[ad_1]
طرز تهیه قرابیه گردوی شیک و بسیار خاص با طعم ماندگار
طرز تهیه قرابیه گردوی شیک و بسیار خاص با طعم ماندگار

طرز تهیه کیک بالش پادشاه کیک بالش پادشاه یکی از انواع کیک های سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بالش …

طرز تهیه شکلات نارگیلی شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و فوق العاده عالی است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه متنوعی درست میشود، این شکلات خوش طعم …

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی کاپ کیک کاکائویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش …
قرابیه گردو یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ ترکیهای است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد، این شیرینی خوش طعم را میتوانید به روشهای مختلف و با مواد متنوعی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قرابیه گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم قرابیه گردو | |
گردو | ۲۰۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۶ عدد |
شکر | ۴۴۰ گرم |
بیسکوئیت پتیپور شکلاتی | ۱۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چای خوری |
سرکه | ۲ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه قرابیه گردو
مرحله ۱: تهیه مواد اولیه و خرد کردن گردو
برای طرز تهیه قرابیه گردو ابتدا مقداری مغز گردو و شکر و پودر کاکائو را داخل غذاساز یا میکسر بریزید و کاملاً با هم پودر و مخلوط کنید سپس نصف سفیدههای تخم مرغ را به ترکیب مواد پودر شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۲: افزودن سفیده تخممرغ
دوباره بقیه سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس مخلوط مواد را از داخل میکسر داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام بزنید تا مخلوط مواد کمی داغ شود که تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشد.
مرحله ۳: تست دما و افزودن بکینگ پودر
دقت کنید که مواد نباید بجوشند و فقط باید داغ شوند سپس انگشت خود را داخل مخلوط مواد فرو کنید و بیرون بیاورید، باید داغی آن را حس کنید بعد از این که مواد داغ شد به آن بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن سرکه و خنک کردن مخلوط
سپس سرکه را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آنها یکدست شود بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را ببندید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط به دمای محیط برسد و کاملا خنک شود.
مرحله ۵: تنظیم بافت خمیر با آرد برنج
برای خنک شدن مخلوط، آن را داخل یخچال قرار ندهید اگر بعد از این که مخلوط مواد سرد شد مخلوط خیلی شل شد مقداری آرد برنج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن کمی سفت و منسجم شود آرد برنج را کم کم اضافه کنید تا خیلی سفت نشود.
مرحله ۶: تهیه و آمادهسازی قالب برای پخت
اگر خمیر سفت شده بود و نمیشد ماسوره بزنید به آن سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید سپس کف سینی یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد را داخل قیف بریزید و ماسوره گرد را به آن وصل کنید.
مرحله ۷: شکلدهی و پخت در فر
سپس مواد را با قیف به قطر یک و نیم سانتیمتر روی کاغذ روغنی و با فاصله ماسوره بزنید و بعد دستتان را چرب کنید و نوک تیز شیرینیها را با دست چرب صاف کنید و بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید تا خوب بپزند.
مرحله ۸: تنظیم دما و نهایی کردن پخت شیرینیها
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کاملا خنک شوند.
مرحله ۹: تزئین و سرو شیرینیها
سپس شیرینیها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده و یا شربت بار روی شیرینیها بمالید و سطح آنها را با پودر گردو یا مغز گردو خرد شده تزئین کنید. در آخر تعدادی قرابیه گردو را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینیهای خوش طعم و شیک را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه قرابیه گردوی شیک و بسیار خاص با طعم ماندگار
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران