[ad_1]
طرز تهیه قرابیه مارمالادی، شیرینی جذاب و ساده برای پذیرایی
طرز تهیه قرابیه مارمالادی، شیرینی جذاب و ساده برای پذیرایی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مورد …

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد کیک شکلاتی بدون آرد یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم …

طرز تهیه ویکتوریا کیک ویکتوریا کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، …
قرابیه مارمالاد یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی بسیار مناسب است و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قرابیه مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
کره یا مارگارین هم دمای محیط | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۴/۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ بسته معادل ۱۰ گرم |
وانیل | ۱ بسته معادل ۵ گرم |
سرکه | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | ۵ پیمانه ( این مقدار تقریب است) |
مواد لازم برای تزئین | مقدار مواد |
مارمالاد زردآلو یا هلو | به مقدار لازم |
مغز فندق | نصف پیمانه |
شکلات | ۸۰ گرم |
مغز پسته | نصف پیمانه |
طرز تهیه قرابیه مارمالادی
مرحله اول
ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد مقداری شکر را روی مخلوط بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
سپس مقداری روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد هم مقداری نشاسته ذرت را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله سوم
بعد مقداری بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و سپس کمی هم وانیل روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد و بعد مقداری سرکه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و ورز دهید.
مرحله پنجم
خمیر تشکیل شده را تا زمانی که بافت آن صاف و یکدست و نرم و لطیف شود و به دست نچسبد خوب ورز دهید و بعد از آن خمیر را داخل قیف مناسب با ماسوره کاتر پیلار بریزید و خمیر را به هر فرم و شکل دلخواه پایپ کنید و آن را طراحی کنید.
مرحله ششم
ابتدا با خمیر یک میله بلند درست کنید و روی یک سطح قرار دهید سپس دو طرف میله خمیری را به هم وصل کنید تا به شکل یک دایره یا بیضی درآید، سپس یک تکه کوچک از خمیر را هم وسط دایره قرار دهید و آن را در جای خود محکم و سفت کنید.
مرحله هفتم
سپس یک مغز فندق وسط خمیر بگذارید، میتوانید یک مقدار از خمیر را هم به شکل یک میله بلند درست کنید و فرم دهید همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و فرم دهید بعد داخل سینی فر و یا قالب مورد نظر را با روغن مایع و یا کره چرب کنید.
مرحله هشتم
میتوانید در سینی فر و یا قالب مورد نظر یک کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینیها را با فاصله روی آن در سینی بچینید و سپس سینی فر را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله نهم
سپس اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۵ دقیقه در فر خوب بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و آماده شوند بعد از این که شیرینیها کاملا پختند و آماده شدند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کمی خنک شوند.
مرحله دهم
بعد از این که شیرینیها خنک شدند آنها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس روی شیرینیها مقداری مارمالاد هلو یا زردآلو بریزید و بعد آنها را با شکلات رنده شده و فندق خرد شده و پودر پسته تزئین کنید. در آخر تعدادی قرابیه مارمالادی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه قرابیه مارمالادی، شیرینی جذاب و ساده برای پذیرایی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران