[ad_1]
طرز تهیه فلافل با سیب زمینی خوشمزه و خانگی با طعمی بی نظیر
سلام دوستان! امروز میخوایم یه دستور پخت ساده و خوشمزه بهتون یاد بدیم، “فلافل با سیب زمینی”. این غذا خیلی سریع و آسونه و طعمش واقعاً عالیه. فلافل معمولاً با نخود درست میشه، اما اضافه کردن سیبزمینی بهش، یه تنوع خوشمزهای بهش میده. پس بریم که با هم این فلافل جذاب رو درست کنیم.
برای تهیه فلافل با سیب زمینی، نخودها رو ۴۸ ساعت خیس کنین و بعد با پیاز، سیبزمینی و سیر چرخ کنید. ادویهها و نمک رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. روغن رو توی تابه داغ کنین، مواد رو شکل بدین و سرخ کنین. فلافلها رو روی دستمال روغنگیر بذارین و بعد با گوجه، خیارشور و نان باگت سرو کنین. نوش جان!
مواد اصلی غذا | مقدار |
نخود خیس خورده | ۲ پیمانه |
سیب زمینی کوچک | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
پودر تخم گشنیز | ۱ ق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
دیگر مواد | مقدار |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زیره سبز | ۱/۲ ق چای خوری |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه فلافل با سیب زمینی
مرحله ۱: خیساندن نخود
ابتدا برای تهیه فلافل با سیب زمینی، باید نخودها را حداقل برای ۴۸ ساعت خیس کنید. این کار باعث نرم شدن نخودها و از بین رفتن نفخ آنها میشود. در طول این ۲ روز، آب نخودها را چندین بار عوض کنید. بعد از خیس شدن کامل، نخودها را آبکش کنید تا آماده چرخ یا میکس کردن شوند.
مرحله ۲: آماده کردن مواد اولیه
پیاز و سیبزمینیها را پوست بگیرید و بشویید. میتوانید آنها را رنده ریز بزنید یا به همراه نخودها از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید تا خوب له و پوره شوند. سیر را هم پوست بگیرید و له کنید.
مرحله ۳: چرخ یا میکس کردن نخود
نخودهای خیسخورده را با استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید تا کاملاً له و پوره شوند. اگر غذاساز ندارید، میتوانید از چرخ گوشت استفاده کنید تا نخودها به خوبی چرخ شوند.
مرحله ۴: ترکیب کردن مواد
پیاز، سیبزمینی و سیر له شده را به نخود چرخشده اضافه کنید. حالا نوبت افزودن ادویهها و نمک است. پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پاپریکا را به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله ۵: آماده کردن روغن
داخل یک تابه گود روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود. بهتر است مقدار روغن را کمی بیشتر بگیرید تا فلافلها در روغن شناور باشند و خوب سرخ شوند.
مرحله ۶: شکل دادن به فلافلها
از مواد فلافل با دست یا با کمک فلافلزن بردارید و به آن شکل دهید تا شبیه توپ شود. بعد از شکل دادن، فلافلها را داخل روغن داغ قرار دهید.
مرحله ۷: سرخ کردن فلافلها
فلافلها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملاً طلایی و برشته شوند. دقت کنید که فلافلها نسوزند و داخل آنها خوب پخته شود.
مرحله ۸: گرفتن روغن اضافی
فلافلهای سرخشده را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این کار باعث میشود فلافلها سبکتر و خوشمزهتر شوند.
مرحله ۹: سرو کردن فلافل
فلافلها را داخل یک دیس سرو بچینید و با گوجه، خیارشور و نان باگت سرو کنید. این ترکیب عالی میتواند یک وعده غذایی خوشمزه و مقوی برای شما باشد.
مرحله ۱۰: نوش جان
حالا فلافل با سیبزمینی شما آماده است. از طعم عالی آن لذت ببرید و نوش جان کنید!
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران