای آن را با دست کمی فشار دهید تا سفت شود و مواد گوشتی از داخل آن بیرون نریزد، بعد از این که همه رولهای لازانیا را آماده کردید آنها را داخل یک ظرف بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مرحله ۱۹: اضافه کردن ادویهها به تخم مرغ زده شده
در این فاصله یک تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن کاملاً یکدست شود، بعد ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی، آویشن، زردچوبه و پودر سیر است داخل آن بریزید.
مرحله ۲۰: مخلوط کردن ادویهها با تخم مرغ
در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقدار ادویهها را کمتر یا بیشتر بریزید و یا از یک نوع خاص ادویه به دلخواه خودتان استفاده کنید، بعد از آن ادویهها را با تخم مرغ حسابی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و عطر ادویهها پخش شود.
مرحله ۲۱: آغشته کردن رول لازانیا به تخم مرغ
سپس مقداری آرد را داخل یک ظرف دیگر بریزید و کنار بگذارید، بعد مقداری هم آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید، بعد رولهای لازانیا را از داخل یخچال بیرون بیاورید سپس هر رول را ابتدا داخل تخم مرغ بزنید و لازانیا را کاملاً به تخم مرغ آغشته کنید.
مرحله ۲۲: قرار دادن لازنیا در ظرف آرد و تخم مرغ
بعد از این که همه قسمتهای لازانیا با تخم مرغ زده شده پوشانده شد سپس لازانیا را داخل ظرف آرد قرار دهید و در آن بغلتانید، تا همه سطح لازانیا کاملاً با آرد پوشانده شود بعد دوباره لازانیا را داخل تخم مرغ زده شده قرار دهید و در آن بغلتانید.
مرحله ۲۳: قرار دادن لازانیا در پودر سوخاری و غلتاندن در آن
سپس لازانیا را داخل پودر سوخاری قرار دهید، خوب آن را داخل پودر سوخاری زیر و رو کنید تا همه قسمتهای رول لازانیا با پودر سوخاری پوشانده شود، همه رولهای لازانیا را به همین روش آماده کنید، سپس در یک طرف قرار دهید و کنار بگذارید.
مرحله ۲۴: سرخ کردن رولهای لازانیا داخل روغن داغ
بعد از آن در یک تابه قابلمه مقداری روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بهتر است که مقدار روغن طوری باشد که رولهای لازانیا کاملا در روغن غوطه ور شوند و همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله ۲۵: سرخ کردن رولهای لازانیا و خارج کردن از ظرف
بعد رول لازانیا را داخل ظرف قرار دهید و با روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملاً طلایی رنگ شود، همه لازانیاها که آماده شدند آنها را از داخل ظرف بیرون بیاورید و روی توری بچینید تا روغن اضافی آنها خارج شود، سپس رولهای لازانیا را داخل ظرف مناسب قرار دهید.
مرحله ۲۶: تزئین کردن رولهای لازانیا
بعد از آن لازانیا سوخاری را با چند برگ نعنا، ریحان، شوید و چند برش لیمو ترش تازه تزئین کنید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی رولهای لازانیا را مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا هر سس دیگری بریزید، کمی هم پودر آویشن روی آنها بپاشید و لازانیاها را تزئین کنید.
مرحله ۲۷: سرو کردن لازانیا سوخاری
برای تزئین لازانیا طبق ذائقه و سلیقه خودتان عمل کنید بعد از آن لازانیای سوخاری را به عنوان یک غذای خوش طعم و جدید که طرفداران زیادی دارد، برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سسهای مختلف با طعمهای متنوع، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه لازانیا سوخاری، یک پیش غذای جذاب و بسیار شیک
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران