[ad_1]
طرز تهیه فسنجان بادام زمینی، یک غذای خاص و مجلسی!
طرز تهیه فسنجان بادام زمینی، یک غذای خاص و مجلسی!
طرز تهیه کوکو پیازچه کوکو پیازچه از غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته با پیازچه کوهی که دارای عطر و طعم بسیار خوبی است درست می شده است، برای …
طرز تهیه اشترودل مرغ اشترودل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، این فینگر فود خوش طعم را میتوانید با روشهای مختلف با مواد متنوع …
طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
فسنجان بادام زمینی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و لذیذ است که به جای گردو از بادام زمینی در آن استفاده میشود، این خورشت خوش طعم پر طرفدار برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است و خیلی راحت درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه فسنجان بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بادام زمینی پوست گرفته و میکس شده | ۲۵۰ گرم |
مرغ | به اندازه کافی |
رب انار ترش یا ملس | ۱ قاشق غذا خوری ترش ، ۱ و نیم قاشق غدا خوری ملس |
پیاز سرخ شده | ۲ قاشق غذا خوری |
شیره انگور یا شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه فسنجان بادام زمینی
مرحله ۱: تفت دادن بادام زمینی
ابتدا بادام زمینیها را پوست بگیرید، بعد یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، بادام زمینیها را در آن بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود، در طول تفت دادن مدام آنها را هم بزنید تا همه قسمتهای بادام زمینیها تفت بخورند.
مرحله ۲: میکس کردن بادام زمینی
بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بادام زمینیها در دمای محیط خنک شوند، سپس آنها را داخل میکسر یا خرد کن بریزید، کاملا میکس و له کنید، طوری که بافت آنها یکدست شود و هیچ ذره درشتی داخل پوره بادام زمینی باقی نماند.
مرحله ۳: مخلوط کردن رب انار و بادام زمینی پوره شده
سپس در یک قابلمه کمی روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد رب انار را در قابلمه بریزید، کمی تفت دهید، سپس بادام زمینیهای پوره شده را هم در قابلمه بریزید، کمی تفت دهید و با رب انار مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۴: تفت دادن پیاز
بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید و نگینی خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در تابه بریزید، تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، بعد تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۵: اضافه کردن پیاز داغ و روغن
سپس پیاز داغ را به مخلوط مواد داخل قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید، بهتر است که پیاز داغ را از قبل آماده کنید تا سریع به مخلوط اضافه کنید، بعد کمی روغن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم آنها به خورد هم برود.
مرحله ۶: اضافه کردن آب و پختن مواد
وقتی که مخلوط خوب غلیظ شد، قبل از این که ته بگیرد آب را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم خوب با هم بپزند و جا بیفتند، در این فاصله مرغ را بپزید و آماده کنید.
مرحله ۷: پختن مرغ
مرغ را در یک قابلمه قرار دهید مقداری آب به آن اضافه کنید کمی هم نمک و زردچوبه روی مواد بریزید، در قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ نیم پز شود، بعد از تقریبا ۴۰ دقیقه قابلمه مرغ را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۸: سرخ کردن مرغها
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس تکههای مرغ نیم پز شده را داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند، وقتی یک طرف مرغها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود.
مرحله ۹: اضافه کردن آب مرغ و شیره انگور
مقداری از آب مرغ را هم که از پختن مرغ باقی مانده داخل مواد سس در حال پخت بریزید تا با هم بپزند و طعم آنها بهتر شود، سپس در ظرف سس را بردارید و برای شیرین شدن آن مقداری شیره انگور به مواد سس اضافه کنید، خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه
اگر شیره انگور در دسترس نبود میتوانید از شکر استفاده کنید، داخل مواد سس بریزید، سپس کمی نمک و فلفل سیاه برای بالانس کردن طعم سس به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، وقتی سس غلیط شد ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۱: ریختن سس داخل ظرف و چیدن مرغها روی آن
بعد سس یا خورشت فسنجان را داخل ظرف مناسب بریزید، سپس تکههای مرغ سرخ شده را داخل ظرف سس بچینید، به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مرغها را کاملا در مخلوط سس قرار دهید یا این که فقط مقداری از آن داخل سس قرار بگیرد. در آخر فسنجان بادام زمینی را همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دورچین برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه فسنجان بادام زمینی، یک غذای خاص و مجلسی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران