[ad_1]
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و سریع برای پیش غذا
سلام! امروز میخوایم با هم یه غذای خوشمزه به اسم “طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر” درست کنیم. این غذا خیلی راحت و سریع آماده میشه و برای یه ناهار یا شام عالیه. با مواد سادهای که توی خونه داریم، میتونیم یه غذای خوشمزه و پرملات درست کنیم. بریم ببینیم چیا لازم داریم و چطور باید درستش کنیم.
برای تهیه فلفل دلمهای شکم پر، اول فلفلها رو میشوریم و دونههاشو درمیاریم، بعد توی آب جوش کمی نرمشون میکنیم. تو این فاصله، پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت میدیم و با برنج نیمپز و گوجه فرنگی و ادویه مخلوط میکنیم. مواد رو داخل فلفلها پر میکنیم و روش پنیر موزارلا میریزیم. فلفلها رو توی فر میذاریم تا بپزن و پنیر روشون طلایی بشه. به همین راحتی!
مواد اصلی | مقدار |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
برنج نیمپز | نصف پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ۶ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | ۱ پیمانه |
مواد دیگر | مقدار |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
مرحله ۱: آمادهسازی گوجه فرنگی و پیاز
گوجه فرنگیها رو بشورید و روی تخته خرد کنید و کنار بذارید. بعد پیاز رو پوست بگیرید، آبکش کنید و نگینی خرد کنید.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز
در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه. پیازها رو داخل تابه بریزید و تفت بدید تا طلایی بشن.
مرحله ۳: اضافه کردن گوشت
گوشت چرخ کرده رو به پیازها اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و کمی سرخ بشه. کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن برنج و گوجه فرنگی
برنج رو بشورید و آبش رو بیرون بریزید. برنج و گوجه فرنگیهای خرد شده رو به مواد داخل تابه اضافه کنید. نصف لیوان آب هم اضافه کنید و درب تابه رو بذارید تا برنج حدود ۱۵ دقیقه بپزه.
مرحله ۵: آمادهسازی قابلمه و فر
در قابلمهای که تمامی فلفل دلمهایها جا بشن، آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید تا آب بجوشه. فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مرحله ۶: تست برنج و اضافه کردن پنیر
بعد از ۱۵ دقیقه، برنج رو تست کنید. اگر پخته بود، تابه رو از روی حرارت بردارید و پنیر چدار خرد شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۷: آمادهسازی فلفل دلمهایها
سر فلفل دلمهایها رو ببرید و دانههاشون رو خارج کنید. فلفلها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش بذارید. بعد از این مدت، فلفلها رو بیرون بیارید و داخل آبکش بذارید تا آب اضافی خارج بشه.
مرحله ۸: پر کردن فلفلها
فلفلها رو داخل سینی فر بذارید و با مواد داخل تابه پر کنید.
مرحله ۹: آمادهسازی رب گوجه فرنگی
در تابهای رب گوجه فرنگی رو بریزید و روی حرارت قرار بدید تا غلیظتر و خوشرنگتر بشه. بعد از روی حرارت بردارید و روی فلفلها بریزید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن پنیر و پختن
روی فلفلها کمی پنیر پیتزا بریزید و روی مواد رو با فویل بپوشونید. سینی رو داخل فر بذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب بشه.
مرحله ۱۱: خارج کردن از فر
بعد از ۳۰ دقیقه، فلفل دلمهایها رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن.
مرحله ۱۲: سرو کردن
فلفل دلمهایهای شکم پر رو در ظرف مناسب بچینید و نوش جان کنید!
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران